icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
20. dec 2010

a tu sú sľúbené fotočky 😀

riska
20. dec 2010

@julinka2787, aká je zlatá..krásne šatôčky 🙂 inak sa mi na teba hrooozne podobá (teda aspon podla tvojej fotky) 😉

riska
20. dec 2010

@bealondyn, všecko najlepšie 😵 😵 vitaj v klube tridsiatničok 😀 😀

riska
20. dec 2010

my sme asi všetky boli strašne dobré, aj ja som podla maminy stale spala, zuby som mala vonku ani nevie kedy....akurat som vraj málo jedla (škoda, že mi to neostalo 😒 😎 )

julinka2787
20. dec 2010

@riska ďakujeeeem!! 😀 no podľa mojich bábätkovských foto sa celkom podobá. aj dosť ľudí mi to vraví. mňa to len teší... akurát nos má špicatý po otcovi 😠 ale aspoň jej pristane 😝

julinka2787
20. dec 2010

ja som bola podľa maminy lenivec. otočila som sa prvýraz v 8 mesiacoch, zuby až v 9. ale spala som len ak sa kočík hýbal, aj to mi dlho trvalo zaspať. ale v noci vraj celkom fajn. no moja je o dosť šikovnejšia ako ja v jej veku... 😀

stelika
20. dec 2010

@babulina no neviem, ale ani rano uz nechcel a to som skusala aj z druheho tak potom som skusila chytit tak bol uplne mäkkký aj jeden aj druhý, ale čo už mama ked mi vravela tak ma tiež kojila len 6 mesiacov a potom som jej naplula 😀 ale aspon tolko ze som aspon nieco usetrila 😎

stelika
20. dec 2010

@zojec nemyslím, že a blbe obdobie aj vytlacat som skusala a potom dala k pusinke zato ked videl flasku tak zviskol, že až sa zvalil na postel a prespi celu noc 12 hodin a zachutilo mu mäsko.a možno ho odstrasuje sadra na mojej ruke a zajtra do nemocnice na odstranenie ulomkku 😒

lenocka84
20. dec 2010

@julinka2787 krasna je ta tvoja princezna, uplne
a ako by ti z oka vypadla

@stelika prosim ta kde v pp byvas?

bzucinka2
20. dec 2010

tak tomu sa este dnes naposledy da, dakujeme 🙂
http://www.dojcenskavyziva.sk/soutez_vanocni_na...

deniskateniska
20. dec 2010

@julinka2787 co je to za znacka? krasnucka je 😉 aj mala aj autosedacka 😀

ahojte maminky, tak my sme boli na uvitani deticiek.. tak parada, dostali sme aj dake peniazky, aj dake drobnosti..

ameanda
20. dec 2010

preco ked vidim fotky vasich deticiek, mam pocit, ze sa na kazdu z vas podobaju? 🙂 len to moje nie je na mna 😝

@julinka2787 mala je zlatucka a naozaj cela ty!
@bealondyn pripajam sa ku gratulantom, keby to tu baby nespominaju, ani neviem, ze mas okruhliny 🙂

stelika
20. dec 2010

@lenocka84 na starom juhu oproti OMV 😉 a vidim aj nemocnicu 🙂 a ty kde "prechodne"??? 😀 budes na vianoce v PP?

lenocka84
20. dec 2010

@stelika myslis na vykriku?
my prechodne v matejovciach hned na zaciatku, blizsie ku pp

stelika
20. dec 2010

@lenocka84 jj pri vykriku blizsie k obchodnej akademii

lenocka84
20. dec 2010

@stelika kam sa tam chodite prechadzat? mna caka asi len okolo domu 🙂

deniskateniska
20. dec 2010

@ameanda moje sa nepodoba na mna ani trolilinku.. cely oco 😀 😀

stelika
20. dec 2010

@lenocka84 po juhualebo do mesta 🙂 vsak sa mozno stretneme 🙂

lenocka84
20. dec 2010

@stelika ta len po matejovciach, bo ked nemam nic dohodnute do pp nejdem

deniskateniska
20. dec 2010

na uvitani 😀

mici111
20. dec 2010

baby, aj vam robia vase dietky to, ze ked ich ulozite do postielky, tak sa daju na brucho potom vykrikuju??? ja som bola moju teraz uz 3x otacat..a doobeda a poobede spanok detto..uz neviem co s nou..

riska
20. dec 2010

@mici111, nič, nepomôžeš si 🙂 mne to začala robiť už aj v noci, potvorka 😉

ellysa
20. dec 2010

@mojalili ani nevieš ako si mi pomohla, chcem to sedátko a môj stále frflal, že sa tam yle dáva malá, že prečo to nie je s tým odoberateľným pultíkom, toto je, však? 😀 a kde si ho kúpila?

ellysa
20. dec 2010

@julinka2787 jemine aká je krásna
@deniskateniska ešteže ste to stihli, kým sa Romanko zmestil do kolísky
ja som tu dnes mala kamošku, aspoň som sa odreagovala a doniesla malej hračky na vianoce, no zlatá 😀

mici111
20. dec 2010

@riska no ved aj v noci..zobudim sa na mrnkanie.. kuknem do postielky a ona na mna velke oci a je na brusku 😀 😀 😀

riska
20. dec 2010

@mici111, presne 😀 😀

deniskateniska
20. dec 2010

@ellysa no bolo nas tam 22 deticiek, tento rok bol plodny 😀 😀 ale tak romik sa vyrovnal skoro rocnym dietkom 😀 😀

kuriatko33
20. dec 2010

@ellysa ahojcek prosim ta maly mi zacal sa uz trochu plazit, ale zatial je na gauci je dost vleky, chcela by som ho dat na zem, ale mame parkety a nie je to moc teplé. ☹ vobec neviem ako to mam riesit aby som ho mohla dat bez ujmi na zem 😖 ako to riesis ty?

kuriatko33
20. dec 2010

@ellysa ahoj uz mas aj doma znakovku, ja som ju dnes objednala a velmi sa tesim do vianoc by som ju mala mat doma🙂 mas uz nejaku skusenost s tým? pojdes aj na nejaký seminar??

mojalili
20. dec 2010

@ellysa jasne ze sa da krasne otvorit, aby sa tam dieta dalo, nafotim...
Kupila som ho u nas v Senici, Dema ma velkosklad Best 4 Baby, dokonca mali akciu, ze si mozes vylosovat zreb, kolko budes mat zlavu, mala som 15%.takze ma to vyslo 20€.
Je to dobra vec, pri LILI som si to nevedela vynachvalit,,,,len som mala ine, menej kvalitne a stale sa zklzavala z toho a rozoberalo sa to stale....