icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
18. jan 2011

@ellysa 😀 toto som este nesila, no vyzera to jednoducho 😉 skusim to spravit malej do nasho kocika a ked sa mi to bude pacit, tak usijem aj tebe 😉 len neviem kedy to bude.. nejak sa mi to tu nakopilo.. a ja vysedavam za netom a kecam s kamoskami 😀

zojec
18. jan 2011

@ellysa aha uz to mam 🙂 som to uz niekde videla 😉 ukladam

zojec
18. jan 2011

@ellysa ale to fakt nemyslia vazne s tou cenou, vsak ? 😀

ellysa
18. jan 2011

@zojec jeeeeeeeeeeej fakt, super, ja sa skúsim poobzerať po nejakom fleeci alebo plyši, všk ak by si aspoň strih spichla možno by som to nejako s mamkou alebo kamoškou spichla

ellysa
18. jan 2011

@zojec no strašná je, však keď som to videla, hneď som si povedala, že to musím ušiť, musíííííííííííííííííííííííííííííííííííííím

ellysa
18. jan 2011

@zojec ale ja ho pôjdem okuknúť aj naživo a poviem ti nejaké postrehy

zojec
18. jan 2011

@ellysa je to jednoduche.. strih mas vlasne cely na tom obrazku.. 🙂 ono by bolo dobre kebyze si to kuknes niekde v obchode 🙂 ale napr. kaspu na satku original som nikdy nevidela a sijem ich uz po pamati.. 🙂 ale prva je vzdy najtazsia 😉 zmaknem ten fusak 😉 mam teraz asi 10 novych diek.. 😀 nie je to nejaka extra kvalita, ale jednu sezonu musi posluzit aj za 3€

zojec
18. jan 2011

@ellysa veru chod.. a mi potm povies, co je na nom take drahe 😀 lebo meter kvalitneho flisu stoji 10€ 🙂 a na toto musi meter stacit 😉

ellysa
18. jan 2011

@zojec inak presne ma napadlo, že v kik mávajú krásne deky, také hrubšie, pôjdem omrknúť

zzz
18. jan 2011

@weirdo jeej tak to celkom dlho vydrzala nie? super...my chodime tak na pol hodku max hodku....
a ako robite tu ovsennu kasu? 😅

@zojec no vsak ja som si to tiez myslela,bolo to v knizke zelenina a ovocie ako liek....vsak skusim prestiedat,ale ta pohankovo ryzova mu fakt chuti..

desmodka
18. jan 2011

@mici111 ma aj diery na popruhy,, na chrbte v troch vyskach z boku a medzi nohami
@ellysa mame folklor zeleny so zelenkavou vlozkou

mojalili
19. jan 2011

Dobré ránko kočky....
Nasa noc???? AKo som pisala, oddelila som postielku od mojej postele....a vysledok? Zaspal okolo 21:30hod, - Polnoc - a potom kazdú 2 hodinu - 1,5 hodinu hore....vzdy sa prebral, ked sa otacal.....Ale cucol si a zaspal......

ALe urcite sa mi "spalo" lepsie, ako ked sme mali spolu postele....proste som si lahla ako chcela a zaspala, aj ked na hodinu......a Danko tiez spal kludnejsie hned ako si lahol.....

Aj ked mne uz to nepride ani ako zo zubkov....on sa prevracia a da sa na brucho ...hned ide na styri a zacne revat....skusim to dnes bez spacieho vaku....

INAK TIE VAKY DO BUGIN :::.to nemyslia vazne, ze 79€ .......jednoznacne sa to da usit....vsak ZOJEC? a nie je to ani drahe,.....

Este k tym vakom, ja som na zimny fusak nasila suchy zips a druhu cast na kocik ..v cast, kde sa lame spodok sedadlo a opierka a nezouchava sa mi v ziadnom pripade fusak, , takto som aj deku nasila a nezosuchava sa...

adamala
19. jan 2011

@mojalili no,mne ani nevrieska v postielke,zaspi ok, ale vyzaduje sa kojenia casto vnoci,si robi zo mna dudulku so zistila,uz mu davam namiesto mlieka vodu ,niekedy sa napije a spi dalej ak nie tak ho nejak utisim a spi....len je to tazsie s tou vodou,lebo sa mi preberie a som hore tak 30min kym opat zalahne, keby som mu dala didu tak by spal hned do 2min,ale neustupim, musi sa naucit ze kojenie je na papanie a nie na utisovanie a dudlanie 😠

ellysa
19. jan 2011

@mojalili no aj moja dnes nič moc, navyše ja som zaspala až po polnoci, tak som grogy, ale myslím, že je spln
nejako vymyslíme ušitie tých vakov, ja nechcem nič našívať na kočík, však aby sa to úplne nezošuchovalo bud stačiť aby to malo diery na 5 bodové zapínanie, nie?

