Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
keby bola vyhlasena sutaz najchorlavejsie dieta, bez mihnutia oka vyhrame - zase cosi na Hanku lezie - teplota zvysena, spustil sa soplik, cely den polihovala, bola umrncana, teraz ani nehovorim, stazuje sa na bolest v hrdle - s mm sme sa chytili, lebo on by dal Nurofen aj pri 37,5 stupnoch, ale tak Hana mrnci, ze ju boli hrdlo, tak som jej dala, kedze je aj od bolesti ☹ ☹ ... mna uz fakt porazi ... ved ona je viac chora ako zdrava 😢 😢 😢
@zzz ahojcek esprit.com eu
@xen21 ja som sa trosku zhozila.... pri kojenom dietati sa prikrmy zavadzaju az pri ukoncenom 6mesiaci... a prvy mesiac sa dava jeden max dva prikrmy denne!!! moja je uz dva dni ôen na MM ako soplikuje nic ine nechce.. urcite si s tolkymi prikrmami zacala velmi skoro.. keksik na ranajky?? preco? rano a vecer to ma byt len mliecko...dufam, ze sa tu nikto neurazi, ale ja sa fakt niekedy az desim co tak male deti jedia ☹ ☹ ☹ vsetky zle stravovacie navyky deti nadobudaju v detstve a o alergiach ani nehovorim ☹
@bealondyn vsetko naj k narodeninam 😉
@monky1 och chudatko hanka ☹ ona je taka chorlava od malicka?
@lenocka84 Lenka, ze si z nich nieco robis. Nemozes davat na druhych, ty sama vies, ake mas dieta...podla druhych sa absolutne neriad. POmoct, poradit. ...to ano, ale nenechaj sa vytocit..... a na just ti napisem......Davam desiatu, obed, olovrant a kasu a stale kojim....jednoducho mu to nestaci to kojenie...pri dcerke som prikrmovala od 5 mesiaca a je zdrava, pevna a chuda......vazne, poradit ale nie vytocit....
A ABY SOM NEZABUDLA, VSETKO NAJLEPSIE K 8 MESIACIKOM...
@ellysa VSETKO NAJLEPSIE OLIV K 7 MESIACIKOM...🙂
NO a nasa noc????????? JA som vobec spala????ani nie, kazdu hodinu hore.....
@lenocka84 JA som stratila mliecko v 4.mesiaci - psychika pri LILI....kludne sme presli na UM a tuhu stravu....teraz kojim, mlieka mam plno..... Danko rad papa, ved ma 9 kg a vyse 70 cm....ale cecek je cecek, co som pri LILI nevedela...
Neboj, druhe bude inee..nebudu stresy, bude mliecko 😉
No a musime sa pochvalit....ked sa DAnka spytam, ako sa ma....pokruti ruckou...TAK TAK VSELIJAK..🙂
@mojalili ja som mlieko len odsavala maly sa nevedel chytiti, kazde 2-3hodiny ci den ci noc furt
bola som unavena, vystavena takze sa ani necudujem ze mlieko bolo fuc
my mame 9,6kg v 8m a dr nato ze tazka nadvaha 🙂
tak pekne kruti ruckou? mne to Patrik robi uz dlho, a staaaaale.dufam ze je to len take obdobie, a ze to prestane robit spontanne a len pri nejakej cinnosti
Tak takto Danko odpoveda na otazku, ako sa ma, robi to len ked sa ho opytam...
@xen21 fiha, akosi moc papate na to ze mate 6 mes aj 2 tyz... 😅 a ovocie sa nema davat poobede, ale doobedu, teda na desiatu.. dufam ze sa neurazis, ale takto zatazujes drobcovi organizmus, aby nemal problemy zbytocne.... ja by som tiez nechcela mliecko keby som bola prejedena vsetkym moznym... 😅
@lenocka84 my sme tiez bojovali s chytenim dobre 3 tyzdne a inak ako s klobucikmi som ani nekojila, a po kazdom kojeni som aj odsavat musela bo bolo vela mliecka a maly tolko nepotiahol, takze vycistit klobuciky, odsavacku dokola po kazdom kojeni a to sa kojil maly kazde 2 hodky a bolo obdobie ked aj kazdu hodku bo som mala pocas crevenj virozy malo mliecka, ale nastastie mi prve dva mesiac nonstop niekto pomahal takze sme to vybojovali a po mesiaci uz klobuciky treba nebolo a postupne ani odsavacku, ale ten prvy mesiac to bolo nieco chrozne
no my sme s mojou uzasnou svokrou napiekli 7 druhoh zakustekov za posledne 2 vikendy, teda, hlavne ona piekla ale snazila som sa co najviac pomahat, beaz nej by sme mali tak max medovniky a mozno este 1 druh 🙂
a ja sa idem teraz pustit do vyzdoby stromceka 🙂
Ahojte babule 🙂
Gratulujem všetkým oslávencom a prajem všetko dobré 🙂
My sme mali hektický víkend , uvítanie do života spojené s oslavou menín malej, tak plno ludí a pre malú plno zážitkov 🙂
@zojec v nedelu nam prisiel kocik, tak sa vytesujem z neho, rada by som ho aj vyskusala , ale pocasie nevyzera dva krat lakavo.
V byte mame zimu, prave dnes cakam niekoho z bytoveho , ze by nam prisli pozriet radiatory, lebo su vypeckovane na najvysej teplote, a hreju mizerne, bojim sa aby mala neschorela, starsia uz sopli riadne a kasle 😖 , klasika u nas vianoce a silvester je vzdycky niekto z nas chori 😒
Ja som konecne dnes oprasila steper a stroj na brusaky, a zacvicila si 🙂 , a ovocne ranajky boli, som zvedava do kedy mi to takto vydrzi 😝 😀

@miculienka
@ellysa dakujem 😵
@babulina o bolesti usiek pri zubkoch som necitala nikde, nejak sa mi to nezda. ☹ snad to nic nebude. nasa si chyta uska ked je unavena, spolu s pretieranim ociek.
@monky1 mna tiez napadlo, ze tu modrinku moze mat z toho, ze si zuzle tu peru.
@xen21 asi este ziadna z nas tu nedava drobcom tolko prikrmov ako ty, aspon ziadna nespominala. a este ani nespapaju take mnozstvo, ze by im to stacilo na tie 3 hodky, takze este aj kojime cca hodinku po prikrme, aspon tak vacsina bab spominala. 😉