icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

marcovka
21. dec 2010

ahojte baby ja som úplne nováčik,ale pripájam sa k vám mám junove babo 6mesiacov a 3dni práve nám idú zubky porodte niečo okrem calgelu

ellysa
21. dec 2010

@marcovka jej ahoj, ty si naozaj nováčik 🙂 my používame mundisal gel, ale to je asi to isté, hryzátka a keď je v noci moc zle tak dám aj nurofen

ellysa
21. dec 2010

@marcovka jej ahoj, ty si naozaj nováčik 🙂 my používame mundisal gel, ale to je asi to isté, hryzátka a keď je v noci moc zle tak dám aj nurofen

lagoonka
21. dec 2010

Ahojte, ja som tiež mamina junoveho drobca, len akosi casu na forovanie nieto 😒
Kazdopadne vas vsetky pozdravujem a vela zdravicka a spokojnosti vam i vasim drobcom v tejto predsviatocnej nahanacke prajem.

@marcovka My sme davali len Calgel aj to na noc a cez den sme zapasili s osupanou mrkvickou. Osvecilo sa mi to uz pri prvom drobcovi a ani teraz na nu nedam dopustit. Dasienka super premasirovane a uz mame pretlacene 4 zuby 😀

chani
21. dec 2010

no inak divocina, uz kakal len cca 4x v priebehu 24 hodin a po novom posledne 3-4 dni kaka minimalne 8x za 24 hodin, toto je na zblaznenie aaaaa.....neviem ci to koli zubom ci koli comu ble

tintinka1
21. dec 2010

čaute maminy , môj krpec sa začal konečne pretáčať a teraz to robí non-stop. Dam ho v postieľke na chrbátik a za sekundu je na brušku ale samozrejme že späť mu to nejde. potom vykrikuje , že už nevládze , tak ho otočím a on znova 🙂 🙂 🙂 Minule som ho uspávala od 19.30 do 22.15 . Oči si šúchal ale furt sa prevracal.Baby ako často Vám kakajú drobci. Lebo my odkedy prikrmujeme tak len každý druhý alebo tretí deň. Prikrmujem len 2x , na obed zeleninku a potom mu dám ešte mliečko cucnúť a okolo 16.30 mu dám kašu a kojím ho až o 19.30., No a neviem ako ho mám prinútiť aby sa napil vodičky. Už sme všetky flašky aj pohárik skúšali ale nula bodov.

tintinka1
21. dec 2010

@marcovka my sme dávali na zúbky dentinox ale neviem či pomohol a keď už bol veľmi nekľudný tak čípky Viburcol.

chani
21. dec 2010

@lagoonka zaujimavy napad ta osupana mrkvicka, asi to skusim aj ja 🙂

lagoonka
21. dec 2010

@tintinka1 Aj my mame problem s kakanim. Zrovna odkedy prikrmujeme zeleninkou. Kakame tak raz za 3 dni a aj to sa straaasne natrapime... nez mame po tom ☹

monky1
21. dec 2010

caute nove maminy 😉 😉
@lagoonka na osupanej mrkve ficime aj my - aj mne sa to osvedcilo pri starsej dcere - je to aj studene a navyse vytiahne aj nejaky ten vitamin z nej 😀

@chani my mame opacny problem - kaka len velmi tazko - presne ako @tintinka1 pise

ale tak 8x - to by mi uz asi liezlo na nervy

a inak Eli pribrala 300g za 2 tyzdne, co sa velmi tesim 😵 😵

chani
21. dec 2010

@monky1 no ti poviem, aj my to ide na nerv, uz som ako prebalovaci stroj, aj ked si hovorim, aspon ho brusko neboli a netrapi sa, ale je to fakt divocina

deniskateniska
21. dec 2010

@ellysa no akoze bazen je cisty, ale sprchy, fuj.predtym ked sme tam chodili tak tam bola vzdy zenska co zametala umyvala upratovala, ale teraz.. fakt otras tie sprchy... ale tak ja sa tam s malym nesprchujem, my sa umyjeme radsej doma... bo predtym boli antikorove hlavice na sprchach, teraz tam dali plastove, tie su zatecene, hnusne, v rohoch spina, plesne doslova... a nehovorim o tom ze feny ako vsade sa plastove rury pokazia ale neopravia to... 😠 som na nich riadne nasrata - sprepacenim ale fakt... ale tak voda bola cistucka, to som sa nebala, len vravim tie sprchy otras... 😠 a hlaven nemam kde staznost napisat, len tu na fb je stranka, a aj to moj prispevok zmazali.. 😠 tak je to na tebe 😉

deniskateniska
21. dec 2010

@ellysa praveze ani cajik nechce, raz som mu dala vzorku co som doma mala a tu vypil tak som kupila takuistu znacku ale uz to nechce ☹