mojalili
19. jan 2011

@ellysa ja som to pri LILI urobila, ta mala taky zosuchovaci vak a aj ked som ju zapla, tak sa smykala dole....ale teraz inak vyrabaju tie fusaky aj kociky.... 😉

@zojec - prosim prad....chcem usit Dankovi na maskarak klobucik hribika muchotravky.....hm...rozmyslam, ako to urobim.... 🙂

ellysa
19. jan 2011

@zojec http://www.latka.cz/Latky.htm?shop=fabfab_cz&Se... ja už viem odkiaľ aj látky objednám, úžasné kuknite tie vzorované fleecové, albo plyš, to by sa na to hodilo

zojec
19. jan 2011

@ellysa uff... ale tie ceny.. aby ta to potom nevyslo tolko co ten fusak 😉 idem to este lepsie pozriet.. ale 23€ za meter je brutalne vela.. teda aspon pre mna

zojec
19. jan 2011

@ellysa aha tak ten fleece to uz je lepsia cena 😀 krasne

zojec
19. jan 2011
ellysa
19. jan 2011

@zojec všetky sú krásne a do at stojí poštovné ž,íé, ak by objednávali viaceré, ani by to toľko nevyšlo

zojec
19. jan 2011

@mojalili aby ho mal na hlave? fuha.. asi by som ten spodok vystrihla z kartonu, taky kruh a do toho dierku vo velkosti obvodu hlavy.. a ten vrch urobit take vacsie a dovypchat futrom z vankusa... vies ako myslim? popripade by sa to este dalo uviazat pod krkom snurkou

zojec
19. jan 2011

@ellysa 😀 postovne 6,90?

zojec
19. jan 2011

@ellysa ja by som si objednala.. ale ja som tento mesiac na latky minula 70€ 😒 musia sa mi nejake peniazky najskor vratit... aj do ba tolko vyjde postovne?

zojec
19. jan 2011

@ellysa
@ellysa dievcata proti zosuchvaniu sa dozadu na fusak nasije gumicka a zvrchu kusok latky a zavesi sa to na operadlo.. potom sa uz nezosuchuje 😉 ak chcete vidiet nafotim moj fusak

ellysa
19. jan 2011

na sk najakých 15 eur, ja sa vôbec neviem rozhodnúť, že čo, akurát rozmýšľam, či n ebude ten fleec tenký, či radšej nie plyš, alebo ten fleec dvojmo, podšiť jednofarebným, hm? a ten baranček je tiež úžasný, viem si predstaviť ten prešívaný vatelí s barančekom ako fusak

ellysa
19. jan 2011

@zojec viem ja to mám tiež tak na fusaku

zojec
19. jan 2011

@ellysa ten fleece urcite dvojmo, a mozes dat jeden jednofareby a druhy kvietkovany,.. 🙂 nemas niekoho v cechach ze by ti doniesol? na sk je to bieda s latkami :( este skuk kuk mimibazar...

ellysa
19. jan 2011

@zojec ja si to dám poslať do rakúska, tam je to tých 6,90

zojec
19. jan 2011

@ellysa 😉 aj tak ta to vyjde lacnejsie ako novy fusak za 80€ 😀 ono by sa dal usit krasny aj z dvoch rozdielnych farieb, s nejakou aplikaciou navrchu.. ale tie kvietky maju nieco do seba.. vravim, ja som vcera videla krasny, ale to bol taky ten hrubsi, ako sa robia deky., alebo zupany. ruzovy so zltymi kvietkami, meter stal 10€.. to uz sa mi zdalo vela.. a ja mam 3 fusaky, len 2 som mala ku kociku.. jeden zimny druhy letny.. tak neviem ci budem nejaky sit, a hlavne ci budem mat cas.. ale je to vyzva 😀

zojec
19. jan 2011

a este sa chcem spytat... je tu este nejake dievcatko co nema prepichnute uska? ja som nasla konecne miesto, kde by malej nausnicky nastrelili, ale dost sa toho obavam.. :( bojim sa placu