Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 - ja som Maxovi teraz v zlavach dost poobjednavala, asi 20 bodyniek, tricka... na rifle chcem ist do nextu, aj na svetriky, maju celkom pekny vyber, co som posledne videla, len 23 libier za hlupy krpaty svetrik sa mi dat nechcelo... tak uvidime, ako po zlave. Aj z ciapok pan zasa skoro vsetkych vyrastol, overal posledny uz len tak tak, no pojdem odtial aj tak o dve tri stovky lahsia to vidim 🙄
@anjelicek26 😀 😀 😀 aj ja som bola ochotna dnes minat, ale tak mali smolu..nic poriadne tam fakt nemali..jedny rifle za 10 evri..inak sa nedalo nic vybrat.. ☹
@mici111 - tak to je blbe :( Ja si tu listujem novy katalog HM-ka, take krasne vecicky, hlavne teda pre dievcatka naaadherne, ako vzdy :( Take fakt princeznickovske tentoraz, pekne farby... Maxovi som tentoraz v C&A nasla ovela viac peknych veci... Pre Sasku aspon co-to poobjednavam 🙂
@ellysa - nehladala si nieco na ten vas krb?
@anjelicek26 ako si sa zahlasila do toho hm, na akej stranke objednavas?
@kuriatko33 - z nemeckeho HM-ka...www.hm.com a potom navolit nemecko... ale maju dost vybrakovane, dopredavaju a potom daju novu kolekciu... posielaju mi to domov do DE a drahy mi to potom donesie, ak teda nie som doma... teraz snad to este dojde do soboty dojst 🙂
@kuriatko33 - juuuuj, uz aj online je nova kolekcia 😵
caute zeny.. tak az teraz som sa dostala k pc.. dieta sa rozhodlo, ze uz nebude pekne zaspavat,lebo ja som sa rozhodla, ze uz sa nenecham ocicavat, takymto sposobom budem musiet setrit na plastiku ☹ dnes sme boli cely den na nakupoch.. som unavena ako kon.. :( malej som nic nekupila.. lebo u nas nie je ani HM ani Next, ani ziaden poriadny obchod ani pre deti ani pre dospelych... zlavy skoro ziadne.. no proste slovensko.. len som sa uz potrebovala zaodiet, kedze mam sice plny satnik, ale tak na mensiu zoju 😒 esteze je aspon marks and spencer v BB, lebo neviem co by som si obliekla.. niekedy mam pocit ze na sk chodia nakpuovat len zeny do velkosti 40... tak sa viem vytocit.. v Irsku som do marksa ani nesla, furt som mala pocit ze moda pre dochodkyne.. a tu vojdem do obchodu s riflami pytam si velkost 44 .. taka pubertacka vychrtlina spoza pultu prevarati oci a povie ze take veeeeeeeelke nepredavaju... hned som zlostna.. 😠
@anjelicek26 ty vzdy vyhrabes take ceny 😀 ja som si az potom vsimla ze to v mathercare, je maxi cosi for mothercare.. a len v tej jednej farbe.. kebyze som v UK nevaham.. ale takto.. .. inak som pozerala aky je vlastne rozdiel medi maxi cosi sps a maxi cosi xp sps? ty mas ktoru? nieco som precitala, ze xp ma nejaku nasadku ?
@zojec - xp ma nejaku side protection navyse... teda tak som to pochopila ja... my sme mali xp... ale myslim, ze sme taku kupili len nahodou 😅 Teraz som uz rozhodnuta, ze kupim tu s isofixom, co som nasla, len to dam drahemu odsuhlasit ( a snad aj zaplatit, ja si setrim na zlavy v nexte a novy kocik 😅 )
No a oblecko mi ani nevrav, kvoli tym blbym E-kam prsiam som ako "postihnuta", potrebujem hore velkost 32/34, ale to mi trci polka brucha - takze kupujem 36/38 a vyhrnam rukavy, no neni toto ujete? Rifle sa uz zasa zmestim do 6-tiek, tak som rada, tam uz neni problem, aj ked som si dost novych pokupila 🙂
@zojec - ja som sa tiez dneska vybrala na vypredaje, deti som delegovala babicke a hor sa na to, ale prekecla som sa pred muzom ze som v auparku, tak prifrcal ani nie do 20minut a ze tak tu ma mas zeno a nieco mi vyber, tak ja nemam co na seba a on ze jemu mam vyberat, vysledok: vsetkym sa nieco uslo len mne nie, klasika 🙄
@babulina - ja som teraz objednala z C&A aj sebe nejake obycajne obtiahnute cierne/hnede/biele rolaky, nic extra, ale uuuplne fajne, stylove jemnulinke vzory, aspon si mam konecne co obliect, co vyzera normalne... ale aj tak mam pocit, ze mi chyba kopa oblecenia, smutno kukam na skrinu a dufam, ze obvod mojho hrudnika sa zmensi, lebo mam hrrrbu krasnych bluzok, co proste nedopnem. No depka ma chyta, ked len na to myslim ☹
@anjelicek26 nevahala by som ani ja.. tu na sk, som najlacnejsiu nasla za 149€ bez izofixu a len sps,... ta xp sps je este o 20€ drahsia.. som to chcela ist dnes aj pozriet ale nestihala som nejak.. ale ved este mame cas.. mala ma len cca 7kg a do vajicka sa este naprace aj v overale.. my inak nosime veci 74ky nohavice a bodynka oblecie aj 68.. zavisi aku jej dam plienku 😀
@babulina aj moj mm bol dnes so mnou.. ale ja som si veru z aposledeny rok na seba okrem par tehu veci nekupila nic.. takze bol dobry a kupil si len jeden sveter.. 😀 teda mozno dva.. ak sa svokrovi nebude pacit co som pre neho vybrala...