@zojec najhorsie je prikladam a nic... uz som si porevala, nie je to ze jeden den, ale dlhsie uz, len proste teraz to bolo fakt uz take ze som bola sama doma, maly jacal a ja prsia prazdne, ani kvapocka mlieka... tak chcel tahat a nedalo sa tak reval a reval a reval... a prikladam kazdy den, aj ked tam nic nejde, aj odsavam... ani len 5 ml sa mi nepodari odsat ☹ co mam robit ked musim mam mu dat kravske? ved to este nemoze ☹

deniskateniska
21. dec 2010

@tintinka1 ved ale to nie je zle ked raz na 3 dni.. nas kaka raz za 4 dni, ale zalezi na tom co papa.. to je uplne v pohode ked tak kaka... zalezi aj na tom aku hustu mu das stravu.. ked mu das hustu kasu tak aj kako je potom huste tam mu ide tazsie von 😉 ja sa snazim mu robit taku kasu, ze ak ma ist takej istej konzistencie von, tak aby nemal velky problem 😀 ja som si to vsimla ked som ja robila na zaciatku tak rieducku skoro az polievocku tak nebol problem a ked moja mamina urobila hustu, ze to nezriedila tak nekakal uz ani neviem ako dlho ale viem ze sa natrapil kym to slo von 😅 a bolo to totalne huste.... a ani nas nechce vodicku, ani UM ani nic.. a cukrom prisladzat nechcem... ale tak ked su deticky kojene netreba im, napiju sa predneho mliecka... 😉

zojec
21. dec 2010

@deniskateniska no kravske urcite nie!! to radsej umele.. hm.. a neskusila by si po cievke? mne sa tak mliecko rozbehlo.. a vecera a rano kojis? skus napisat annag, urcite ti poradi

mojalili
21. dec 2010

@chani No my sme mali problem vdy s kakanim, raz za tri dni, teraz aj 4x denne...to je nieco a riadne si vie nalozit 😀 😀 😀

Baby, akurat som bola vymenit 3x overal.....od DIMO ani 74, ani 80tka nebola dobra, tak som zobrala CHicco, je krasnucky, dobre sa oblieka,teplucky, k tomu aj rukavicky boli aj botecky take platene, super...

chani
21. dec 2010

par fotiek od nas - pokusy o lozenie, sedkanie a mikulaskovanie 🙂

chani
21. dec 2010

@mojalili my sme kakali nastastie vzdy bez problemov 🙂
on ani vacsinou vela nenalozi, najviac dava rano a okolo obeda a potom len tak pomenej, ale aj tak prebalit ho treba a ja mam dojem ze ine uz ani nerobime 🙂

deniskateniska
21. dec 2010

@zojec ved to, ze kravske isto nie... vies zojec ja som uz z toho taka vycerpana, som z toho na dne... uz si ani nepamatam kedy som sa naposledy s mm rozpravala normalne, len som nervozna... ☹ vies lahko sa radi ked nie su pri mne, a nevysvetlis, vsetci len a snaz sa to pojde, a nevzdavaj to, a skus tak a hentak a vsetko je o psychike atd.. ja to viem, len radsej budem psychicky fpohode a taka ako predtym ako sa stresovat... ja som sa uz tolko koli tomu narevala... ☹

mojalili
21. dec 2010

@chani ten je zlatyyyy , to lozenie aj my sme na tom tak isto, presne, len to sedenie nam nejde...ale aj to pride...

chani
21. dec 2010

@mojalili to lozenie uz skusa dobry mesiac, ale stale sa mu to smyka 🙂 ale nevzdava to 🙂 ked to nejde dopredu, tak to ide aspon dozadu hehe

deniskateniska
21. dec 2010

@mojalili nas sedi uz pekne dlho, ale ani otacat ani lozit... ake su tie dietky rozdielne 😀 a nepostrehla som uz vam vysiel ten zubok?

takyna
21. dec 2010

@chani zlatý šikulko 🙂

ellysa
21. dec 2010

@chani no veru šikulko je, naša Olivia o sedení ani počuť

katuska01
21. dec 2010

Ahojte smiem sa pridat??Chodim sem dost casto ale vzdy len tak popozeram a utekam prec....ja som tiez mamina maleho junovcatka....DCerka sa mi narodila 22,06,2010 povodne mala ist sekciou len akosi sa to zvrtlo a zvladli sme to normalne aj napriek tomu ze prvy porod som mala sekciu.... 🙂Bianka mala pri narodení3880g a 52cm tak som vam to trosku v skratke napisala.... 🙂 🙂 🙂

ameanda
21. dec 2010

@tintinka1
ahoj,
my kakame 2-3x denne, dnes bola vynimka, zatial pred chvilkou prvykrat
som sa normalne obavala, ci sa dnes vobec vykadi
tiez davam prikrm na obed a malicku kasicku podvecer

ameanda
21. dec 2010

@monky1 @lagoonka
tu mrkvu skusim najblizsie...🙂
my sme kupili hryzatko, az ked boli zubky von, ani som nemyslela, ze je to skutocne ono, aj ked priznaky boli vsetky
len ja som si vsimala priznaky pomaly 3 mesiace 🙂

ameanda
21. dec 2010

@chani
ked sa nam rezali zubky tak sme kakali asi 6x denne, tiez to bolo strasne vela a nechapala som, co sa deje
zase je to v norme 😉 1-3x

ameanda
21. dec 2010

@chani
zlatucky...
no pekne ti sedka, na pokus to teda nevypada 🙂

ellysa
21. dec 2010

@katuska01 ahoj jasne že smieš 😀

chani
21. dec 2010

@ameanda hehe takto pekne sa drzi zhruba tyzden ked ho posadim, ale necham ho vzdy len kratucko radsej 🙂
tiez dufam ze je to len zubami a prejde to, snad sa prerezu coskoro