icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
24. jan 2011

@tintinka1 @ameanda my sme boli na konci 1.mesiaca na klbikoch a kazal nam prist resp sa objednat koncom 8meho mesiaca opat

monky1
24. jan 2011

@zojec no super na tom je jedine to, ze ako tak polozila hlavku na postel ... ale o spanku tu tazko hovorit - 15 minut u nas nie je spanok....som zvyknuta na hodinku a pol az tri - myslim prvy spanok 😀
... i ked niekdey, ked je den blbec da za cely den len hodinu 😕

tintinka1
24. jan 2011

@zojec na široko nekázal baliť , že to s tým nemá nič spoločné . Na to som sa ho hneď pýtala, ale asi to bude dedičné, keďže môj muž ich mal vyvinúte až v roku. Ešte že si svokra viedla denníček 😀 takže aspoň môžem porovnávať

zojec
24. jan 2011

@tintinka1 hm.. co ortoped to iny nazor.. moja tiez nemala dovyvijane, a kazala nam balit nasiroko, .. v 3mesiacoch sme uz mali ok.. ono fakt lekari su individualni co sa tyka klbikov... ja by som z toho horor nerobila. 🙂 ak by to bolo velmi zle, tak by ti to povedali.. mojej sesternici mala, mala od 6 mesiacoch kvoli nevyvijajucim sa klbikom zafixovane nohy nasiroko sadrou na 2 mesiace, takze si myslim ze to balenie nasiroko s tym dost suvisi.. ale nechcem mudrovat 😉 ja balim nasiroko v latkovkach stale 😉

mici111
24. jan 2011

@chani inak my tiez..boli sme ked sme mali mesiac a povedal, ze v 8 mesiaci na kontrolu..tak som si to vytiahla, reku ze tam zajtra zavolam a objednam sa..neboli ste nahodou aj vy u Dr. Kusina? 😉

lenocka84
24. jan 2011

@mici111 heeej? a nam povedali ked mal 4m ze uz nemusime chodit
tak teraz neviem, zeby zase co lekar to iny nazor?

miculienka
24. jan 2011

@tintinka1

http://www.babyonline.cz/vyvoj-ditete/cviceni-a...

http://www.mamaaja.sk/index.cfm?module=Calculat...

v tom druhom kukni nižšie , sú tam popísané cviky na nácvik lezenia 😉

chani
24. jan 2011

@zojec tiez gratulujem aj zvalit kvet je vykon 🙂
inak vcera som robila tu sosovicovu pomazanku a aj posuch a malo to velky uspech, len som posuchoveho cesta musela vynechat olivy a susene rajciny bo by sa ten moj toho ani nedotkol ale llen s cibulou a lanovymi a sezamovymi semienkami chutilo 🙂

riska
24. jan 2011

@chani, petko je šikovniček...ten bude z chlapcov chodiť prvý 🙂
inak mne ninuš pride k stolu alebo ku kreslu, chyti sa rukami a stavia sa.... a ked sa drži mna, stoji sama ako peťko... nie som z toho moc nadšená, ani štvornožkovať poriadne nevie, a stale sa stavia....nič nerobim, len ju chytám 😕

riska
24. jan 2011

@lenocka84, aj my sme boli v piatom mesiaci a doktor povedal, že ešte sa chodi aj v 8, ale my už nemusime prist, lebo všetko je o.k 😉

lenocka84
24. jan 2011

@riska jj to presne aj nam
tak ok, neriesim 🙂

kedy robime rande? od piatku sme v ba, a potom 10.-14.2 sme zase prec

mojalili
24. jan 2011

Jééééj, vy ste toho podpisali, ale zabudla som, komu mam na co reagovat, tak to zoberiem takto...

@monky1 Danko tiez nevedel spat na brusku, ale teraz tak mesiac sa mu dari a tak super zaspi......

1. aj vam tazko ide MK? hrozne zle sa mi natahuje, ostatne web stranky lepsie... 😕
2. My strasne skripeme zubami, mame uz riadne 4 ale to je neuveritelny skripot.... 😖
3. DNes som METODU USPAVVANIA vyuzila na poobedny spanok, lebo bolo 15.30 a on este nespal poobede...tak SUP do postielky, zakryla, pobozkala pohladkala...chytil mi rucku a bola som tam 2x a uz spi.....krasne nabok......

