icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
18. jan 2011

@ellysa - ved to si aj ja hovorim ze radsej tri dni bez nich nez ich nakazit, vcerajsok som tak ci tak prespala

mici111
18. jan 2011

@marcelka123 aj ja som ti poslala ziadost cez fb 🙂 tak sa nezlakni, lebo som ti zabudla napisat tam do poznamky ze som to ja 🙂

chani
18. jan 2011

tak som merala malemu teplotu v usku, teplomer ukazuje 36,5 ale je taky nejaky zly od rana, tak som skusila tak klasicky pod pazusku, som mu ho tam dokazala udrzat a ten mi ukazuje 37,7, tak som zmatena z toho, celicko ma take teplejsie ale licka take akurat v poho, ja neviem co vcul

mici111
18. jan 2011

@riska este mame 5 nahradnych hodin, teda po dnesku uz len 4, to co sme pocas kurzov vymeskali..jasne, ze non-stop otvoreny bar, akurat pred chvilou sa po mne zasa capala a otvarala pusu ako vtacatko, tak sme si cucli 😵

mojalili
18. jan 2011

@marcelka123 Ako vyzera noc u nas a Chani? NO o 20 tej zalomi - o 20.30 je hore s revom a plny energie do 22, potomje kazdu hodinu ( a to je ten lepsi pripad) hore a chce cecat...kezde som spojila postel a postielku, tka sa len zgula a zacne fnukat - mama daj cicik..ked nedam a ignorujem, tak rev veliky.... a toto je do rana...sem tam sa preberieme a sme plny energie hore od 2hej.....

Dnes som opet oddelila postielku od postele...ideme skusat vsetko mozne... ☹ Ja som ako mumia, ani oci nemam.....

Dostala som ponuku robit 10 - 12 hodin tyzdenne od septembra, tak zvazujem, take 2 hodiny denne nezabiju a nebudem v tom stereotype, nezabudnem svoju pracu a LILI budem vodit do skolky, no proste nie je to zle....maminka je ochotna 2 hodiny DENNE zavarovat.. 🙂 Tak zvazujem 😉

mici111
18. jan 2011

@ellysa no ved keby nahodou, tak v poho, mozeme to kludne odlozit 🙂 ale uz sa na vas tesime 🙂
baby, mne tecie pracka 😠 a je nova, kupovana asi pred tyzdnom..porazi ma..ale len dvierka, asi netesni ta guma..

monky1
18. jan 2011

@mici111 och, to potesi ☹

ellysa
18. jan 2011

@mici111 nie nie príďte, vypadá, že to bude fajn, dnes ju ešte neokúpem a ak bude ráno bez horúčky, už to hádam bude fajn...
no do kelu aj s práčkou, to bude asi na reklamáciu 😠
@mojalili ja by som to brala, dve hodiny denne fakt nie je veľa

ellysa
18. jan 2011

a krpec spal 3 hodiny 😵

mojalili
18. jan 2011

@ellysa veru silne nad tym rozmyslam. Ja mam svoju pracu rada, ucim AJ prvostupniarov, malickych prvacikov az stvrtakov 🙂 No veru silne zvazujem, aj korunky sa do prestavby zidu,,, 🙂

mici111
18. jan 2011

@ellysa oka, super 🙂 tak vo stvrtok sa tesime na vas..ked ti budem volat nahodou, tak na SK ci ten AT mobil? zajtra sa este dohodneme, ze ako a co 🙂

miculienka
18. jan 2011

@julinka2787 - no vidíš , máš plafky , dnes sme to rozoberali 🙂

mojalili
18. jan 2011

@miculienka vidis aj aka malickost potesi - plavky, ze? Super 🙂

ellysa
18. jan 2011

@mici111 radšej na ten AT, stačí prezvoniť ja ti zvolám späť a v postate až po ten penny market chytíš sk signál, veď sa ešte presne zajtra dohodneme

miculienka
18. jan 2011

@mojalili - 🙂 nás už asi poteší všetko, čo je nám dobré 😀

julinka2787
18. jan 2011

jééééj a ďalšia pre mňa úžasná správa! ozvali sa mi z jedného shopu, že majú ten môj kočík aj v mojej vysnívanej farbe!!! takže bude predsa len magic 4 2010 vo fialovej!!!! jupííííí 😀 😝

ellysa
18. jan 2011

@julinka2787 no teda ty máš dnes šťastný deň 😉

monky1
18. jan 2011

u nas sa uz spiiiiiiiiiii - asi 20 minut ... bola uz veeeelmi uplakana, kedze som ju budila 12.15 a odvtedy sa jej zaspat nepodarilo - ani vonku a to sme pobehali kade tade ... ale tak uz mam klud - este tako ulozi hanku a pekny vecer sa moze zacat 😀

ameanda
18. jan 2011

@chani
dnes bol asi taky nejaky den, aj moj maly cely den reval a reval a reval, som rada, ze konecne zalomil
len na kolko? 😒

ameanda
18. jan 2011

@mojalili
ja by som ani nezvazovala, 2 hodky denne, to je akoby si skocim k lekarovi a mati zatial postrazi

puhinka
18. jan 2011

@marcelka123 ,ani som nepostrehla...pár krát zaplakal,inak noci mi spí krásne a cez deň bol len troška mrzutý,ale on sa aj tak stále usmieva...klop-klop-klop 🙂
a čo ty?
čo nové?
ja že kto si ma to chce zase pridať na fb do priateľou :D haha 🙂

zojec
18. jan 2011

@bakatuska tych oliv tak za hrst 😉 docitam vas snad zajtra, alebo este dnes vy spisovatelky 😉

ameanda
18. jan 2011

baby, ten náhrdelník nechávate aj na noc?
ja som ho zatiaľ zložila, aj keď malého nejak netrápi a ani ho neťahal...

a reakcia na náhrdelník od nášho ocka.... "to prečo má náhrdelník?, veď vypadá ako buzík...", podobne ako pri Dankovi 🙂

ellysa
18. jan 2011

@ameanda ja ho dávam dole, aby ju netlačil

puhinka
18. jan 2011

@ameanda ,to isté by povedal aj môj manžel 🙂

ellysa
18. jan 2011

@ameanda xi xi ocinovia závidia, že tiež nie sú takí fešáci

adamala
18. jan 2011

Tak som sa pobavia jake ste zlate a davate mi kila,ale to by som bola uz obezna ked to spocitam 🙂

@zojec No tak potom neviem cim to je,asi kazde telo je ine,lebo aj kamoska mi vravi: ze vravela si ze kojeni idu kila dole, ale na mna to neplati,este aj pribrala od porodu. Takze je to individualne, mozno pri druhom to nezhodim tie kila tak lahko,a to som mala 16kg navyse v tehu.

adamala
18. jan 2011

@ameanda jaky nahrdelnik?? na tie zubky? mozno taky existuje aj na spanie,nasmu by som dala aj 5nahrdelnikov 🙂 aby to zabralo

riska
18. jan 2011

@julinka2787, jupiiiiiiiiiii 😵 😵
@ellysa @mici111 - vy sa idete stretnut? jeeej 😵
@babulina, skoré uzdravenie 😔

ameanda
18. jan 2011

@ellysa
😀 presne závisť to je, veď potom si ho môj aj skúšal, keď som malému zložila
ale ma prihrubý krk 😀