icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
28. jan 2011

@zojec nemáš začo zoji. segru pozdravím, keď vstane... už som jej oznámila, že keď bude môcť, bude s nami chodiť vždy. 😀 😀 neboli protesty 😝 😉

julinka2787
28. jan 2011

@mojalili no ja si musím dať najskôr ten pas spraviť a potom ten zápis... 😀 😀 niekedy v lete by som tiež šla do ČR k rodinke. naši aj teraz idú o týždeň, len mne to stroskotalo na pase. ☹

chani
28. jan 2011

@my budeme v soboty dochadzat do Ba, co je tych cca 50 km do Ruzinova, teda ak den nezmenia, bo by sme chceli soboty, alemy to mame o to jednoduchsie, ze mozeme v Ba prespat prinajhorsom u svokrovcov, ale radsej by sme si to presli hore dole, len v stave velkeeeej nudze prespat 🙂

bzucinka2
28. jan 2011

@ellysa ze trtkokaz, to je podarene 🙂
u nas je voda 31-32 a v pohode a tiez sa spuntovi paci 🙂 nasleduje braceka maleho potapnika, ako ho my volame 🙂

monky1
28. jan 2011

dobre ranko ranečko 😵
sice som nevyspata, ale vysmiata 😀
eli krici z postielky, najnovsie ju nenachadzam na styroch, ale klacat na kolenach bez drzania - som skoro odpadla, ked som ju videla, aj som sa zvrtla, ze zbehnem po fotak, ale v momente ju vyvratilo a nabila si celo, tak bolo kriku placu 😒
no uz len cakam, kedy odtial vylezie, lebo pokusy uz su 😕

normalne ste ma navnadili s tym plavanim, ale mm ma asi posle do haja, ked mu to predostriem, kedze planujeme dovolenku, ja s dievcatami liecenie a este aj asi novy kocik, kedze ten co mame sa mi velmi do lietadla tahat nechce 😖

takyna
28. jan 2011

Ahojte babule 🙂
Som tu nebola sto rokov 🙂 , dnes sme boli na poradni a máme 7090g a 73cm, brali nám krvičku tak bolo trošku plaču ☹ , ale máme to za sebou. Teraz malá doslova odpadla v postielke a spí už vyše hodinky

julinka2787
28. jan 2011

@monky1 tak manželíkovi povedz že kočík do lietadla treba skladný, a že príprava elinky na vodu sa zíde, keďže chcete na dovču. 😀 😀 a liečenie je predsa kvôli tomu ekzémiku potrebné. a je to. asi si to moc jednoducho predstavujem. alebo sa vyhovor, že poznáš baby, čo sú na dieťatko samé (bez chlapa) a zvládajú to. myslím finančne... veď zase taká strašná položka to nie je. teda pokiaľ nejde o BA. ale ty si z opačnej strany republiky, takže do BA by to bolo preveľmi ďaleko... 😝

monky1
28. jan 2011

@julinka2787 no kiez by to bolo take jednoduche 😀
panecku, Eliska mi vyrevuje, uz som bola pri nej 2x, pohladkala, dala cumlik, zavrela oci, zahrala kino na mna, ze bude spata a ked som odisla, tak spustila 🙄
eraz place i neplace, asi je uz unavena .... ale my sa takymto sposobom budeme uspavat aj 2 hodiny a ked zaspi, uz bude zase vela hodin, ked potiahne dlhsie, tak problem, lebo druhy spanok uz nestiha ... joooj, jak mne toto nevyhovuje 😠

julinka2787
28. jan 2011

@monky1 aj tatianka si spí ako chce... 😠 😀 teraz už od deviatej leží v postieľke, som ju bola už raz otočiť a upratať posteľ (všetko rozbombardovala) a asi pôjdem znova... 😅

julinka2787
28. jan 2011

@takyna júúúj, to je taký chrústik malinký... my sme mali už v decembri 7,77kg 😀 a u nás sa nemeria, to len ak si ju doma zmeriam...

monky1
28. jan 2011

nam zase namerali len 68,5 cm, co sa mi nejak nezda 😒
a este som sa nedostala k tomu , aby som ju premerala
a posl. vaha bola 7880g
kratka a sirokaaaa 😀

mojalili
28. jan 2011

@monky1 @julinka2787 NO vidite kočky, ja som maleho polozila do postielky a hned spi, ale v noci zase bojujem...cez den je to OK... 🙂

NO napchavam sa ryzovym nakypom, dovarila som kelovu polievku a idem zehlit.....a MM ze lahni si popri malom a odychuj,ale papat by chcel... 😒

mojalili
28. jan 2011

Pridavam jedno vcerajsie foto. MM supol Lilinke do postele Danka, ze teraz bude DANKO spat s nou...chuda, oci jej vybehli... 😕

puhinka
28. jan 2011

@mojalili máš doma malého žiarlivca,haha 🙂
mne sa strašne páči,ako sa Igorko vždy ráno poteší,keď uvidí tata,nakoľko tato je stále v robote a keď príde večer domou,malinký už hajá,tak iba ráno si ho užije
s dnešnou nocou som nad mieru spokojná,zaspinkal o 22:00 hod. oklo 4-tej sme si ho preložili k nám do postele,aby spinkal ďalej,stačí mu moja prítomnosť,aby spinkal ďalej,nemusím ho kŕmiť a pak sa zobudil až o 7:45 hod a vtedy papal 🙂 zlatúšik...klop-klop-klop
@ellysa ,nápodobne...hihi :D
@chani ,pekne ťa vie doriadiť...aj Igorko rád šticuje a hlavne ráno,keď ma chce zobudiť a ešte ma za nos ťahá 🙂
@julinka2787 ,ani my nemáme ani jeden modré oči,iba môj nebohý otec a Igorko je celý on 🙂

