icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
27. jan 2011

@julinka2787 ja tak napodobne 🙂 dakujem za fotocky, krasne su.. pozdravujem segru 😀

miculienka
27. jan 2011

@zojec - nemám ten vyhliadnutý z netu - ten sa tu nepredáva , ale aj tento mi postačí , teším sa mu ako malá, zajtra hádam niečo vyskúšam na ňom
@deniskateniska - ja som to videla v tej reklame , tam je vidieť , že je to po česky, som sa už vtedy nad tým rozčuľovala, že načo to reklamujú tu u nás - pre koho ? asi pre českú menšinu alebo ako ?
@julinka2787 - juj, aké ste vydarené 😵 , pekné fotečky aj bábiky malé

ellysa
27. jan 2011

@mici111 no jasné, Olivia je strašný zuro-celý otec 😀 , keď nie je po jej rev ako keby som ju mlátila, sociálka by mi ju hneď zobrala, a keď sa urobí po jej tak do sekundy rehot, podľa mňa bude herečka

zojec
27. jan 2011

@ellysa 😀 😀 😀 ze herecka.. 😀 moja je kludna.. nenervuje sa.. zatial..

chani
27. jan 2011

@ellysa @mici111 Petko sa lubi tiez vytocit ked mu vezmem z ruk napr kukucerva alebo dialkove ale zatial sa mi uspesne dari odvratit v priebehu par sekund pozornost na nejaku hracku alebo zaspievam pesnicku takze nenervi moc dlho 🙂

babulina
27. jan 2011

nas len vzdy zacne cmulat spodnu peru urazene ale teda neplace, nina bola vsak tiez herecka ta sa vedela aj dost skoro hodit o zem a rucat na cele kolo a jednym ockom sledovat pritom co sa deje a aky to ma efekt, na babky to fungovalo dokonale 🙂

bealondyn
27. jan 2011

@mici111 moja sa teda tiez pekne nervaci a zacne naschval akoze plakat a krivit pusinku a ja sa na nej rehocem. 😀 lebo namiesto placu zacne skor kaslat a uplne vidim, ze sa robi! tiez to bude herecka! 😀

tintinka1
27. jan 2011

Ja mám tiež malého jedoša a hlavne nerví keď sa mu niečo nedarí alebo mu niečo zoberiem. Ale tiež to trvá pár sekúnd , kým ho nezaujme dačo nové

puhinka
27. jan 2011

@miculienka ,aj ja mám singer 🙂
@ellysa ,hej v bibione je samý nemec 🙂

deniskateniska
27. jan 2011

inak moj je jedos taky ze az do slz,sa mi skoro zasiel dnes ked som mu kukucerva zobrala bo tam mal vlas.

puhinka
27. jan 2011

@riska ,kráaasne...hihi 🙂
@deniskateniska ,deeeni,nič si z toho nerob,keď ti povedala,že je tučný,veď dietky majú byť baculaté 🙂 a on to vybehá 🙂
@mici111 ,wow...šikulka 🙂 hihi...no my sme z tých najmladších,tak som zvedavá,ako to bude,keď bude rovnako starý,ako vaše detičky...o ten mesiačik 🙂
@majjka0806 ,to je ale radosti s tými zúbkami,nech sú čoskoro vonku 🙂
@mici111 ,aj Igorko sa jeduje a to riadne,hučí ako pavián...za každú drobnosť...ale tak som počula,že do roka sa deti rozmaznať nedajú...tak to ešte nechávam tak,ale keď bude starší a bude mi robiť cirkus,tak mu dám 25 po holej riťke :D 😀 😀
@bzucinka2 ,dobre ťahá...to ten Igorko si v poslednej dobe zmyslel,že spánok je strata času,aj teraz je v postieľke a rozpráva si...
@julinka2787 ,super fotečky 🙂

puhinka
27. jan 2011

@babulina ,prešpekulovaná :D hihi 🙂

@deniskateniska 😀 😀 😀

bzucinka2
28. jan 2011

@mici111
@babulina no nakoniec potiahol do 21,00 potom bol hodinku hore a nastastie noc ok, budil sa len na papanie a vstal ale o 6,00 ale nevadi 🙂
@julinka2787 krasne plavate, sikulka 🙂

mojalili
28. jan 2011

Dobré ránko,
no naša noc bola po dlhej dobre zla, velakrat hore....ale zaspaval rychlo, aspon to.... 😒 Tue zuby, alebo vymyselnictvo????

