Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787 dakujeeeeeeme
a gratulujeme aj myyyyy
@lenocka84 Petko bol sice 4 dni po termine, ale tiez furt spinkal v porodnici to bolo najhorsie, to potiahol aj 6 hodin v kuse a mne ani nenapadlo, ze ho musim budit aspon kazde 3 hodky na papanie, az po 3 dnoch na mna sestricka nahucala ☹ tak som ho potom kazde 3 hodky budila, snazila sa donho nieco dostat, nech aspon trochu zacne priberat a nie len padat na vahe, inakby si nas tam nechali dlhsie nez 5 dni a to som teda nechcela, ale bol to velky boj prinutit ho papkat, lebo mi furt zaspaval, tak som ho musela furt pod bradickou a po lickach "stuchat"
@julinka2787 aj vám všetko naaaaaaaaaaaaaj
Oliv spala dobre, pretože spala medzi nami 😅 asi sa fakt chce len mojkať, mám je to dovoliť? alebo ju nechať v postieľke revať a možno si zvykne?
babenky, tak ja troska z ineho rozka... 🙂 v sobotu sa mi "podarilo" (uplne neplanovane) kupit malej topanocky na prve krocky a stvornozkovanie (maju gumenu spicku proti oderom), u Batu, isli sme s mm len pozriet a tieto sa nam videli perfektne, super drzali na nozke a podrazka je protismykova, idelane na plavajuce podlahy... zial, dnes ich mm ide vymenit / reklamovat / vratit peniaze... ked som totiz prehmatavala stielku, tak na jednej bol hrbolcek zrovna tam, kde sa doslapuje na paticku... malu by to pri chodeni tlacilo... no uznajte - taka blbost a ako to cloveka rozjeduje... vam potom napisem ako sme pochodili... mohli by nam ich vymenit, este tam mali take iste dvoje... no uvidime... som chcela pre malu pod stromcek...
@babulina aj ja by som ju chcela nechať pri nás, som v noci na ňu pozerala ako krásne a spokojne spinká, vždy sa otočila a obama rukami mi chytila ruku, alebo si ľahla na chrbát,roztiahla ruky a musela naás držať oboch a muž sa zasa rozplýval,že ho chytila za obe líca atak spali 😉 , ja len aby mi potom nevykrikovali všetci (svokra) že som ju rozmaznala 😅
dnes ešte skúsim, či nebude stačiť dať dole jednu stranu postieľky aby sme sa moc netlačili
@hori no nepoteší
ja som si dnes sama kúpila darček, lebo muž nestíha a vždy si to necháva na poslednú chvíľu, tak aby som neostala bez darčeka, kúpila som si CD fragile a voňavku angel a mám vybavené
moja srdcovka http://www.parfums.sk/thierry-mugler/thierry-mu..., len ho mám ešte o pár eur lacnejší
baby viete mi poradiť, čo znamená "piecť v mierne vyhriatej rúre?" to je koľko? idem robiť také šmalcové koláčiky prvý krát a v recepte je toto, že inak popraskajú, len neuším koľko to tak asi je 😅
babulkyyyyy!!!! mne akurát prišla nová autosedačka pre Tatianku. to má k polročninkám. 😝 a stihli to dokonca kým sa zobudila... tak ju už čaká vybalená, mamina sa už naučila a okukala čo a ako s ňou robkať... no a moje dieťatko podozrivo dlho spinká... zaspala o 9.45. a furt ešte búva... 😕 😵 to je nezvyk, bo spáva tak max 45-50 minútiek. potom pofotím a dám sem fotos môjho prcka aj sedanky... 😀 nuž ako na potvoru foťák vybitý, ako vždy keď ho najviac treba. 😠 a mama, sklerotička popôrodná, zabudla skontrolovať včera večer stav baterky... 😠 😅 no tak som sa vám trošku pochválila a posťažovala a idem sa vytešovať z novej sedanky. 😀
@babulina a ktorú máš? ja milujem vône a stále mám iný parfum, zatiaľ najviac som bola zaľúbená do Jadore od Dior
a inak som včera objavila nový obchod si vlnami v Carefure v Petržalke, úžasnééééééééééééé, už som kúpila vlnu a cez sviatky chcem niečo uštrikovať, mali taký časopis so štrikovaním pre detičky ale úplne primitívne štrikovanie, to hádam zvládnem
@ellysa tiez si myslim, ze ju nenechat vyplackat v postielke, takto sa aspon ako tak vyspite obe a budes ju mat pri sebe, tiez zboznujem pozerat sa ako spinka, ked je pri mne, az na to, ze si vacsinou rano chrbat necitim, lebo tolko pochoduje smerom ku mne, ze mi rano uz len zadok z postele vytrca 🙂
ja som objednala toto http://www.babysigns.sk/eshop/detail_sada_sk.html
@julinka2787 - fiha, vsetko naj 😵

Ahojte babulky tak my sme sa už dokojili na dobro maly sa včera sam odstavil večer už nechcel odo mňa papať a rano sme skusali opäť a nula bodov 😠 pekny dnik vam prajem 😉