chani
28. jan 2011

@puhinka no potom este rad strka mne alebo Petovi prsty to ust a Petovi najradsej do nosa pampuch maly heh

chani
28. jan 2011

baby uuuuplne naaaahodou nemate niektora na predaj 2-3 kusy plavacich plienok od babylove???? nechcem kupovat cele balenie, lebo urcite chcem tie happy nappy ale nie som si ista velkostou, tak mi instruktorka povedala, ze ony ich tam maju, ze ked prideme na prvu hodinu tak mozeme vyskusat a potom kupit.

puhinka
28. jan 2011

@julinka2787 a keď vycestujeme s malým niekde po EU a nám na to stačí občianský,on potrebuje pas?
@chani ,kde v ružinove?
@takyna ,veľkú slečnu máš 🙂
@julinka2787 ,hihi,my sme mali okolo 7600 gramou,keď sme mali tri mesiace :D
@monky1 ,u mojej doktorky je taký komunistický meter na deti,že sa seká o 3 cm,v pôrodnici mi ho namerali,mal 55 cm a dojdem doktorke a tá mi zahlási,že má 52 cm...a keď som videla,ako ho merá,tak som pochopila,že ten v pôrodnici bol správny
@mojalili 😀 😀 😀 zlatý 🙂

chani
28. jan 2011

@mojalili inak taka otazka k tomu zaspavaniu cez den, chodis k nemu len ked place, alebo aj vtedy ked pocujes ze nespi, len si brble popripade obcas zamrnka??

chani
28. jan 2011

@puhinka potrebuje ho mat v pase chalapena a teda musis mat aj ty platny pas a zobrat ho so sebou, alebo teda manzel, ale podla mna je lepcie ked ho mas ty v pase 🙂

do mobiku v poliklinike ruzinov 🙂 je tam instruktorka svokrina kamaratka a pocula som dobre na nich takze preto 😉

julinka2787
28. jan 2011

@puhinka puhi, malý potrebuje nejaký cestovný doklad. čiže vlastný pas alebo zapísať do tvojho alebo manželovho. je to kravina ale je to tak. najlepšie zapísať do nejakého, lebo jeho vlastný by ste museli meniť každý polrok. 🙄

puhinka
28. jan 2011

@chani ,podarený 🙂

puhinka
28. jan 2011

@julinka2787 ,no tak my nemáme pas ani jeden,ale dobre vedieť 🙂 ďakujem kočeny moje 🙂

mojalili
28. jan 2011

@chani nie, ked brble, nemala by si ist, len ked place...pretoze ked brble je moznost, ze zaspi....ale ak to trva dlho, tak by som sla a opet utisila, povedala nech spi.....lenze Danko cez den zaspi do 2 minut... 🙂

julinka2787
28. jan 2011

@puhinka aj ja si musím dať spraviť. na a zapísaný do pasu môže byť tuším do 5-6 rokov. potom už vlastný pas na dva roky. ale to už sa mi len vidí. potom sa treba opýtať...

chani
28. jan 2011

no maly teraz zaspal v postielke za 15 min, prvych 10 len brblal a mrncal chvilami ale potom zacal plackat a jedovat sa tak som tam isla, len som bola 3 min pri nom cca a drzala sommu ruku pred bruskom lebo jak sa pretoci konec a ked zistil ze to nejde tak zaspal, asi to neni spravne ale takto to funguje, inak by zaspaval aj hodinu a nic z toho.
inak dalsia vec v postielke sa vzdy zobudi do 30-40 min a vidim na nom ze je este unaveny, oci cervene jak rarasik, ale uz v postielke schopny zaspat neni, ale jak ho dam do kocika a hrkam tak za cca 10 min zaspi a taha este dalsiu hodinu az hodinu a pol, neviem ako ho "prinutit" abyspal v postielke ble

julinka2787
28. jan 2011

@puhinka no tak som to našla : •Od 1. januára 2005 pri vycestovaní musí mať každý občan Slovenskej republiky starší ako 5 rokov vlastný cestovný pas. Iba deti do 5 rokov môžu byť zapísané v cestovnom pase svojho rodiča. Občan mladší ako 5 rokov smie vycestovať do zahraničia bez vlastného cestovného pasu, ak cestuje s rodičom, v ktorého cestovnom pase je zapísaný.

puhinka
28. jan 2011

@mojalili ,presne tak,keď si malinký len brble,tak k nemu nejdem,bo potom nechce just zaspať...zídem mu z očí,i keď len za dvere a čakám 🙂

puhinka
28. jan 2011

@julinka2787 ,ďakujem,si zlatá 🙂

monky1
28. jan 2011

no ela sa dnes nepretrhla v spani - 35 minut a dost
a to sa stalo uz 2. - ked zaspava s placom, tak spi kratko 😖

julinka2787
28. jan 2011

@puhinka neni zač moja 😉 veď všetko je na webe 😀