@monky1 ty si sa pytala, ci reve ked tam idem, hej, ako tur. JE pisane, ze ked place, mam tam zostat co najmenej...tak to tak praktizujem, a on potom zaspi.. 🙂

Inak uz riadne stvornozkujeme, ruky nohy....a co je horsie, ani to ho nebavi a stavia sa na nohy, ale este je skoro, nech pekne zostane na 4.... 🙂 🙂 🙂

Blaboce riadne, dnes ma gagaga.....a mama pozna, ked je zle...🙂 NO ma ukecanych rodicov, tak ma po kom kecat 🙂 😉

Dnes som si kupila farbu na steny, tak zajtra sa pustam malovat chodbu, lebo som ju pekne v tehotenstve dosrala, ked som sa snazila vylepsit stenu okolo vypinacov - ze je spinava - len farba zmenila svoju konzistenciu a farbu po 1/2 roku, tak su tam flaky 😒 😒 😒

riska
24. jan 2011

baby, prave som už asi po tretíkrat úspešne použila uspávaciu metodu podla knižky....a fakt to funguje 🙂
len ja by som potrebovala nejakú metodu, aby sa mi dieťa nezobudilo v noci na 2 hodiny, a ak tak spraví, nech má aspon potrebu to rano dospať 🙄

mojalili
24. jan 2011

@tintinka1 Ja aplikujem metodu zaspavania aj na obedny spanok a funguje to. ALe nemyslim si, ze 40 minut je malo, Alex uz je vacsi a spi tolko, kolko mu staci....my tiez niekedy dame menej, niekedy viac...

mojalili
24. jan 2011

@riska RIska, mne sa Danko obudil dnes o 4. hodine, teraz co???? nechat plakat? MM som poslala do detskej, zhodou okolnosti LILI spala u babky, a jednoducho som Danka nakrmila a nechala, nech zaspi sam. Sice zaspal o 5:20, okolo 20 minut fnukal, ale zabralo, zaspal do 7.30.....nemozem to vzdat veru....funguje to.

miculienka
24. jan 2011

@riska @mojalili - tá moja sa posledne tiež zobudí o 3 v noci a potom sa mi buď budí ka ždú polho´dku alebo hoďku, alebo je hore 😒 , inak včera mi pekne zaspala sama v postieľke , len tuším jej pôjdu dáke zuby , nervózna je , všetko žuje a aj kakovala dnes už 2x - inak nezvykne - a to druhé kako bolo riedke a aj ritka jej očervenela , možno aj tým bude ten spánok na figu
aj mne ide MK na figu

miculienka
24. jan 2011

@riska @mojalili - dnes možno aj začnem s tou metódou spania , len neviem, keď jej tie zuby idú , počkať kým to prejde ?

riska
24. jan 2011

@mojalili, ved ja som ju tiež nechala, nech zaspí..prvu hodinu je total živá, blaboce si, čumi na brušku, no potom sa ukludni, troška pomrnči....a chcela by spať, prehadzuje sa zo strany na stranu, ale sa jej nedá zaspať...potom už nervači, oči ma zavreté, ale nespí...ešte dalšiu hodinu to trvá, kým zaspí úplne....už neviem čo s nou, opakovalo sa to posledné 3 noci 🙄

riska
24. jan 2011

@miculienka, aj nam idu zuby... ved skus, uvidiš 😉

miculienka
24. jan 2011

@mojalili - som toto chcela, zhasínaš mu svetlo keď ho dáš do postieľky ?

weirdo
24. jan 2011

@mojalili - prosim Ta, Ty mas tie nakolenniky na behanie? Je to dobre? Malej sa na nasej podlahe smyka, ked stvornozkuje, tak hladam riesenie. Uz som odstrihla z jej ponoziek malych, kde je dole ta guma protismykova, ale nema to az taky ucinok a tisne jej sunky 🙂
Dakujem

miculienka
24. jan 2011

@riska - asi dnes skúsime , uvidím ako bude , tebe cez deň malá spí ?

fatimuska
24. jan 2011

nám v 5 mesiaci povedali, že nemá ešte úplne vyvinuté jadierka, ale to povedali úplne všetkým, čo sme tam boli v tom istom veku🙂

mojalili
24. jan 2011

@miculienka V izbicke je zhanuste, ale mame sklenene dvere a dolieha tam svetlo, tak je tam sero...

@weirdo Mam tie nakoleniky, ale sklzavaju sa dole stale, nesluzia tak ako by mali, nevydrzia na kolienkach.......ale chcela som to nasit na jedny pancusky, ze tie bude mat na doma a na plazenie a potom mu to nespadne..len som sa akosi k tomu este nedokopala....

weirdo
24. jan 2011

@mojalili - dakujem za info ... 🙂

chani
24. jan 2011

@riska no my sa zatial len plazime ako partizan a na 4 sa da ale vie sa len kyvat a hodit, takze tie nestvornozkujeme, ale tak verim, ze coskoro zacneme

chani
24. jan 2011

@mici111 hej aj my sme tam boli, my budeme koncit osmy mesiac vo februari takze v polke februara volam 🙂

chani
24. jan 2011

co sa spanku tyka, petko uplne najradsej spi na boku, druha oblubena poloha chrbatik a obcas spi aj na brusku, ale to nie moc casto...bocek vitazi 🙂

ameanda
24. jan 2011

@mici111
my sme boli u Kusina 🙂 a sestricka mi dnes povedala medzi 8. a 9.tym mesiacom sa objednat

mici111
24. jan 2011

@lenocka84 a vy zasa kam idete vo februari???