Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
no ja som chcela najskôr macko pooh od haucku,ale potom som ho videla na živo a nič moc teda,tak sme kukali v brendone niake,aj sa mipáčili,ale nekukala som na značky,ešte som chcela kukať na nete,ale kúpim tak vo februári a apk sa tým budem bližšie zapodievať 🙂
baby rozmyslali ste nad tym ci si pamatate riekanky pre drobcov? ja som vsetko zabudla... 😅 ked bola @ellysa v DK tak drobcom ked boli na sedacke riekanku povedala a ja si vravim no ja som vsetko zabudla tak teraz lovim na nete, ale melodie si nepamatam vobec 😅
@deniskateniska tak riekanky si nepamatam..ale mame doma pesnicky pre deticky od Podhradskej dve cd a tam ich je neurekom..tak som sa aj nejake nove naucila 😀 😀 😀
@puhinka dakujem 😵
@deniskateniska tu mas asi vsetky slovenske ludovky, co existuju a ja som si teda na vela melodii spomenula, ani som netusila, ze si este toho tolko pamatam. 😉 http://projekty.infovek.sk/pesnicky/
@puhinka kamoska ma od haucku, ale taky so spojenymi ruckami, ale ten by som nechcela ani zadarmo..ked ide, kope do kocika - neviem, ci si to vies predstavit, potom ked sa mala v kociku predkloni, tak cely kocik ide s nou..ta opierka chrbta..eee, ale mozno vsetky haucky nie su take..len su mi z tohto dovodu nesympaticke uz..
@bealondyn ludovky to je moje 😀 😀 tych viem neurekom 😀 mm sa smeje ze obcas ma to chyti a pustam si ludovky, repete atd 😀 😀 takze to nie ale tak som myslela ze tap tap tapusky, isli macky na hrusky,... a dalej neviem.. tak som teraz hladala ako to pokracuje 😀 😀 fakt si nepamatam tie co sme ako deti rozpravali 😅
@mici111 no asi si idem aj ja nieco zaobstarat 😀
a k tomu kociku, kamoska ma jeden ako peknucky, len mi strasne vadi to, ze mala uz lobzuje, teda uz jeslecna z nej, ale ked uz zacala vystrajat, stat a podobne tak strecha je taka ze sa neda akokeby zaseknut, proste ju mala stiahla na seba kompletne alebo do zadu ju uplne dala, tak na co tam ta strecha potom je nechapem..
@mojalili ,ty mi čítaš myšlienky,aj ja som chcela navrhnúť hromadné chudnutie :D hihi
joj a to mi je ľúto,že takto nespávate,ale všetky,čo kojíte ste na tom rovnako...ja neviem,niečím to bude...asi zúbkami,alebo im už jednoducho nestačí vaše mliečko...ja som mala mlieko samú vodu a malý mi robil to isté,čo teraz vám robia deti,tak som mu to začala striedať s UM a bolo lepšie,ešte som niaky čas kojila,ale malý si sám vybral,čo mu viacej vyhovovalo...ja by som teda určite neležala v zápaloch,neobkladala si prsia a nebehala s krvyvými bradavkami,len aby bolo moje dieťa plne kojené,to je proti zdravému rozumu,ale každý si vybere ako je sám šťastný 🙂
@mojalili ,nič si z toho nerob,ja nepečiem vôbec a je mi dobre 🙂 hihi...
@bzucinka2 ,jéj,to je milé,ďakujeme a aj my vám prajeme všetko dobré 🙂
he baby ste tu zacali s tymi golfacmi, ako zatial nechcem, az tak ked maly bude behat, bo mame sportiak, ale tak kedze mi chlapy spinkaju som zacala kukat 🙂 http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=9029...
@takyna ,ale to zase nemôžeš tak brať,že si neschopná len kôli tomu,že ti padne dieťa,to sa môže stať každému...
my sme tu mali predvčerom mm mladšiu sestru a hrala sa s takou loptičkou rozkladateľnou,čo som kúpila igorkovi pod stromček a samozrejme,že jej kus odletel Igorkovi priamo do obočia,tak som to brala tak že nechcela,ale prídem do izby a ona sa s tým zase hrala,tak som ju dobre zdžubala,že keď jej to ešte raz uvidím v rukách ,tak jej to otrieskam o hlavu...
@bealondyn ,mne malý spí skoro stále,až sa mi to zdá divné,ale je prechladnutý,takže asi aj z toho... 😒
@takyna ,ďakujemééééééééé...aj tebe a celej rodinke šťastný nový rok 🙂
@chani ,aj tebe všetko dobré do nového roku 🙂
@deniskateniska ale to je sportak a nie golfac 😀 😀 😀 😀
ahojte, šťastný, úspešný a pozitívny rok 2011 prajeme 😵 😵 naša ninka všetku slávu našťastie prespala, zato my sme boli na tom horšie, človek by aj spal, ale nemohol, kedže niektorí nevedia, kedy prestať s oslavami 😠
dnes sme aj my skúsili po prvý raz cviklu, chutilo ako vždy..tušim sme už mali všetky druhy zeleninky 🙂
takže aj mamina ide na zeleninu, nech sa tie kilá konečne rozhýbu...ale až od 10.1 😝
@bealondyn, ako kačka? 🙂
@mici111 😀 vidis to som si ani neuvedomila 😀 😀 😀 ja len kukam ze toto je krasne 😀 😀
@riska jeeej tak vy sa mate, ze tak pekne papate vsetko..my furt nic ☹ dnes sme zase skusali bananik doobeda, ale ne-ee..hehe, od 10.01? ja sa snazim oddnes..som zvedava, ci vydrzim..
