icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
24. jan 2011

@mici111 - tak toto je len velmi slaby odvar toho ako mi bolo zle predtym nez ma zachranka viezla v hodine dvanastej takze si hovorim ze dam tomu pokial mi skonci menzes a ked neprejde tak tam nabehnem

bzucinka2
24. jan 2011

ahojte po dlhsej dobe sa ozyvam 🙂 tak mame 7180g a 67 cm 🙂inak sa mame dobre, cez den pohoda v noci trosku spekuluje a vymysla, ale pripisujem to soplikom, snazi sa stvornozkovat, ale zatial sa mu nohy rozchadzaju ale plazi sa ako partizan 🙂

babulina
24. jan 2011

@riska - fiiiiiiha ze druhe, odvazne tak skoro 🙂

baka13
24. jan 2011

@babulina Ďakujem za privítanie 🙂
@mici111

ameanda
24. jan 2011

@riska
ano, uz som z BA 🙂

lenocka84
24. jan 2011

@baka13 ahoj vitaj
z ktorej casti BA si?

ameanda
24. jan 2011

@chani
no nielen nakuka 🙂
tam povodne bol kvetinac, v poslednej chvili som ho zachranila a inac je tam taka vaza s dekoraciami, ta ho velmi laka a este hracia zostava, tam si cita, ake pesnicky idu v radiu 🙂
hlavne musim vsetko davat mimo dosah

ameanda
24. jan 2011

@babulina
na tu doktorku som pocula same chvaly
potom referuj, ja som tiez chcela k nej prejst

baka13
24. jan 2011

@mici111 už to mám ďakujem. malý akurát zaspal tak začnem pomaly študovať 😉

baka13
24. jan 2011

@lenocka84 ahoj 🙂 ja som z petržalky a Ty?

mici111
24. jan 2011

@baka13 aj ja som z petrzky 😀 viacere sme 🙂 a odkial presnejsie? lebo si mi nejaka povedoma 🙂

baka13
24. jan 2011

No malý toho moc nenaspal. Už mrnká zase v postieľke ☹

mici111
24. jan 2011

@baka13 haaaaaaa a este aj bexu mas 🙂 ako my s @riska

lenocka84
24. jan 2011

@baka13 opacny koniec mesta, raca 🙂

mojalili
24. jan 2011

AHojte kočky,
dnes som bola na takej super Zumbeeeeeeeeeee.... 😵 😵 😵 😵 😵 Ciciky sa mi tak triasli, ze som malemu urobila MILK SHAKE alebo SMOTANU 😵 😵

No a MM iniciativne, ze ulozi obe deti spat nez dojdem, no skoro ma prehodilo, maly reval v postielke o dusu......a ja ze ho ulozim spat...proste potrebuje maminku aj na zaspavanie...tak som k nemu prisla, nezobrala na ruky, porusila by som to co som 4 dni si odmordovala.....ale hladkanim som ho utisila a uspala...tak spinka pekne... 😉

@babulina AJ ja som mala 1. menzes velmi silny, neuveritelne, len som zabudala menit vlozky, co som si odvykla. Druhy prisiel na den presne.. 😠 ale ajtak dobre 😉

bzucinka2
24. jan 2011

@mojalili tak super, snad mu bude chutit, ja idem do posilky az zajtra, dnes kamoska nemala cas, ta k sme si to prehodili 🙂

babulina
24. jan 2011

esteze hovoris mojalili ze zumba, @mici111 dame v piatok?

lenocka84
24. jan 2011

@babulina ty s tvojim m si dat pauzu cica

baka13
24. jan 2011

@mici111 hej aj bexu mám xi.a mne sa zatiaľ nič neuvoľňuje

baka13
24. jan 2011

joj zumba. to má láka. ale ja sa od drobca nemôžem vzdialiť

babulina
24. jan 2011

@baka13 - my chodime na piatu a deti strazia dobre duse 🙂

baka13
24. jan 2011

@babulina no budem to musieť vyriešiť nejako 🙂 . a kam chodíte?

babulina
24. jan 2011

@baka13 - do cikcaku 😉

stelika
24. jan 2011

@lenocka84 ahooooj chcem sa Ťa opýtať na tvoj kočiarik aký máte 😉 značku, rozmery aspon zhruba, a aka je tvoja spokojnosť s ním lebo sa flakam po internete a hladam kociarik babam som tu už písala, čo sa mi lubi a ešte som nasla aj vela iných a teda fakt neviem ktorý či trojkolku, alebo štvor??? ☹

baka13
24. jan 2011

@babulina ja sa ešte v petržke moc nevyznám. to je na tej jiráskovej ulici?

babulina
24. jan 2011

@baka13 - si celkom blizko, oficialne je to fedinova, to je obradna sien, a zdruhej strany je alfa bingo

ellysa
24. jan 2011

hojte babulky, nestíham ani dočítať, len pred hodinou a pol sme prišli a kým sa slečna rozhodla, že ide spať bolo desať, bolo úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, všetkým vrelo odporúčam, o takom niečom sa žiaľ môže na sk len snívať.kopec detských bazénov, lehátka, medzi lehátkom ohrádky pre deti, prebaľovacia, kojaca, spacia miestnosť, no čo si len malý klient zaželá...
našli sme aj ubytovanie za slušnú cenu, takže sa tam chystáme osláviť 1, narodeninky a ostať celý víkend 😀

nejaké fotky som dala na FB

baka13
24. jan 2011

@babulina už asi viem 😉 malý sa zase zobudil a nedal sa utíšiť v posieľke.tak už leží vedľa mňa a ani sa nepohne .ale do rána zase budem celá dokopaná od neho 🙄

babulina
24. jan 2011

@baka13 -ja som tiez bola poskytnut tretiu veceru mlademu muzovi lebo si skoro pluca vykrical, mam pocit ze toho bolo na neho dost tak je nejaky hotov

@ellysa-urobila som kuk na foto, vyzera to perfisne, hodis mi link na to ubytko ak mas, pls, dakujem 🙂

baka13
24. jan 2011

Dobrú noc všetkým 🙂 Idem ja spať aspoň na chvíľku