Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
baby nemam pc tak sa mi tazko pise🙂
@ellysa,@riska,@miculienka ona je uz stara a strasny pedant a hlavne ma aj endo tak asi preto lubochna.a nechcem jej odvravat bo doktory su na to haklivi ked im protirecite,tak radsej tam zavolam a pretrpim jeden den.a lubochna je tu za rohom🙂 a micu vyplazeny jazycek,pozoruj zubky ci nejdu u nas vzdy len ked sli zubky vyplazoval jazyk.🙂
caute babule, miculienka gratulujem k stroju, mas nakoniec ten co si chcela? @ellysa, super...aspon si stroj vyskusas a budes vediet 😉 my sme prisli z plavania, dobita som ako pes.. aj vy byvate take dobite co chodite plavat? julka vravela, ze mala aj svalovku, myslim ze po dnesku ju budem mat aj ja :D
jáááááj, zomieram! a neviem sa zohriať. je mi strašná zima. a krpec pospal v aute a teraz tu ujúka... 😅
Baby 4 zubky uz von....a dalsie 3 naraz sa tlacia .... ☹ ☹ ☹
@majjka0806 no pekne ze 3 naraz, to musite mat veselo....
u nas zive nic a ja uz ani neviem ci sa mu nieco tlaci ci nie, ja uz 2 mesiaci mam dojem ze tlaci a nic z toho heh
@majjka0806
fuuu, tak to musite mat huste, nezavidim, aj ked nas to casom tiez caka...
@zojec
robila som ten posuch, vynikajuci!!!
nielen moj drahy, ale aj ja som sa sla za nim pobit 🙂
len teraz mam zly pocit, ze som zjedla polku plechu 😖 zajtra asi dam dietu
inak maminky ak ste planovali kupit tu knizku abeceda nieje veda co reklamuju ze to je v stankoch-JE TO PO CESKY.som sklamana.uz som sa tesila ze budeme mat zbierku knizok☹
inak baby aj my už máme 4 zuby. Tie horné 2 vyšli ani neviem kedy 🙂
@deniskateniska Hm, no to si ma nepotesila.☹
NO Danko si 2 minuty poplakal a spi....som zvedava ako... 🙂 Este vecer som dorobila ryzovy nakyp na zajtra, bolo mi to treba???
caute caute, dnes je tu akosi ticho 😕 ja som chcela ist dnes na step aerobic, ale moja draha slecna mi to nedovolila, lebo poobede potiahla dve hodiny a ja som nestihala 😀
inak aj vase deti sa tak jeduju?? ked sara nedostane to, co chce, alebo sa jej nieco nepaci, normalne jedy a puci sa 😀 😀 😀
ahojte,dnes maly spi od 8,30-13,30 a 15,00a este stale, no asi budeme v noci hore ☹ uz som ho aj mykala prekladala a stale spi, ale dycha nastastie, lebo ma uz vselico napadlo ☹ snad nebude chory 🙄
@mojalili hned som to tu pisala bo si vravim isto nie som jedina taka co som bola z toho nadsena.aspon vies ze nemas vyhadzovat lova. Keby to bolo po slovensky by to bolo uzasne bo tam su nalepky a taky plagatik ze co sa nauci tak si tam nalepi pismenko a,dalsia knizka b,atd.
a niečo od nás...
@julinka2787 kdeeeeeeee? asi si zabudla pripojit 😀 😀
@zojec tusim ty si sa pytala, ci sme utahane, ked prideme z plavania..a ze teda poriadne..dnes sme boli tiez a ja ledva kukam..asi pojdem dnes spat velmi skoro..
@julinka2787 @zojec kraaasne herecky 😀 😀 a co, vodicka sa im paci? lebo sari moc 😵 akurat, ze uz nechodime plavat, iba teraz nahradne hodiny cerpame, tak jej ani doma nerobim signal a uz to chuda moje zabudla 😀 dnes tiez kukala na mna, ze mama, co si sisi?? co ma oblievas??? 😀 😀 😀 sme sa museli vratit zasa k signalu s poharikom..uz sa nevie potopit..
@mici111 no páči sa im vodička... snáď budú čoskoro potápky aj tatianka s barborkou... 😀 😀 ale je to fakt super, to plávanie, akurát že som odpálená tak, že idem rovno do spichova... 😝 😅 dobrú noc...
@julinka2787 - kraaasa 😵
@julinka2787
super fotocky, zlate ste tam

@ellysa, my ideme kusok vyššie - do lida, prave sme boli zaplatiť zálohu...tešim, tešim 🙂 🙂 inak hotel, kt. sme mali vybraný bol už plný a v ten, čo sme zobrali teraz mal poslednu volnu izbu....žeby všetci začali kupovať zajazdy v januari? 😉
@deniskateniska, nič si z toho nerob, tak tam chod, nech ma doktorka radosť, aj tak mu nič nezistia... ved pokial viem skriningové vyšetrenie ŠŽ sa robi už v porodnici, nie?
@puhinka, šikovník 🙂 aj ninka už stoji v postielke....a všade pri nábytku 😀