icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

miculienka
3. jan 2011

aj od nás vianočné

chani
3. jan 2011

naco by nam boli hracky, ked je pobliz laptop a ovladacka od telky, typicky chlap a potom ked sa mu tieto 2 instrumenty odoberu tak takto zuravi 🙂

mici111
3. jan 2011

@chani 😀 😀 😀 😀 aj my mame najradsej ovladac a mys..

chani
3. jan 2011

@mici111 my sme mu chceli kupit taku ze detsku ovladacku alebo telefon, ale v draciku o takom ani nechyruju , teda aspon sme to nenasli, tak mu vzdy na chvilu poziciame ozajske ovladacky a potom nam vsetko prepina, vypina, stisuje zvuk a tak 😀

ellysa
3. jan 2011

@chani to sú ksichtíky 😀
@miculienka krásni ste všetci 😉

mici111
3. jan 2011

@chani no telefon my mame hrackarsky..dokonca dva..ale to ju nezaujima..ona chce to, co nemoze mat..klasika...

ellysa
3. jan 2011

@chani detské by nechcel, lebo on chce to s čím sa hráte vy, ja malej dávam iný mobil obžúvať, taký starý aj diaľkové od dvd, čo neúpoužívame a tie nechce, ona chce len tie s ktorými sa hrá mamina

chani
3. jan 2011

@ellysa
@mici111 no chceli sme aspon skusit, ci to nezaberie, tak ale davame mu to, ktore sice pouzivame ale nie v danej chvili heh

majuto
3. jan 2011

ahojte pridavam jednu foto ako tronime a druhu vianočnu.a uz sme konecne "zdravý" lebo Jurko virus este ma ale uz je v pohode ani nevracia a ani ho neprehana no a Tomi to nastastie nedostal od neho akurat iba moja mamina lebo s nim bola v nemocnici.

ellysa
3. jan 2011

@majuto jeho to máte aký šerblíček, či to nie je šerblík?tak dobre, že ste konečne v poriadku, hádam tento rok vás už choroby obídu 😉

majuto
3. jan 2011

@ellysa taký obycajný ale novy je lebo po Jurkovi uz nemam je modrý ale je taký priehladný vidno z boku ci kakal 😉 je tam ze prima Baby a ma tam aj delfína nechcela somm ziadny s ruckami v predu alebo z hrackami lebo ked ho tam potrebujem rýchlo dat tak je to neprakticke klasika je najlepsia.tak to ano ten koniec roka bol otras no nikomu neprajem zazit rotavírus u svojho drobca bolo to strasne.

miculienka
3. jan 2011

@majuto - fíha, ako trónuje , aj úspechy už sú ?

majuto
3. jan 2011

@miculienka no suuu ale iba z toho dovodu ze mi pri vecernom papani tak v polke vzdy okakal uplne cistu plienku tak som sa nastvala a ked zacal troch tlacit som ho tam rýchlo posadila a podarilo sa a minule aj rano sa nam podarilo 🙂 ale tlacit ho do toho urcite nebudem

miculienka
3. jan 2011

@majuto - niečo podobné poznám, ale pri obede, ja do nej dávam zhora a ona zdola tlačí , tiež do čistej plienky, predtým sa mi zobudí docikaná, tak ju samozrejme prebalím, ideme papať a malá si zmyslí aj kakať, tuším tiež šerblík kúpime a budeme na ňom obedovať 😀

majuto
3. jan 2011

😀 😀 😀 😀 no za pokus to stoji oni sa to potom aj naucia na ten nocnik.ale som sa s chuti zasmiala na tom co si napísala.

bzucinka2
3. jan 2011

@puhinka vsak ani ja nie zidne rychlochudnuce, by som viac nabrala ako mam, ja tiez len tak pomaly 🙂 pijem aj ja len nesladeny caj, vodu, vodu s citronom, obmedzila som sladkosti a tiez po 17, najneskor 18 uz nejam a na ranajky mam len ovocie 🙂
@riska podla mna mozes ale nie na kila 🙂
@mojalili krasne si to usila , sikulka si 🙂
@mici111 sikulka lezunska 🙂

mojalili
3. jan 2011

@ellysa NO Eli, napisala som tej pani, som zvedava, co mi odpise... no a nase uspavanie, - 20 minut spal v postielke a uz vymysla na mne 🙂