@anjelicek26 - ja som to uz s bluzkami vzdala, som posunula vsetko svagrinej, lebo uz som sa na to v tej skrini nemohla pozerat, baby ja si to nechcem predstavit ked sa budem vracat spat do prace a budem kupovat novu garderobu, manzela z toho svihne, ja budem sice vo svojom zivle ale asi sa rozvedie so mnou, to uz mi je dopredu jasne 🙂
mhhhhh ked si spomeniem, kostymceky, lodicky, kabelky, ach jaj to len bude 😀
@anjelicek26 mna rozculuje ze v BB, nie je ani C&A, next, ani H&M... no proste nic kde by mali dobry vyber aj pre mna aj pre malu.. ja sa pre seba neodvazim kupit cez net.. ja od velkosti 12 obleciem az po velkost 18 v niektorych pripadoch ... zavisi od strihu... musim skusat.. dnes mi moj mm hovori, ze uz musim nieco zo sebou robit... no veru musim.. ale kedy mam ist cvicit mi nepovedal.. :( a ci vladzem sa ma tiez neopytal.. mam pocit, ze kym neprestanem kojit, sa tych kil nezbavim
@zojec - Max je tucko, podla mna o mesiac tych 9 kg s obleckom uz budeme mat 🙂 Vo vajicku sa mu proste uz nelubi, aj mne by bolo lepsie, keby vzadu mozem vidiet, co tam stvara, aj Saska by ho mohla pomojkat pocas jazdy... takto to nejde, ked je vo vajicku... ved este uvidim.
Inak dnes vecer... Max dostal kasu, potom kopu MM, dva krat si uz ublinkol, ako bol prejedeny... tak ze uz nic nebude, lahla som si k nemu, maly zaspaval, kukam mu do oci, on uz ten svoj nepritomny pohlad, ze je na ceste do rise spanku - otvori pusinku, vyplazi jazycek - a prisaje sa mi na NOS!!! No skoro som sa pototo od smiechu!! On to vobec nepochopil, cuckal nos a tak zaspal, no mne sli slzicky od smiechu do oci, len som sa drzala, aby sa neprebudil. Toto mi nesmie robiiit 😅 😅 😅 😅 😅
@anjelicek26 😀 😀 ach.. ja neviem co idem robit s tymito vecerami.. doteraz to bola max. 10 minutovka.. napapala sa pocuckala a spala.. teraz sa napapa pocucka.. ale cuckala by dalsiu hodinu.. a ja uz potom stratim nervy.. ona rici.. ja vedla nej lezim, hladam hlavku, a nic nezabera.. len ked uz je straasne unavena tak mi zaspi na rukach... ale musi byt uplne tvrda aby som ju dala do polohy lezmo
@babulina - no vsak to, ja mam rovnako, kostymceky, bluzky, vsetko krasnu a dost siroku garderobu, lebo u nas v praci fakt len elegantne na tej pozicii... a teda kupovat vsetko nanovo, to je na maslu 🙄
@zojec - jej to ma mrzi, ono pri detoch a kojeni cvicit je podla mna nemozne, clovek je tak rad za ten volny cas, co ma, ze urcite nepojde do posilky... Mne by bolo treba brusko spevnit, take je este vypucene ako v 4. mesiaci, ach jaj... proste ziadne brusne svaly neexistuju...
Co sa tyka nakupovania cez net, v tomto ja fakt problem nevidim... dost casto si objednavam 2 velkosti a co mi nesadne, posielam spät. Vsak posielanie spät je zadarmo, tak v tom problem nevidim 😉
@anjelicek26 no teraz som prikupila teplaky.. co mi tu na doma staci a jedny rifle.. par triciek.. mikiny , tak dufam ze do jari budem mat dost.. a potom sa zacnem divat na tie moje male veci v satniku a bud sa dokopem do toho cvicenia, alebo budem nutena nakupit nieco nove.. a minule leto som si take fajne veci pokupila.. ja som fakt neverila ze sa da tak cez tehu pribrat... :( a nechce to ist dole ani bohovi...
