Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
kocky, dakujeme velmi pekne za blahozeleee pre Sari 🙂 my sme dnes boli pol dna v meste, najprv na obede s kolegovcami, potom sme kocikovali s kamoskou a potom sme sa presunuli do eurovei, lebo zacalo prsat..a bola som dnes pp si-ckom 🙂 uuuuzasnyyy kocik!!!! sari sa tam krasne vyspala, mala tam tolko miesta ako v bexe, krasne sa manevruje aj jednou rukou, hoci priznavam bez mucenia, ze o nieco tahsie..no nadsena som z neho..a v eurovei sa sari vozila ako kralovna, nohy vylozene na madle a isli sme 😵 😵 😵
a mne xtra sedanka dôjde až o 4 týždne, fňuk fňuk, baznádejne vypredaná
@ellysa - no kocikove maniacky, som sa dneska v auparku tak citila - aj teda ujo predavac zlaty, ze nechcete ist k nam robit,s tym aky prehlad mate o kocikoch, to uz je na zamyslenie 😀
som tam skusala sicko, mojho marka v troch farbach, riesila autosedacky a este radila buducemu paru aka farba je lepsia xixi
@mici111 - lebo zhodou okolnosti mi postavil predavac sicko vedla mojho centra a bol vlastne iba o kusocek mensi a uzsi, tomi bol v nom jak sardinka, a hladala som kocik taky ani uplny sportiak ani uplne golfky, kedze nase oba chcem predat, a tento mark ma aj spojenu rucku aj ma nanoznik, aj je lahky, aj nizky na lahke nastupovanie dietata, takze vsetko hovorilo zan, sice ma chlapik ukecavala ze mi na sicko da velku zlavu kedze my mame skoro vsetko od nich z auparku ale radsej som sa ani nepytala ze aku lebo potom by som mala velmi tazke rozhodovanie, uz takto som tam spekulovala asi tristvrte hodinu ci zeleny alebo sivy😅
@zzz - zuzi, dohodneme nieco, pockame do jari, ako sa to vyvinie 🙂. A ako sa pracuje? Patko je tam s Tebou (s maminou)? Skoda toho plavania, viem, ako moc si chcela ist ☹ . Nausnicky neporadim veru, skus do temy Halo Prievidza, mozno baby poradia.
Inac ak budes predavat kocik, nejaky golfac za symbolicku cenu, daj vediet 😀. Pojdeme v septembri na dovolenku, takze potrebujem na tuto prilezitost, inac nepotrebujem kupovat, auto nemame a budem rada, ak vyuzijem aspon ten sportiak, co mame 😉
@ellysa - no teraz sme skusali, par dni dozadu, nieco vydrzala. Ale jej podla mna vadi aj to, aka je naobliekana a este sa tam aj nudi, i ked ma hracky. Ona by najradsej vsekto vsade vselijako riesila 😀
@babulina dnes som bola s touto cierno-ztlou len provizorne, lebo som zhanala DM tasku ale ciernu..ale uz som kupila, takze uz jazdime s ciernou taskou..🙂 bezova by bola hned spinava ...a dakujeeem 😵 akurat ja vyzeram na tych fotkach jak slon 😠 ozaj, v piatok zumbujeme? inak tento piatok som nebola, lebo mamina babysitting nestihala..
@mici111 - ja som bola total prechladnuta takze este mam dozvuky, tomiho to chyta a mm ide na ples, takze vsetko proti mne, piatok z toho nic nebude, ale ten dalsi pojdem aj keby tanky padali
a kde si kupila nakoniec tasku? lebo som obzerala rozmery a taka fajna, len mali bledu a fialovu u nas, a nejaka by sa zisla sice nejaku by som nasla, ale k novemu kociku sa hodi jednoznacne nova taska 😀
@okacka necudujem sa ti, ze si sa nasrala, to by som certila i ja.... 😠 😠 😠 neznasam ludi, co sa staraju do toho coho nemaju,,,,, 😠 😠 😠
V pondelok sa mi stalo nieco podobne.....avsak s tvojim dnom blbec sa to zrovnat neda.....isla som parkovat pozdlzne.....1.miesto bolo pre postihnutych, 2.miesto bol najazd a 3.miesto volne, 4.auto.....zajela som na postihnutych, ze nacuvam a taky SOMAR mi zacal frflat, ze tam je znacka pre postihnutych, co tam idem parkovat.....a ja som zrovna radila spiatocku....somar, keby sa staral do toho co mal..... 😠 😠 😠
Kocky, Danko spal cca 1.5 hod a uz bol 2x hore....ja nechapem....knuci a ked ho nezoberiem, ide do revuu.... 😠 to bude zase noc....
Dnes bol MM pre klavir, tak uz je u mojich rodicov, zajtra idem za nimmmm. huraaaaaaa 😵 😵 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐
@weirdo patulo je s mojou mamou u nas, maju tu vacsi klud a keby nieco tak dobehnem, vsak za 5 min som doma....pato dava doobeda 1,5 az 2 hodkz spanku, takze celkom pohoda.... inak k tomu kociaru, naco budes kupovat ked nevyuzijes, vsak ti ho poziciam, ci uz to chicco,ale ten novy,ak teda do toho pojdem 😝 vsak dohodneme, fakt neries zbytocne.... 🙂

a este som chcela Julinka - aj moja starsia dcera sa tak tesila dnes z tych plienok, ked sme isli Alexikovi pripnut. Cela rozziarena bola. Takze minimalne dvom ludom zlepsili dnes naladu 😀 😵