mojalili
3. jan 2011

@bzucinka2 dakujem všetkym kočkam, ze sa vam paci vreckar na stolicku. 😉
od @zojec to trikrat dobre padne 😵 😵 😵

ellysa
3. jan 2011

@mojalili aj ja som zvedavá, ja som oliv dala spať dnes o 19.30 a zaspala hneď, pritom spala poobede do 16.30, ale nech to nezarieknem klop klop

mici111
3. jan 2011

@ellysa no kebyze moja spi do pol piatej, tak o pol osmej je ako cert..my dlhsie ako 2 max 3 hodky nevydrzime bdiet..resp. ak vydrzi, tak potom sa s nou neda vydrzat..
kocky, vy po akom dlhom case davate deticky spinkat cez den..?

weirdo
3. jan 2011

@leveretka -ej, veru bola. Poslem Ti v obalke? 😀

chani
3. jan 2011

baby vyzera to, ze Petko si konecne zacina nachadzat denny rezim, som si tak vcera uvedomila, ze posledny cca tyzden vstava vzdy medzi 7-7:30, druhy spanok vzdy zaspava o 10-10:30 a spi cca hodku a pol, druhy spanok o cca 15-15:30 zase na hodku a pol a vecerny spanok medzi 19:30-20:30. sice cez den stale zaspava v kociku, nie je schopny zaspat v postielke, ale spi a bez ceremonii....klop klop klop

ellysa
3. jan 2011

@mici111 joj to oliv má inú výdrž, kľudne aj 4 vydrží, dnes bola asi hotová zo svojich výkonov
u nás vstávame okolo 7:30, potom do kočíka cca o 9.30-10.30-to spí, ďalší spánok o tej 14.00-14.30, spí tak hoďku-dve a potom až večer okolo 20.00 ale chcem to posunúť skôr

puhinka
3. jan 2011

@bzucinka2 ,no vidíš a nijak sa netírame 🙂

tintinka1
3. jan 2011

@chani my už tiež máme režim. Vstáva medzi 7,30-8,00 potom ideme okolo 10.00 na prechádzku , to spí asi do 11.00 okolo 12,00 máme príkrm, o 13.00 ho dokojím a ide spať do postieľky a spí ako kedy . Niekedy je hore o 15.00 alebo ak sa zadarí tak do 16.00. Ak vstane neskôr tak potom už spať nejde až o 19.00 kedy sa aj kúpeme a keď poobede spí málo tak ešte okolo 17.00 s ním idem von a tam mi pospí cca. 30min. Takto fungujeme asi mesiac. V noci sa budí asi 2x na papanie a sem - tam keď mu vypadne dudel 🙂

mojalili
3. jan 2011

@ellysa u nas je to presne tak isto......len vsetci u nas spia, MM je chory, Lili od 19tej a ja som hore s tymto vydryduchom...

zojec
3. jan 2011

@mici111 moja ma konecne aky taky rezim.. rano vstava od 6,30 do 7,00, ale to uz sme vacsinou v kuchyni.. 🙂 do 9tej je hore, potom dame kasu a ide spat.. spi do 10.30.. ak ideme von tak este zdriemne v kociku tak pol hodku.. ak nie tak vydrzi do tej 13.30 to dame obed a ide spat znova cez den spava vzdy v kociku..tak si zvykla.. ked sa trosku preberie, tak ju len podrncam a spi dalej 🙂 .. spi do tej 16tej.. potom dam prsko a vydrzi do 19, ked kupeme.. potom ide rovno spat..

mici111
3. jan 2011

no baby, vam deti ale krasne spia cez den..to ja mozem snivat ze 2,5 hod.spanok..kdezeeeeee..ked da hodku a pol tak to je uuuspech obrovsky..vacsinou dava polhodky alebo 45 minutovky...tak asi preto je po dvoch hodkach zla jak certisko maly..

puhinka
3. jan 2011

@majuto ,jéééj,pekné foto...ten bubón dostal aj Igorko 🙂

zojec
3. jan 2011

@mici111 moja tak spavala este pred 2 tyzdnami.. potom som skusila kocik.. a fakt to zabralo.. lebo vzdy ked zamrnka, tak ju povozim a spi znova.. to sa mi v koliske nedalo.. lebo ked ma zbadala, tak hned chcela ist na ruky..