Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@chani ☹ skús dospať aspoň trolinku cez deň. naša šla spať neskoro až okolo 21.00, kukala s ocinom autá na notebooku, ale potom sa zobudila až okolo 3.00 a potom o 7.00 už bola hore, takže my dobre.
Musím povedať, že odkedy máme tie náramky tak naozaj je lepšia aj lepšie spí, idem jej dnes zobrať ten prívesok, čo je pôvodne pre zvieratká, ale že si ho ľudia dávajú aj do bytu alebo deťom na postieľku, tak uvidím, či nám to ostane, inak mňa prestalo bolieť presilené zápstie, nie úplne ešte ale ani ruku som nemohla vystrieť
včera som čo to hľadala a našla som jednu stránku, čo opisuje vplyv frekvencie na človeka a fakt na tom niečo je...opisujú tam, že na samotách alebo vo vyvýšených miestach je táto frekvencia nižšia a preto sa tam aj hned človek lepšie cíti, že aj pútnické miesta ju majú, preto sa ta stali zázraky, alebo rôzne vyliečenia, však ak niekto chce tak kuk http://www.biocentrum.sk/rad.html
Dobré ránko kočkyy....
NEbola som tu veru cely vikend, Dankovi sa prerezavaju tie jednotky a je to na nevydrzanie....rev rev rev .....cez den ci v noci....uz som zufala z toho...ale jedna jednotka je uz krasne vidiet....
VCERA DANKO POVEDAL VEDOMKY MAMA......uz davno opakuje mamamamamama, ale vcera ked ho MM zobral na ruky, tak reval o dusu a len z toho revu MAMA----jedno slovo......krasne to znelo, skoda, ze som pritom nenatacala... 🙂 Uz aj tatatatata bolo,ale take opakovanie, ...no a naucil sa pusinkovat take cmukave.....jejda, tolko mi ich uz poslal 😀 😀 😀 Zdokonalil sa cez vikend v lezeni a svornozkovani, dokonca ide na prsty a do stoja akoby......sa smejem na nom, pokial prave neplace....a prave pluje, to ho neucil MM 😠 😠 😠
Som vystavena ako citron a to MM ide na sluzobku o 2 dni do nedele...ale nejako to zvladneme....
Este vam musim napisat, co sa mi stalo vcera v TESCU . 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ( Anjelicek26 - tak mi to propomenulo teba na SK) Okolo jogurtov bolo nieco rozliate na zemi a "akoze" umyte....riadny flak ale cez celu radu, nedalo sa vyhnut...tak som sla tade kocikom, košík v ruke co bol dost tazky a LILI vedla mna......tak som sa smykla a celou svojou vahou som padla na bok, co ma dnes riadne boli 😖 😖 😖 😖 Isla som na Informacie povedat veducej, nech s tym nieco robia a ona???? 😠 😠 😠 😠 Dovolila si ma poucat, ako sa to umyva, ze to najprv musi upratovacka tak rozlicit a potom to ten stroj umyje....Mna skoro slahlo, tak som jej tam vynadala, ci cchu, aby sa tam niekto prizabil a potom podal na nich trestne udanie na ublizenie na zdravi.........Proste blba reakcia....mala sa ospravedlnit a povedat, ze to da ihned urobit......no pripa
alo mi to, ze ja som vinna za to, ze som sa smykla na ich neumytej zemi... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@ellysa Akoze neviem, ci je to aj na SK, ale v zahranici som sa vzdy stretla s tym, ze ked sa nieco umyva a aby sa niekto na tom nesmykol, da sa tam taka zlta vystraha --POZOR MOKRE, alebo SMYKA SA....ale toto? to zahranicie ti zavidim a to za roh je najlepsie.....ja som zila v Australii,ale dialka nas dohnala domov, bez rodiny sa zit pre mna neda, tak dalekoooo...
ahojky
ako sa mavate?
baby viete mi povedať či si treba podať za minuly rok daňove priznanie, ked som zamestnana ale bola som na marodke, potom na materskej a aj na rodičovskej?
a este, vase decka si po prikrmeni pytaju ešte cicik?bo mi dokrmujeme uz cez 2 tyždne a furt ste ešte pak ceckať...dakujem
@matkaasebko my cecame stale, ono babo ma prikrm splachnut, ako sa povie, bud cajikom,alebo cicikom,ak este kojis....
@mici111 vyse roka som tam bola, je tam krasne, ale zit....jedine ze by som sa tam vydala...co sa nestalo :D
@mojalili mne sa na čajik akurat tak ....len cicik a to pak nevim či je ešte hladny alebo smadny bo moc tym prikrmom nedava....
@mici111 V Australii to bolo vtedy horsie, musela si povinne nasvstevovat skolu, inak by ta vyhostili, navyse som ala 2 prace, tak sme tam makali, aby sme si nieco nasetrili, ale aj sme nieco videli, precestovali sme tam...kde su teraz zaplavy, na Koralovychostrovoch sme tam boli...bolo pekne, ale nevratila by som to uz.... 😉 Navyse som polieala svet ako letuska, tak to mi staci, teraz chcem byt doma pevne na zemi... 🙂
@matkaasebko My tiez nepijeme cajiky, kasle mi na ne, ale trosku cistej vody si po lyzicke da....proste cicik je cicik 😉
@angellinka a nejake probiotika si skusala?
@matkaasebko my davame prikrmy uz mesiac a pol ale co zje na prikrm 50 ale 120 ml vzdy potiahne potom aj prsko ale podla mnozstva je to viac menej od smadu
@mojalili
@mici111 fíha, tak vz ste také cestovateľky, ja som len v tom Rakúsku skysla a hneď po škole sa vidala, tak som ani nikde nebola, ale pravdupovediac ma to ani veľmi nelákalo...
teraz ma skôr láka Londýn letenka za 10 EUR je, zobrať prázdny kufor a prísť s plným, nechcete sa niekto pridať?Len neviem kde ubytko. Môj sa mi smial, že načo ubztko, že mám urobiť nonstop shooping-blbec 😅
fuj že vidala, mi už mozgové bunky odumreli, či čo? a malá sa hrala a vymenila mi zasa x a y
@julinka2787 no možno by sme mohli spať s Bellou 😀 😀 😀

tak nasa noc hruza des, od 2:15 sme viac menej boli hore, pasol daval sa na 4, gulal po posteli, kopal ma skriabal, o 5 si cucol navela o 5:15 zaspal a to som zase ja nemohla zaspat od unavy a o 6 bol uz hore zrovna ked ja som zaspavala ☹ a odvtedy je hore ach jaj. manzel mi ho vzal od 6:30 do 7 ale potom uz vstaval do prace a este isiel psa vencit a tak. vam poviem dnes som si 1x aj poplakala od unavy a to nas dnes caka hodina a pol cesttovania, neviem ako zvladnem soferovanie, ale bude to o hubu. ideme na tyzden k mojim rodicom, tak si hadam aj oddychnem konecne.