icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
24. jan 2011

par foto od nas dnes

piacere
24. jan 2011

ahojte,

trošku som preletela očami dozadu o čom sa bavíte a vidím kĺbiky .... kontrola v piatom, ôsmom mesiaci? 😕 Tak dúfam, že nás lekár nezanedbal... my sme boli v prvom, potom v troch mesiacoch a tým to skončilo.... V troch nám bolo povedané, že jadierka vyvinuté, že je zdravý... žiadna ďalšia kontrola.... 😕

lenocka84
24. jan 2011

@mici111 na kontrolu po operacii cicka

mici111
24. jan 2011

@lenocka84 ahaaaaaa 😕

lenocka84
24. jan 2011

@mici111 sak logika ne? 😀 😀 😀

mici111
24. jan 2011

@lenocka84 nenapadlo ma to, ja ze sa ides zasa niekde flakat 😝

lenocka84
24. jan 2011

@mici111 nie nie uz vam budeme verni, ak aj vy nam 😀 😀 😀

babulina
24. jan 2011

caute, mne je tak zleeeeeee, uz asi tri dni sa idem vygrcat z podoby, nenormalne ma zo vsetkeho napina, hlava sa mi brutal kruti, no som zvedava co to je, ale predpokladam ze nejaka super cysta, som sa objednavala k dr ale maju volny termin az o tri tyzdne, ma ide rozhodit, je to moja nova gyndoska tak toto zrovna na mna neurobilo dobry dojem 😠

dneska sme boli s tomim prvykrat cvicit, nasiel si mlady muz frajerku - malu elu kam sa otocila tak tam sa hned tocil aj on, velkodusne jej aj kocku pozical inym ani omylom, a tolko si hrkutali ze aj, inac on aj standardne keca jak stara blazkova na trhu, ale aspon neni doma ticho 🙂

lenocka84
24. jan 2011

@babulina ehm si tak skoro planovala 3. dieta?? nepochvalila si sa 😅

riska
24. jan 2011

@ameanda, aký výkuk 🙂 ty si z ba?

chani
24. jan 2011

@ameanda ale ako tam nakuuuuka hih

babulina
24. jan 2011

@lenocka84 - prosim ta nestras, ale pri takom silnom menzese ako mam teraz to by snad ani mozne nebolo 🙂

baka13
24. jan 2011

Ahojte 🙂 Môžme sa k Vám pridať? Môj drobček je tiež júnovka. Vždy keď mám čas tak Vás čítam. Ale akosi som sa neodhodlala napísať. Zaujalo ma ako učíte detičky spať. Chcela by som to tiež skúsiť. Ale neviem sa nejako dopracovať k tej knihe. Mohli by ste mi pls poradiť? Ďakujem 🙂

riska
24. jan 2011

@babulina, a koho si si nakoniec vybrala?

inak ja som tiež dostala prvý raz od porodu kramy, brutal silné, také som nezvykla mávať 😕

babulina
24. jan 2011

@riska - dr.sladicekovu nakoniec, este som ju nevidela tak neviem povedat ci dobre zle, ved uvidime, velmo rychlo si ju preverim aky postoj zaujme k tomu ze mi je zle 😔

lenocka84
24. jan 2011

@babulina hmmm nikdy nevies 😅

riska
24. jan 2011

@miculienka, doobeda mi spí tak 1-1,5 a poobede zhruba rovnako

babulina
24. jan 2011

@riska -inak ja mam tiez teraz brutal silny menzes, sice toto je len druhy ale uz piaty den krvacam jak dve postrelene srnky 🙄

mici111
24. jan 2011

@baka13 ak mi napises mail, tak ti ju poslem..alebo par stran dozadu davala jedna z kociek link na nu..

babulina
24. jan 2011

@baka13 -vitaj medzi nami, ja tu knizku uz nemam ale napis @mojalili a ona ti poradi 😉

riska
24. jan 2011

@babulina, hmmm, ona je vraj fakt dobrá....ale ked máš akutny problem, tak ta zoberie hned, len jej musiš zavolať, to viem od kamošky 😉

mici111
24. jan 2011

@babulina a nemozes to mat z niecoho ineho? preco myslis, ze to je gynekologickeho razu?? 😕
inak, ja o menzese ani nechyrujem..ze jak dobre, ked kojim a mrcha nikde 😀

babulina
24. jan 2011

@riska - volala som jej a a sestricka povedala ze mam smolu a musim cakat 🙄 ked bude najhorsie tak tam pojdeme a urobim tam poriadky raz dva, nie som ten typ co by ticho sedel 🙂

mici111
24. jan 2011

@riska a ta nasa gyndoska este furt na materskej? 😀

mici111
24. jan 2011

@babulina no ale to je ina sila!!! ked mas problem takyto a mas cakat 3 tyzdne???? to akoze co? sa mozes aj vygrcat z podoby???

riska
24. jan 2011

@mici111, no ved ja som len toť nedavno dokojila a mrcha tu.... najviac sa teši mm, že bude druhé 😀 😀
netušim, ale dufam, že sa čoskoro vrati, budem ju potrebovať 😉

babulina
24. jan 2011

@mici111 - uz som bola kuk normalnu lekarku urobili mi krv, moc aj helikobaktera a vsetko ok, tak neviem co ine by to mohlo byt, a presne takto divno mi bolo ked uz som raz cystu mala

mici111
24. jan 2011

@riska a vy uz sups na druhe idete? 😀

riska
24. jan 2011

@babulina, to je fakt zvlaštne 🙄 možno preto, že si nová, ale to je tiež divné...ona ťa musí ošetriť... ved chod spraviť bordel, to sa mi páči 😀 😝

mici111
24. jan 2011

@babulina aha, tak ked uz mas skusenost..ale to je nebezpecne, nie? ved to moze prasknut a potom co??