ako sa hovori, ako na novy rok, tak po cely rok..no bodaj by..mala spala doobeda hodinu a 45 minut a teraz poobede taha uz druhu hodku 😀
@bakatuska ,aj tebe všetko dobré v novom roku 🙂
@bealondyn
@monky1
@weirdo
@ellysa
@katuska01
@zojec
@fatimuska
@miculienka
@evio
@julinka2787 ,bááááby,aj vám šťastný nový rok
my sme silvestrovali domenko v pohodlí postielky zababušený do periniek,kukali sme silvestrovský program o pol noci sme si mm pripili,vonku búchal ohňostroj,ale my máme plastové okná a počuť bolo len minimálne,takže malinký nič,ten spinkal až do rána 🙂
ešte sme si pripili s mamou,dedom,krsným a susedmi,čo došli z oproti a išli sme o pol jednej haji 🙂 takže asi toľko silvester u nás 🙂
ahojte, prajem krásny a spokojný nový rok 🙂
dievčatá, ako často dávate deťúrencom špenátik? A aké všetky zeleninky ste už vyskúšali? My zatiaľ len mrkvu, zemiak, brokolicu, cuketu a ten špenát.... karfiol len raz, ale strašne ho nafukoval, tak sme ho zatiaľ odložili na neurčito....
@deniskateniska ,Deni,ja mám knižky z ktorých mu čítam,aj sa dajú naučiť bo sú krátke a predávajú aj také cd-čká s pesníčkami pre deti,ale keď chceš,aby to bolo také osobné,tak sa to z toho cd nauč a ideš :D
@mici111 ,však ja som napísala,že keď som ho videla na živo,tak som si to rozmyslela 🙂
@deniskateniska ,ten je pekný 🙂
@puhinka aj tebe vsetko dobre do noveho roka cicus, nech ta chuapi posluchaju a ste vsetci zdravucki 🙂
no my mame 3komb a planujeme ju pouzivat, to by muselo sa neviem co stat aby sme kupovali golfac sam o sebe 🙂 by som musela muzovi modre z neba zniest aby mi to povolil vobec 🙂
aj my sme novy silvestra prelezali v posteli, akurat 10 min pred polnocou sme si vybehli pripit k susedom na 15-20 min, vratili sme sa a maly sa 5 min na to zobudil, napapl a isli sme zase vsetci spolu hajat 🙂
@mici111 skusala si riedit papanie nie vodickou ale mlieckom tvojim? my sme tak zacinali a chutilo 😉
@piacere spenat tak raz do tyzdna je v pohode.. 🙂 mozes uz davat aj zemiak, ryzu, bezlepkove kase, pseno, kukuricnu kasu, petrzlen, cviklu, tekvicu,kalerab, hrasok , doobeda nejake ovocie.. aj v kasi.. jablko, hruska, slivka, marhula, banan, cucoriedky.. ak nemas v cersvom stave, mozu byt susene alebo mrazene 😉 kym to vsetko pomaly zavedies tak bude mat aj o mesiac viac 😉
Jejda, vy ste toho popisali
😵 😵 😵 VSETKYM KOčKáM A ICH DETICKáM VELA VELA ZDRAVIA, RADOSTI A SMIECHU V NOVOM ROKU 😵 😵 😵 😵 😵
My sme silvestrovali u svokrovcov, svokra mala Danka od kaše až do rána...my sme so svagrovou a ej snubencom hrali spolocenske hry do polnoci a po polnoci som zalahla....Danko si vypytal papat okolo polnoci a az rano o 6 hodine...bola som v soku, ci naozaj u svokrovcov na rodinnom dome tak dobre spal, alebo ho svokra v kociku celu noc kocikovala.... 😒 Vraj bol dobry.....no...no ...no....
No ale co uz... 😀
baby mne maly spi uz 2,5 hodiny 😨 😕 to co ma byt toto.. 😀

@zojec ,ty si jaký odborník na diéty...hehe 🙂
tak keď budem niaku potrebovať,tak ti napíšem 🙂
@riska ,no nič,musíš sa premeniť na bylinožravca 🙂
ale podľa mňa stačí len nejesť po piateja cvičiť a neprežierať sa,to taká striktná diéty je pre cukrovkárou a pre ľudí s chorou štítnou žľazou,ak si ok,tak ti postačí sa hýbať a nejesť po piatej a piť hooooooooodne vody,ale nie minerálky 🙂 a ešte ananás a grep podporuje spaľovanie kalórií...ja som takto zaručene schudla do mesiaca som bola ako modelka 🙂
@mici111 ,ja sa tiež chystám do brendonu na golfáč...inak som sa teraz tak zamyslela,že načo mamičky vahdzujú ťažké peniaze za trojkombinačné kočíky,keď si pak aj tak kúpia nový...? haha...a ja som taká istá,ale keď budem niekomu radiť,tak poradím inak 🙂 hehe...keď o to bude niekto stát 😀 😀 😀