Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec 😀 😀 😀
baby vy do neskorej noci ja zas buntoším ráno, u nás noc v pohode, dokonca bez geliku, tak neviem, či to sú zuby, spala asi od 21.-2.00-6.00 a ešte spí, len mne sa už akosi nedá, sa teším, že ideme kuk tie kočíky, ani spať nemôžem
DObré ránko kočky, idem si vas precitat, ale opet DAnko reve....ako aj celu noc.....neuveritelne...normalne som v noci o 2 hodine vstala a dala mu do postielky velkeho zajaca, nech sa o neho ovinie a netoci stale...ved ma vytlacil na druhy koneiec postele....ja uz neviem co s nim...o 2 hodine dal taky budicek cinziaku... ☹
ahojte, tak uz vieme vysledok teploty a je to 6. choroba, takze sme dnes ako lienka bodkovana 🙂
@mojalili
chudatko ☹
tiez sme predoslu noc museli zobudit vsetkych susedov, ta dnesna bola pre moje prekvapenie uplne pokojna, spinkal krasne, raz si v noci cucol a spal dalej, ziadny rev, asi mu pomohol gelik, co som mu dala
a maly ma tiez vytiska, trci mi cely chrbat z postele a on sa len tlaci na mna a tlaci...
a akurat sme sa zobudili do ladoveho rana 😠
vonku je sice 6 stupnov, ale nekuria nam a ani tepla voda nejde a cele sidlisko nevie, co sa deje 😖 takze tu mrzneme brrrrrrrrrrrr
juj baby vas stihat citat je normalne umenie, ja tusim prestavam stihat popri malom net 🙂
my sme sa vcera po 5tich dnoch u mojich rodicov vratili s malym do Ba, teraz sme akurat na ceste do Ziliny a vecer konecne domov na Zahorie. dnesna noc klasika des bol hore v intervaloch 1,5 az 2 hodinovych, zrejme bol smadny z toho tepleho sucheho vzduchu v byte, lebo si vzdy len kusok cucol. ale od 3:45 do 4:30 bol hore potom na hodku zaspal a o 5:30 uz bol s revom hore, tak si ho vzala svokra nech este mozeme dospat, tak som potom este 2 hodky v klude pospala. tak som bola prestastna a vdacna ako blcha.
inak nas dalsi pokrok okrem toho ze uz cca tyzden a pol lieta ako partizan ci uz na zemi alebo na posteli je, ze ked sedi a ma sa coho chytit, tak sa vytiahne a klaci na kolienkach, chcel by aj na nohy, ale este ho neudrzia. na 4 sa da bez problemov, ale zatial sa len kyve ostotristo a potom sa hodi ako ryba na suchu, ale sa zosunie trochu dozadu a snazi sa sa z ttej pozicie posadit ale este sa mu nedari, ale uz to zrejme dlho nepotrva sikovnik jeden 😀
dobre ranko
u nas tiez zaujimava noc, zaspinkala o 20tej, potom medzi 22 a polnocou som k nej musela ist asi 4x co mrnkala, tak som si ju potom dala k sebe a ona spala bez prestavky do 6! 😲 trochu cucla a spala do 8..fiiiiha...tak ta bude s nami asi spavat az do puberty! 😀 inak sa tiez na mna tlaci hlavickou a ocka vykopava z postele. 😀
no a tento tyzden prekotila kvetinac, vsade voda a hlina, tak som musela tepovat! 😠 a najnovsie sa priplazi pod telku a zapina playstation a hra sa s joystickom...hmmm. po kom to dieta asi bude!? 😕 😀
inak plany na vikend ziadne, ja som stale chora a muz v praci. 🙄
@ellysa drzim palce pri vybere kocika a nepohadajte sa s muzom! 😉 nech vybere Oliv. 😝
@bzucinka2 prajem skore uzdravenie, to uz by malo byt na ustupe, ked je vyhadzany nie? ci ako to je? 😕
@ameanda nech to rychlo opravia, viem ake to je byt bez tepla a vody v tejto kose, fuj. 😖
@chani ten tvoj Petko bude behat medzi prvymi, uz to vidim, sikovny. 🙂
@mojalili zase zla noc? kedy sa to uz u vas zlepsi? musis byt hovota. 😒 to asi stale tie zubky...inak Danko aky zlaty, ked sa snazi tap-tap robit. 😵 malej sa to hrozne paci tiez, ale este ma nenapodobnuje. len pokusy o pa-pa su. 🙂
inak som bola cez tyzden u uja na reflexnej masazi chrbtice, a pomaly na kazdom jednom stavci som mala blok, tak ma napravala a potom mi to vsetko rozmasirovaval, uz 3ti den presiel a stale citim celu chrbticu ako to pobolieva, ale stale menej a menej to boli nastastie. vam poviem, v strasnom stave ju mam. a na mieste kde mi pichali epidural bola ta bolest az extremna, az som hviezdicky videla zo zaciatku ale ku koncu masaze uz bolo fajn, tak musim zacat nieco na uvolnenie chrbite cvicit mi povedal, tak budem so svokrou cvicit lebo aj ta ma to iste. az na to ze je medzi nami vyse 20rocny vekovy rozdiel, tak kym budem ja 50 asi sa uz nevystriem ach jaj
co sa noveho kocika tyka u nas, tak mi MM povedal, ze ok ale najskor chce pocut pridanu hodnotu kupi noveho, a mna okrem vacsich koliesok na dlhsie prechadzky po tych nasich znicenych chodnikoch ani nic ine nenapada, mozno tak maximalne potrba mat nieco nove a spojene rucky tak trocha aj ked tie nase golfacove som sa uz viac menej naucila ovladat dobre, tak asi neobstojim 🙂
uvidime, maly je zatial vo vanicke a este tie 3-4 tyzdne asi aj vydrzi este a uvidime ako bude vsportovej 🙂
kazdopadne skladnost v kufri nepripada v uvahu, lebo to dazdnikove skladanie je do nasich kufrov na dlzku akurat a so sportakom to bude uz uplne fajn. takze tak. asi mam smolu ale vyzera to ze minimalne nove kolecka by sme mali nejak niekde zohnat, lebo tieto su uz v chrooooznom stave
@chani aj moj sa da na 4 pohupe sa a potom sa hodi dopredu 🙂
@weirdo dakujem 🙂
@bealondyn tak ako pises, teraz uz len zmiznu vyrazky a je pokoj, ale nesvrbia ani nic, takze je uz dobre 🙂 dakujem
a to tlacenie sa v noci oni asi potrebuju niekoho citit, lebo aj moj ked je nadranom u nas, tak j e na mne prilepeny, pripadne skopava ocka a ked pride starsi, tak ten je zase prilepeny na ockovi 🙂

som sa pobavila:!" Ide Červená Čiapočka po lese. Zbadá Pinocchia, zhodi ho na zem, sadne mu na tvar a hovorí: zaklam." pekny vikend dievcata