icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
18. jan 2011

@ellysa pocula som same chvaly..ale zda sa mi ako ze doooost drahy ☹ ale kraasny je..

desmodka
18. jan 2011

@ellysa maxi spokojnost

mici111
18. jan 2011

@desmodka a ma aj take tie diery na popruhy?

deniskateniska
18. jan 2011

tak baby vcera sme maleho nosili nedovolili sme mu vecer buvat tak zaspinkal o desiatej a spali sme do rana- samozrejme s budeniami pravidelnymi, ja ze to dnes zvladnem, ale uz som to vzdala, ked som videla ako mu ocicka klipkaju uz ani v chodaku nechcel byt, tak somho polozila do postele a zabuval hned... 😅

ellysa
18. jan 2011

@desmodka a ktorý máš? ja po ňom pokukujem, hodí sa super do zappu

ellysa
18. jan 2011

@deniskateniska no fajn, možno sa už nadobro "posunie"

weirdo
18. jan 2011

@ellysa - ja mam, ten ruzovy so zeleno-zltou vlozkou ... nejake konkretne info hladas?
@zojec - gratulacia 😉 . A sama sa odpaja ci Ty ju?

zojec
18. jan 2011

@weirdo ja ju odpojim.. ked vidim ze uz len tak cucka.. lebo ona cucka a potom sa odtiahne a tak dookola.. mi to lezie na nervy..

takyna
18. jan 2011

Ahojte babule 🙂
@zojec prosim ta ty si kde kupila tasku na kocik? , ci to bolo sucastou?, lebo ja nemam a zisla by sa 🙂
my uz buvame, vecer ficime na krupicovej kasi , a celkom sa nam zlepsilo spanie poklopem...
zacala som chodit plavat, tak dufam, ze kilecka pojdu dole 🙂

ellysa
18. jan 2011

@weirdo ani nie poštudovala som o ňom dosť, len či ste spokojné 😀

mici111
18. jan 2011

@takyna fiiha, tak skoro a uz na krupicovej kasi? 😕

weirdo
18. jan 2011

@zojec - ved jasne, to je o nervy, ked len cucka ... pekne, ale na nervy ... tak drzim palec, nech mas pevne nervy ...
@ellysa - je super, ale teda urcite nie do 3 rokov, ja ho uz buducu zimu budem zrejme predavat, uvidime, ale skor ano ako nie. A tiez tie foto, kde je dietatko akoze tak v nom, ze trci iba hlavicka a je tak zapnute, ze hore take volaniky, tazkooooo 😀. Ale inac je krasny a teplucky 😵

riska
18. jan 2011

@mici111, posielam ti v maili video, neviem to dať sem, čo na to povieš? 😀

mici111
18. jan 2011

@weirdo nemas niekde Nely odfotenu aj v lodgeri? ako to realne vyzera? 🙂

ellysa
18. jan 2011

@weirdo hm tak to práve bz som s ním hlavne budúci rok počítala, musím vzskúšať čo môj pasuje na zapp a keď nie budem vymýšľať, mne by tam v podstate stačil aj taký tenší, ako namiesto deky, ja som ray videla taký krásnz jesenný fusak v BA mzslím, že to bol JJ cole ynačka, a stál nejak 30 EUR, asi poprosím mici111 nech mi robí na aute predvoj a pôjdem ho hľadať 😀 😝

takyna
18. jan 2011

@mici111 Sunarka , Krupicová s medom, od 6. mesiaca, velmi jej chuti, lahká príprava iba voda sa pridá 🙂

weirdo
18. jan 2011

@mici111 - vyhrabem nejaku, hodim Ti to na FB, hm?
@ellysa - ako pravdu povediac, za ten peniaz by som to uz teraz na "konci" zimy nekupovala. Ale zase tazko radit, mozn sa tam este buducu zimu zmesti, ale ... nemas kde vyskusat? 😕

ellysa
18. jan 2011

@weirdo mám pôjdem ho kuk

mici111
18. jan 2011

@riska anooooooooooooooooooooo 🙂 presne takto nejako to bolo 🙂 az na to, ze som nestala na hlave 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mici111
18. jan 2011

@ellysa ale jasneeee, mozeme ist kam len chces 🙂 budem robit predsofera 😀 alebo mozme tak, ze pojdeme mojim autom....ok?

mici111
18. jan 2011

@weirdo oka, budem teda cakat a striehnut 🙂

ellysa
18. jan 2011

http://www.buggysnuggle.com/product_select.asp?... a čo toto?
@zojec ty by si to isto ušila

ellysa
18. jan 2011

@mici111 no jasné zapp a sí sa už asi zmestia všade 😝

julinka2787
18. jan 2011

@ellysa mne to nič neukáže, nejaký error mi to vyhodí...

mici111
18. jan 2011

@ellysa presne to som aj chcela napisat, ze ked uz budes mat zappa, tak berem si a vyrazame 😀

mici111
18. jan 2011

@ellysa jo, ani mne to neukazuje, vyhadzuje to nejaku chybu..

ellysa
18. jan 2011
weirdo
18. jan 2011

@ellysa - veru to radsej opac, bo skoro 100€ je dost ... ale inac je mnamovy aj super material 😵
@mici111 - mas to tam aj s @ellysa 🙂 . A ako tie cici, lepsie? Zalubilo sa Ti vetranie, co? 😀

zzz
18. jan 2011

ahojte,

@zojec potrebovala by som poradit, patovi som zacala davat pohankovu kasu,ale v jednej knihe som citala ze by sa nemala davat kazdy den,ze sposobuje hrubnutie ciev a zvysenie tlaku....nevies nieco o tom? dakujem

ellysa
18. jan 2011

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10043906 a tento by asi sedel do zappa, nie?