icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
27. jan 2011

@babulina Odburat kojenie je jedna vec, naucit zaspavat je druha vec. Zacala som naucenim sa spavat, co sa dari, a popri tom celkom sa polepsil i v cucani, to mame 2x za noc......ale obe naraz by som nerobila. Do 1. roku nech si 2x za noc potiahne, ale potom uz sa budem snazit to uplne zrusit...co to trepem, budem sa snazit teda uz teraz, ak sa bude dat, len v krajnych pripadoch mu dam cucnut.
Jaj, keby to tak slo naraz, to bvy som moc chcela.. 🙂

@monky1 Ty si najviac rozumies, ze budes bravat Hanku, mozno to pomoze, len budes mat vela vela vela prace...teda chodenia. Klobuk dole.

babulina
27. jan 2011

@mojalili - ja len zakazdym ked sa v noci zobudi spekulujem ci dat cucnut alebo nie, lebo to zaspavanie ma napodiv celkom dobre zmaknute, aspon sa to tak po par dnoch javi

@ellysa - drzim palce nech sa vam podari najst dobreho psychiatra lebo fakt to vyzera na riesenie 😔

ellysa
27. jan 2011

no tak baby, mena asi dieťa odmieta poobede spať, už dva dni nie a nie ju uspať, mňa švihne 😠

monky1
27. jan 2011

@ellysa ano, psychiater dokaze neskutocne pomoct ... mame v rodine skusenost 😉

dievcata , ja som taka rozladena, ze nemam slov ... pisala som do CK o presnejsie info k zajazdu, kedze na stranke maju uvedene .... Akciova ponuka - Deti zadarmo - 1 až 2 deti v sprievode 2 dospelých osôb platia len povinné príplatky. Ubytovanie, stravovanie a letenka je ZADARMO. Táto akcia je obmedzená - platí do vypredania ponuky.

pani mi odpisala ... Dieťa je zdarma, ale samozrejme platí cenu letenky, preto tam nikdy pri leteckej doprave nemôže byť v kolonke dieťa do 15 rokov 0,- EUR, dieťa platí 199,- EUR čo je cena letenky a + letiskovú taxu 99,- EUR a samozrejme pobytovú taxu a poistenie insolventnosti.

akoze ratala som, ze za obe zaplatime pobyt. taxu aj letiskovy poplatok - co malo byt spolu pre hanku 115€ /Ela 63€/, ale toto???? na stranke tak, aby nalakali ludi, v maili ti uz poslu cosi ine 😠 😠 😠 😠 😠

ci to myslia pre dve deti dvoch rokov????? - tak uz sa vidim, ako cestujem s dvomi malymi rocnymi detmi k moru 😠 ... to fakt

...vykaslala som sa na nich, ideme s inou cestovkou tiez tam a lacnejsie ... snad 😒 ... uvidime, co nam este tam povedia

no ale napalili ma riadne 😠 😠 😠

ellysa
27. jan 2011

@monky1 a kam idete?
inak asi tu fakt platí, že posťažovať sa pozrite sa kedy som písala, že dieťa nechce spať o 15.00 bola tuhá, asi ju musím dávať spať o hodinu neskôr, lebo ak ju dám o pol druhej do tretej nespí a to ja mám už nervy v kýbli, tak ju potiahnem do pol tretej a bude
@babulina no ja dúfam, že mu pomôžu dnes ho konečne mama dokopala k doktorovi, dali mu lieky a má tam chodiť každý mesiac,som sa pýtala, že či ho len sucho odbili, ale že nie že sa s ním aj rozprávala, už kúpili aj tapetu, že idú tapetovať skriňu, tak sa hádam trochu zabavia

deniskateniska
27. jan 2011

ahojte tak mame 11,68 kg a 74cm.a doky nas poslala do lubochne ze je tucny:(

monky1
27. jan 2011

@ellysa nakoniec to vyhralo Bulharsko 🙂

ellysa
27. jan 2011

@deniskateniska na endo? neboj nič mu nebude, je len chlapisko, ale však moc už nepribral, nie od minula? a naodmerala ho zle? mne sa zdal dlhší vtedy ako moja a my máme 75cm...
@zojec som sa nepochváliloa, som hovorila svokre, že chcem stroja a ona, že však má jeden malý v pivnici,tak že mi ho dá, je z učňovku pre krajčírky-svokor robí na učilišti, tak si myslím, že bude celkom fajn

ellysa
27. jan 2011

@monky1 super my sme si už konečne vybrali to taliansko, ešte to zajednať

ellysa
27. jan 2011

a už ste niekto rozmýšľali nad škôlkou, my idem malú o mesiac zpísať do jaslí, muž chce aby tam od 1,5 roku chodila na pár hodín kvôli jazyku, ja s tým nie som veľmi ztotožnená

chani
27. jan 2011

@ellysa no my mame skolku istu, ale jasle urcite riesit nebudeme,aj ked u vas je to asi ine ked zijete mimo svk, ze koli jazyku do jasli...