@zojec -ja som teraz vyhlasila boj s vecernym zaspavanim a spanim v postielke, sme si preplakali spolu sice jednu noc styri hodinky ale zda sa ze pochopil, ze mama ma vzdy pravdu 😅
@anjelicek26 - ja iba elegos, u nas proste sa tiez inak nedalo, a mm tiez oblekovy tak u nas rifle sa tazko doma hladaju, sice teraz po porode po troch rokoch na materskej, som si konecne kupila ze dvojo 🙂
@zojec - nestacilo by upravit stravu? Menej soli? To zadrzuje v tele vodu, aj to vela urobi, ked to vylucis. Po siestej vecer a do desiatej rano jest len ovocie? Ist na rannu prechadzku uz pred ranajkami, nech pekne spali? Robit pravidelne crevny vyplach - klistir - aspon raz do mesiaca, krasne to precisti creva, to je velmi dolezite na spravne travenie. Hm?
@zojec - nehcem byt zla, ale tie kila uz asi nikdy nedame dole uplne , iba ak brutal sebadisciplinou, a pravidelnym cvicenim, co nedame dole prvych 6mesiacov tak potom to uz vobec nejde, aspon ja mam taku skusenost po ninke a vacsina kamosiek ma obdobnu, ten tuk bud tie detvaky vyjedia alebo si to odmakame poriadne 🙄
@anjelicek26 jaaaaaaj.. urcite by to pomohlo.. hlavne by pomohlo kebyze nejem sladke... ja som na nom momentalne zavisla.. ja sa inak dost racio stravujem..len tie sladkosti 😠 a ja mam este taky super metabolizmus, ze priberiem aj z pozerania na jedlo..
ach mala zas rici ako tur.. :( idem k nej.. a je po peknom veceri ☹
@babulina - ja mam uz dolu kilecka po oboch detoch dolu, pri oboch do pol roka, teraz mam sice 1,5kg navyse, co ako katastrofu nevidim, vzdy mam v zime trosku viac 😅 Nemyslim, ze sa neda schudnut, ale tiez, genetika robi vela, ked sa to usadi na stehnach, zadku, bokoch, to je skoro nemozne dat dolu :( Ja mam v tomto fakt stastie, slo to pekne dolu, uz par dni po porode bola väcsina pribratej vahy prec. A ten zvysok pekne postupne. Len spevnit by to chcelo brucho a to je fakt - take ako pred detmi to uz asi nikdy nebude 😖
@zojec - aj ja zavislacim na sladkostiach, ale zistila som, ze velmi zabera, ked si kupim kopu baleni orieskov, hrozienok, suseneho ovocia a tlacim to, ta chut na sladke ma prejde a toho sa zasa neda pojest tolko. To je po veceroch moja jedina zachrana... aj ked... prave tu tlacim amarettove keksiky, co by sm mala mat do cappucina, uz som zjedla skoro cele balenie 🤐 🤐 🤐
@anjelicek26 - mne na spevnenie brucha pomohlo, ked som sa vratila spat k baletu, takze ked dokojim hor sa na to, i tak ma laska taha spat na salu, ved ked som cakal tomaska tak do 15tt som este cvicila 😀 , snad aj tentokrat to bude mat take blahodarne ucinky na moje telo, co sa tyka inak vahy tak tomaskove tehu som dala uz dole, ale po ninke este stale mam navrch 6kil, ale musim uznat ze pred nou som mala zle obdobie a bola tesne po operacii takze 3- 4kilecka by bolo take optimum zhodit este
@babulina - no ja mam 47,5 kilo teraz a na tych 46 z pred tehu sa nejako strasne zasa nehrabem... myslim, ze je to fajn vaha, len vravim, to brucho, take je vypucene, asi vies, co myslim. Tuku na nom moc nie je, ale tvar tak dopredu, strasne mi to vadi. Stale vyzeram, ako na zaciatku tehu... ja by som straaasne chcela zasa chodit plavat, no ale pri dvoch detoch, draheho pracovnom case a skutocnosti, ze mame plavaren pol hodiny autom, to vidim dost blede ☹
@anjelicek26 -tak tak pri vytazenych manzeloch a dvoch detoch je to co i len tazko predstavit a nie este realizovat, aj ked ja mam mamu na dosah ale zase nemozem ju dokolecka stale obtazovat a menit jej program podla mojej lubovole, aj ked viem ze to rada spravi, no idem do hajan, vidim to na nekonecny nocny boj, kedze uz bol trikrat hore odkedy zaspal
@babulina - bru nocku 🙂 Max mal kasu, prso, ten sa ani nehne aspon este hodinku-dve 😀

@anjelicek26
@kuriatko33 inak podla mna sa neda porovnavat ake veci maju v HM a NEXTE tu na slovensku a ake v UK 😠 😠 😠 fakt mam pocit, ze sem davaju uz len to, co sa inde nepreda..aj v rakusku je ovela lepsi vyber.. 😠 😠 😠 to je na slak trafenie..