Inak aj Danko sa dost jeduje.....a viete hlavne kedy.....ked som pri MM a pusinkujeme sa, alebo ma drzi.....vtedy maly naspuli pery a normalne ziarli... 😀 😀 😀 my sme sa tak strasne na to schuti zasmiali s MM...on normalne zazera na nas... 🙂

@julinka2787 Krasne fotecky, a mate telu vodu? U nas na plavarni je vraj 28 stupnova voda, ale LILI ked bola ako malicka,tak sa triasla ako osika... 😒

fatimuska
28. jan 2011

@julinka2787 krásne foto, celá maminka modrooká

fatimuska
28. jan 2011

@deniskateniska to mi je ľúto, no pri našich 8kg, je teda peknučký pucko

zojec
28. jan 2011

@mojalili voda ma 32 stuponov, taka akurat teplota 😉 tych 40-45 minut sa tam v pohodicke da vydrzat, my ideme o chvilu na babymasaze, tak sa tesiiiim 😀

zojec
28. jan 2011

@monky ako dopadol vcera psenovy nakyp?

mojalili
28. jan 2011

@zojec tak to je lepsie, skoda, ze v malych mestach nie je takato moznost, ja som vodny zivel, ale moje deti nemam de tomu viest od malicka....jedine najblizsie je v CR - v Hodonine.. ☹

zojec
28. jan 2011

@mojalili hm, to je skoda.. ja tiez chodim cca 30 km, ak nie aj viac.. ale oplati sa.. 😀 tesim sa, ze sa malej paci.. aj julka dost dochadza.. 😉

ellysa
28. jan 2011

@mojalili xe to s tým žiarlením poznám, síce sa tak netvári, keď nás vidí s mužom napríklad bozkávať, ale zásadne sa v noci budí vtedy, keď už prichádza do najlepšieho - zjavne sa bojí súrodenca-volám ju trtkokaz 😀 😀 (niekto mi niekedy ten výraz povedal na svoje dieťa a sa mi to tak páči)
my noc fajn, až na to,že od 4.30 spala so mnou, jednoducho sa postaví v postieľke, spadne lebo je unavená, na 5 minút zavrie oči a zasa a to sa opakuje kým ju nevyberiem, akonáhla sa ku mne pritisne do sekundy spí

to isté včera poobede po hodine sa zobudila, v postieľke ani za svet, ale bola zjavne ešte unavená, tak som i sňpu ľahla a ona spala ešte 1,5 hodiny, maznoš môj 😅

mojalili
28. jan 2011

@ellysa Ja mu zase hovorim, ze je to nasa antikoncepcia.. 🙂 ale tvoj vyraz trtkokaz sa mi paci, musim to povedat MM 😀 😀 😀
Ja uz neviem, co s tym mojim spuntom,Ved sa naucil krasne sam zaspat, ale preco sa v noci zase budi? ach jaj... 😖

chani
28. jan 2011

@mojalili asi pre istotu aby si nezabudla, ako to je 🙂

mojalili
28. jan 2011

@chani asi 😀 😀 😀

chani
28. jan 2011

u nas noc - ani neviem kolkokrat bol hore medzi 20 a 4:15 rano ale od 4:15 do 6:45 bol len hore a 6:45 si cucol zaspal na 40 min ale taky spanok ako keby ani nespal, som dokopana, dostipana, vysticovana, proste all inclusive

riska
28. jan 2011

@ellysa, že trtkokaz 😀 😀 😀 a to nevadí, že spí s tebou, hlavne, že nevymýšla 😉

chani
28. jan 2011

@ellysa dobreeee ze trtkokaz hehe 🙂

julinka2787
28. jan 2011

@mojalili vodička je super! tatianke síce trkocú občas "zúbky" ale nie je studená. jeje trkocú zúbky aj doma, keď ju len prebaľujem... ja dochádzam asi toľko ako zojka, ale dá sa to. aspoň sa mi dieťa v aute vyspí... a hlavne páči sa nám tam. 😉

julinka2787
28. jan 2011

@fatimuska a ostatné, vďaka! fotila moja sestra. 😀 inak ja nemám modré oči. neviem po kom ich má krpaňa... ja mám vlastne dosť neurčitú farbu očí, jej otec zelené... u nás má modré oči pár sesterníc a z bývalého strany akurát jeho otec. ale také vodové modré...netuším po kom ich taťka má. ale dobre, mne sa modré páčia. 😀

mojalili
28. jan 2011

@julinka2787 Super. Keby som vedela, ze tam bude nejaka kamaratka zo SK, tak by som mozno sla....doslaka, musim si dat zapisat maleho do pasu, ach jaj....tak nemozem este... ☹