Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@chani to sú ksichtíky 😀
@miculienka krásni ste všetci 😉
@ellysa taký obycajný ale novy je lebo po Jurkovi uz nemam je modrý ale je taký priehladný vidno z boku ci kakal 😉 je tam ze prima Baby a ma tam aj delfína nechcela somm ziadny s ruckami v predu alebo z hrackami lebo ked ho tam potrebujem rýchlo dat tak je to neprakticke klasika je najlepsia.tak to ano ten koniec roka bol otras no nikomu neprajem zazit rotavírus u svojho drobca bolo to strasne.
@majuto - fíha, ako trónuje , aj úspechy už sú ?
@miculienka no suuu ale iba z toho dovodu ze mi pri vecernom papani tak v polke vzdy okakal uplne cistu plienku tak som sa nastvala a ked zacal troch tlacit som ho tam rýchlo posadila a podarilo sa a minule aj rano sa nam podarilo 🙂 ale tlacit ho do toho urcite nebudem
@majuto - niečo podobné poznám, ale pri obede, ja do nej dávam zhora a ona zdola tlačí , tiež do čistej plienky, predtým sa mi zobudí docikaná, tak ju samozrejme prebalím, ideme papať a malá si zmyslí aj kakať, tuším tiež šerblík kúpime a budeme na ňom obedovať 😀
😀 😀 😀 😀 no za pokus to stoji oni sa to potom aj naucia na ten nocnik.ale som sa s chuti zasmiala na tom co si napísala.
@puhinka vsak ani ja nie zidne rychlochudnuce, by som viac nabrala ako mam, ja tiez len tak pomaly 🙂 pijem aj ja len nesladeny caj, vodu, vodu s citronom, obmedzila som sladkosti a tiez po 17, najneskor 18 uz nejam a na ranajky mam len ovocie 🙂
@riska podla mna mozes ale nie na kila 🙂
@mojalili krasne si to usila , sikulka si 🙂
@mici111 sikulka lezunska 🙂
baby vyzera to, ze Petko si konecne zacina nachadzat denny rezim, som si tak vcera uvedomila, ze posledny cca tyzden vstava vzdy medzi 7-7:30, druhy spanok vzdy zaspava o 10-10:30 a spi cca hodku a pol, druhy spanok o cca 15-15:30 zase na hodku a pol a vecerny spanok medzi 19:30-20:30. sice cez den stale zaspava v kociku, nie je schopny zaspat v postielke, ale spi a bez ceremonii....klop klop klop
@chani my už tiež máme režim. Vstáva medzi 7,30-8,00 potom ideme okolo 10.00 na prechádzku , to spí asi do 11.00 okolo 12,00 máme príkrm, o 13.00 ho dokojím a ide spať do postieľky a spí ako kedy . Niekedy je hore o 15.00 alebo ak sa zadarí tak do 16.00. Ak vstane neskôr tak potom už spať nejde až o 19.00 kedy sa aj kúpeme a keď poobede spí málo tak ešte okolo 17.00 s ním idem von a tam mi pospí cca. 30min. Takto fungujeme asi mesiac. V noci sa budí asi 2x na papanie a sem - tam keď mu vypadne dudel 🙂
@mici111 moja ma konecne aky taky rezim.. rano vstava od 6,30 do 7,00, ale to uz sme vacsinou v kuchyni.. 🙂 do 9tej je hore, potom dame kasu a ide spat.. spi do 10.30.. ak ideme von tak este zdriemne v kociku tak pol hodku.. ak nie tak vydrzi do tej 13.30 to dame obed a ide spat znova cez den spava vzdy v kociku..tak si zvykla.. ked sa trosku preberie, tak ju len podrncam a spi dalej 🙂 .. spi do tej 16tej.. potom dam prsko a vydrzi do 19, ked kupeme.. potom ide rovno spat..
no baby, vam deti ale krasne spia cez den..to ja mozem snivat ze 2,5 hod.spanok..kdezeeeeee..ked da hodku a pol tak to je uuuspech obrovsky..vacsinou dava polhodky alebo 45 minutovky...tak asi preto je po dvoch hodkach zla jak certisko maly..

aj od nás vianočné