puhinka
27. jan 2011

čaute babule,my sme boli dneska v poradni a Igorko má 10 050 gramou

a pred včerom sa mi sám postavil v postieľke a dneska sa ma držal za ruky a prešiel celú chodbu,sám bez chodítka a doktorka povedala,že čoskoro bude chodiť 🙂 hihi...tak som sa vám prišla pochváliť 🙂

puhinka
27. jan 2011

@deniskateniska ,som ti zabudla napísať,že aj my máme 74 cm 🙂

chani
27. jan 2011

@puhinka to je ale chlapina, my sme mali 6490 gr v piatok na poradnik skvrna moje male heh

no super, sa nabehate obaja 😉

ellysa
27. jan 2011

@puhinka no tedáááááááááááá, šikovník 😀 a krásna váha

puhinka
27. jan 2011

@chani
@ellysa ďakujem vám kočky...🙂
a chani,to nevadí,že máte toľo,šikovný ste rovnako 🙂

chani
27. jan 2011

@puhinka veru, asi nebude po tatinkovi ani vahou ani vyskou, jedine ze by nas veeeeelice prekvapil 🙂

puhinka
27. jan 2011

@chani ,veď uvidíte,hlavne,že je zdravý 🙂

mne ale malý skoro vôbec nechce piť čajík...vy ste na tom ako?

chani
27. jan 2011

@puhinka jasne to je hlavne 🙂

co sa tyka cajika tak dostanem do maleho tak max 15 ml denne ehem ale tak skusame este len tyzden tak hadam to casom pojde, aj tak je furt nacecnuty na prse tak asi uz na caj chut nema 🙂

puhinka
27. jan 2011

@chani ,no ja do neho dostanem aj viac,ale iba raz za deň...
šak jasné,keď kojíš 🙂

puhinka
27. jan 2011

ako sa inak hrávate s detičkami? bo mne dochádzajú nápady niekedy...a mala by som sa naučiť viacej riekaniek a pesičiek 🙂

miculienka
27. jan 2011

ahojte , dnes som si kúpila šijací stroj 😵 😵 😵 , takáá som rada , idem vás ešte dočítať

puhinka
27. jan 2011

@miculienka ,jéééj,aký? 🙂

miculienka
27. jan 2011

@piacere - ani my neštvornožkujeme , ani neplazíme , iba jazyk vyplazujeme, keď je už reč o plazení , ale neboj, to príde , inak moja tiež neznáša polohu na brušku, musím ju veľmi veľmi niečím zaujať , vraj niektoré deti vynechajú fázu plazenie, že idú o krok ďalej, tak uvidíme 😉

riska
27. jan 2011

@ellysa, vybrali ste si? ja som aj na teba myslela, ale nejako som nemala čas vyhladať ti tie linky, čo som spomínala... akurat katalog mam doma, len ma každým dnom menej a menej stran - ninka sa činí 😀 😀
a kde idete? 🙂

miculienka
27. jan 2011

@puhinka - singer , dostala som k tomu aj taký kufrík so šijacími potrebami , len nemám látky nakúpené, to už som nestihla, tak zatiaľ ho odskúšam asi na mm deravých montérkach 😀

ellysa
27. jan 2011

@riska pôjdme do bibione nejaké villagio tivoli, pozerala som priamo cez taliansku agentúru, výjde to lacnejšie a delegáta nepotrebujeme, myslím, že nemecky sa tam dá v pohode dohovoriť
úzkosť je teda už aj u nás v plnom prúde, hodinu spala v postieľke, myslela som, že už je nabuvaná, tak som ju vybrala, len ona stále mrnčala dávala si hlávku na moje plecia, tak naspäť do postieľky, lenže to ani za svet, rev... tak som s ňou ľahla do našej postele, ona sa na mňa prilepila a do sekundy tvrdá,hrozné ako ma ten krpec komanduje 😅 😀

miculienka
27. jan 2011

@babulina - s tým kojením - mne sa tiež posledne vidí, že cez deň menej cucká a v noci viac - hlavne teraz keď bola chorá , ale to sa len chcela túliť , túto noc pila len raz a do rána som mala také cici naduté až tieklo von - zrazu taká zmena 😀 😝

miculienka
27. jan 2011

@ellysa - a nie sú tam napráskané pláže ?

miculienka
27. jan 2011

@deniskateniska - kým vás tam objednajú , tak aj schudnete 😉 , tam to trvá, chodí tam celé Slovensko , tak počítaj aj pár mesiacov, kým sa tam dostanete , aspoň tak je to pre dospelých