Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787, aká je zlatá..krásne šatôčky 🙂 inak sa mi na teba hrooozne podobá (teda aspon podla tvojej fotky) 😉
my sme asi všetky boli strašne dobré, aj ja som podla maminy stale spala, zuby som mala vonku ani nevie kedy....akurat som vraj málo jedla (škoda, že mi to neostalo 😒 😎 )
@riska ďakujeeeem!! 😀 no podľa mojich bábätkovských foto sa celkom podobá. aj dosť ľudí mi to vraví. mňa to len teší... akurát nos má špicatý po otcovi 😠 ale aspoň jej pristane 😝
ja som bola podľa maminy lenivec. otočila som sa prvýraz v 8 mesiacoch, zuby až v 9. ale spala som len ak sa kočík hýbal, aj to mi dlho trvalo zaspať. ale v noci vraj celkom fajn. no moja je o dosť šikovnejšia ako ja v jej veku... 😀
@julinka2787 krasna je ta tvoja princezna, uplne
a ako by ti z oka vypadla
@stelika prosim ta kde v pp byvas?
tak tomu sa este dnes naposledy da, dakujeme 🙂
http://www.dojcenskavyziva.sk/soutez_vanocni_na...
@julinka2787 co je to za znacka? krasnucka je 😉 aj mala aj autosedacka 😀
ahojte maminky, tak my sme boli na uvitani deticiek.. tak parada, dostali sme aj dake peniazky, aj dake drobnosti..
preco ked vidim fotky vasich deticiek, mam pocit, ze sa na kazdu z vas podobaju? 🙂 len to moje nie je na mna 😝
@julinka2787 mala je zlatucka a naozaj cela ty!
@bealondyn pripajam sa ku gratulantom, keby to tu baby nespominaju, ani neviem, ze mas okruhliny 🙂
@ameanda moje sa nepodoba na mna ani trolilinku.. cely oco 😀 😀
baby, aj vam robia vase dietky to, ze ked ich ulozite do postielky, tak sa daju na brucho potom vykrikuju??? ja som bola moju teraz uz 3x otacat..a doobeda a poobede spanok detto..uz neviem co s nou..
@julinka2787 jemine aká je krásna
@deniskateniska ešteže ste to stihli, kým sa Romanko zmestil do kolísky
ja som tu dnes mala kamošku, aspoň som sa odreagovala a doniesla malej hračky na vianoce, no zlatá 😀
@ellysa no bolo nas tam 22 deticiek, tento rok bol plodny 😀 😀 ale tak romik sa vyrovnal skoro rocnym dietkom 😀 😀
@ellysa ahojcek prosim ta maly mi zacal sa uz trochu plazit, ale zatial je na gauci je dost vleky, chcela by som ho dat na zem, ale mame parkety a nie je to moc teplé. ☹ vobec neviem ako to mam riesit aby som ho mohla dat bez ujmi na zem 😖 ako to riesis ty?
@ellysa ahoj uz mas aj doma znakovku, ja som ju dnes objednala a velmi sa tesim do vianoc by som ju mala mat doma🙂 mas uz nejaku skusenost s tým? pojdes aj na nejaký seminar??
@ellysa jasne ze sa da krasne otvorit, aby sa tam dieta dalo, nafotim...
Kupila som ho u nas v Senici, Dema ma velkosklad Best 4 Baby, dokonca mali akciu, ze si mozes vylosovat zreb, kolko budes mat zlavu, mala som 15%.takze ma to vyslo 20€.
Je to dobra vec, pri LILI som si to nevedela vynachvalit,,,,len som mala ine, menej kvalitne a stale sa zklzavala z toho a rozoberalo sa to stale....

a tu sú sľúbené fotočky 😀