Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec no veď jasné že nie, ale tak nech sa ma zase ľudia neboja. 😀 a hlavne detičky...
@monky1 - tak to si moja malá včera uvedomovala tú zmenu, že ešte je zima a vianoce sú fuč - tá bola taká mrzutá a len nerváčila, dobrá bola len keď spala - no ale to hlavne z tej choroby 😒
plavky - minule som vytiahla čo mám doma - že celé žiadne , bikiny - hore ich mám ako Pamela , zakryjú len bradavky, mám ešte také tie tankiny - ale dekolt je teda mega , ale plávanie musíme aj tak odložiť , keďže je malá chorá, kým tam pôjdeme , tak niečo vymyslím 😅
inak neviem - kvapky do nosa - dať pred odsávaním , či po ? doteraz som jej predtým strekla tú morskú vodu a potom odsala, ale teraz už má také husté hlieny
@miculienka moja ja dávam pred odsávaním tú vodu slanú a po odsávaní kvapky.
ozaj kočky... moja malá si v noci vyzliekla plienku. netuším ako sa jej to podarilo, lebo však pyžamko, spací vak a ešte aj paplón. ale ráno som ju vytiahla celú zacikanú, všetko mokré a ja že čo to? no keď som dala pyžamko dole, tak plienka len tak poskladaná v ňom. 😝 normálne si ju odopla a asi skopkala dole z riťky. kukala som jak puk, že čo už dokazuje... 😀
@miculienka ty pamela 😀 😀 😀 😀
ja by som povedala, ze morsku vodu, chvilu pockat, odsat a potom kvpaky do nosa, nech to lieci
nam napocudovanie celkom zabera Pamycon - su to rozrabane ATB kvapka, ale pri nadche pekne zaberaju
ale to uz musi byt soplik farebny 😉
@julinka2787 coperfield 🙂
@julinka2787 no ja ziram, vy ste uz vyssi level - my dokazeme len ponozky, nohy na pyzamku a polodupaky 🙂
@monky1
@miculienka ja som celé plavky tiež mala naposledy asi v dvanástich rokoch. bude zmena trošku. 😀
@julinka2787 - tak aj tak skúsim, lebo tá slaná len tak prepláchne , len ten krik pri tom 😅 , akoby som ju z kože drala , len zapnem vysávač už reve
@julinka2787 😀 😀 😀 - neviem ako sa to presne píše ale napadol ma ten Copperfield
@zojec - hehe 😀 - som napísala to isté čo ty , ale nemala som to tu ešte , čo si napísala , neodkukujem 😵
@monky1
@zojec 😀 😀 no v poslednej dobe riadne vymýšľa... v posteli si odmontuje hniezdo (a to je našnurované o postieľku a aj zastrčené za madrac) len si odkryje jednu stranu, odviaže si vonkajší "zaves", čo má okolo celej postieľky aby nebolo vidno pod ňu na kadejaké krabice a sťahuje veci zo stola. všetko na čo dočiahne. je to potvorka... 😀
@miculienka 😀 😀 😀
@julinka2787 - len neviem , kde tu u nás teraz zoženiem celé plavky - síce ma to ešte nesúri , ale aj tak , tu je to na figu, športový obchod 0 bodov, a k tomu trafiť taký strih aby mi tam cicky nepriťapilo až na brucho 😀
@miculienka mici, neboj paulinka si zvykne aj na vysávač. u nás boli tiež revy a potom sa aj smiala pri tom. 😅 teraz mi bojkotuje odsávanie, lebo mi chce kradnúť odsávačku a hrať sa s ňou. tak niekedy je tiež plač, lebo ju musím držať pevne. teda ruky a hlavinu. ona len pusinu otvára a naháňa odsávačku. 😀 hmmmm, že mňam!
@julinka2787 😀 - malá beťárka
@miculienka no ja budem mať zase problém, že mne to bude na prsiach viať. nejaký obchod so spodným prádlom tam nemáte? aj v tých zvyknú mať plavky...alebo aj v bežných odevoch. no treba natrafiť. na nete sú pekné a za pár šupov, len nemám odvahu si ich kúpiť. ja si to potrebujem vyskúšať. na tú moju postavu si budem musieť asi ušiť... 😀 😝
@julinka2787 - táto moja ešte predvčerom krútila hlavou o 106, včera už držala ale ešte vrieskala, no uvidíme, či si zvykne , ale uvedomuje si, že sa jej potom uľaví , lebo už drží ako hluchý dvere - len ten rev 😝
@julinka2787 - veď práve - vyskúšať , bez toho to už nejde - ako kedysi ☹ , musím sa pokukať po meste , možno niekde budú 😉
@miculienka neboj, zvykne. ono nie je to príjemné, to odsávanie. ja som to skúšala. 😀 😅 no bála som sa tej odsávačky na vysávač, tak som ju najprv testovala na sebe. vycucá to hlieniky super, len je to nepríjemné... 🙄
@julinka2787 - u nás to testoval na sebe chlap , že ukáž aké to je 😀 , skoro sa mu to zapáčilo
no ale aspoň v noci sme už dobre spali - tuším, že z toho sirupu čo nám dal doki - ďakujem pán doktor 😀
@miculienka my našťastie noci spíme aj keď je chorá. klop klop klop... snáď bude drobčuľke lepšie už a čoskoro bude bez soplíkov a kašľa...
@julinka2787 popros zojec, ona to zmakne lavou zadnou 😉
ta moja mala kozicka zase bojkotuje spanok ☹ ☹ ☹
vstala o 3.30, zaspala o 7h, vstala o 8h
mala by pospat, lebo popoludni o 13h bude v poradni neznesitelnaaaa ..... aaaale de, naco spat ... len sa tam vrti ako fifipierko a ani naznak spanku

@babulina perfektná, koľko tam mala?