Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte po dlhsej dobe sa ozyvam 🙂 tak mame 7180g a 67 cm 🙂inak sa mame dobre, cez den pohoda v noci trosku spekuluje a vymysla, ale pripisujem to soplikom, snazi sa stvornozkovat, ale zatial sa mu nohy rozchadzaju ale plazi sa ako partizan 🙂
No malý toho moc nenaspal. Už mrnká zase v postieľke ☹
AHojte kočky,
dnes som bola na takej super Zumbeeeeeeeeeee.... 😵 😵 😵 😵 😵 Ciciky sa mi tak triasli, ze som malemu urobila MILK SHAKE alebo SMOTANU 😵 😵
No a MM iniciativne, ze ulozi obe deti spat nez dojdem, no skoro ma prehodilo, maly reval v postielke o dusu......a ja ze ho ulozim spat...proste potrebuje maminku aj na zaspavanie...tak som k nemu prisla, nezobrala na ruky, porusila by som to co som 4 dni si odmordovala.....ale hladkanim som ho utisila a uspala...tak spinka pekne... 😉
@babulina AJ ja som mala 1. menzes velmi silny, neuveritelne, len som zabudala menit vlozky, co som si odvykla. Druhy prisiel na den presne.. 😠 ale ajtak dobre 😉
joj zumba. to má láka. ale ja sa od drobca nemôžem vzdialiť
@lenocka84 ahooooj chcem sa Ťa opýtať na tvoj kočiarik aký máte 😉 značku, rozmery aspon zhruba, a aka je tvoja spokojnosť s ním lebo sa flakam po internete a hladam kociarik babam som tu už písala, čo sa mi lubi a ešte som nasla aj vela iných a teda fakt neviem ktorý či trojkolku, alebo štvor??? ☹
hojte babulky, nestíham ani dočítať, len pred hodinou a pol sme prišli a kým sa slečna rozhodla, že ide spať bolo desať, bolo úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, všetkým vrelo odporúčam, o takom niečom sa žiaľ môže na sk len snívať.kopec detských bazénov, lehátka, medzi lehátkom ohrádky pre deti, prebaľovacia, kojaca, spacia miestnosť, no čo si len malý klient zaželá...
našli sme aj ubytovanie za slušnú cenu, takže sa tam chystáme osláviť 1, narodeninky a ostať celý víkend 😀
nejaké fotky som dala na FB
Dobrú noc všetkým 🙂 Idem ja spať aspoň na chvíľku

@mici111 - tak toto je len velmi slaby odvar toho ako mi bolo zle predtym nez ma zachranka viezla v hodine dvanastej takze si hovorim ze dam tomu pokial mi skonci menzes a ked neprejde tak tam nabehnem