Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
NO u nas 1 hodina spanku, potiahne vzdy viac......ale konecne sa rehotal, tak som nakukla do ust a horna dvojka sa prerezava, dierka uz je. Aj druha je vidiet, aj spodne dvojky... 😒 Tak uz viem,preco je taky......ale zvlada to lepsie ako jednotky. 😉
No upratali sme s Danko byt, ten sa hadal s vysavacom, dokládali si 😀 teraz by sa hodilla kavicka a spanok....ale kedze je Danko pri mne, tak sa to nekona. POjdeme von na vzduch, ale este tak hodinu ho skusim podrzat, nech vydrzi.. 😉
@zojec muz mal v 8 mesiacoch, tak asi aj maly bude tak mat uz to vidim 🙂 ja som sa narodila s 2 zubami, takze ja som bola zase az moc skoro hhehe
ja ked som skusalazltok pred mesiacom a pol zhruba so spenatom a zemiakom, tak sa za tym len tak zaprasilo, neuveritelne mu chutilo, vtedy 1x vela jedla na obed spraskal -120 ml a este chcel ale bala som sa aby mu tazko nebolo tak som mu uz nedala, radsej som dokojila🙂
@chani xe podobne, ja som takaaaaaaaaa rada, že je tu svokra (to som asi povedala prvý a posledný krát) malú som jej tiež zbalila a povedala, že nech sa vrátia najskôr o dve hodiny, ja som povysávala, dala variť a teraz trochu vypnem
@mojalili no teda aký zubáčik už 😀
a moja sa dnes naučila robiť také ksichty, sa na nej rechocem, vycerí tie dva zuby a tvári sa že tlačí
https://www.youtube.com/watch?v=NdwSScatWV4len som to zasa natočila opačne 🙄
a už vie urobiť aj hapčííííí, zatvorí oči a urobí "ti" za chvíľu máme doma cvičené opičky
@chani mobik je super, len som prave dnes pocula, ze tam ten bazen je zaroven aj rehabilitacny..tak pozor..ja ked som isla na plavanie s malou, tak som vyberala podla bazena, aby bol vyslovene len pre deticky..a nie aj rehabilitacny, lebo tak ti chodia ti stari ludia s kadejakymi koznymi vecami..vrrrrr 😠
@ellysa jasne, chapem, pisala si, ze mas svokrusu u seba, tak som pochopila 😀 jasnacka, mozeme prist na navstevu 😉 vy idete vo stvrtok cvicit tu nahradku za tento tyzden? lebo my mame zasa nabity program, pondelok ved cvicenie spolocne, utorok alebo stvrtok som chcela nahradku na plavanie, streda kamoska, piatok kamoska 🙂 cize bud utorok alebo stvrtok - ale ked pojdete vo stvrtok vy na nahradku na cvicenie, tak to vidim jedine na utorok 😀 😀 😀
@ellysa tak by sme aj sli s vami, ak by vas to neobtazovalo 😀 alebo mozem ist ja sama autom, ze za vami..len sama s malou sa celkom bojim na taku "dlhsiu" cestu, lebo mi vyskakuje 5 rychlost furt do neutralu, ked je dlhsie zaradena 😠 a oprava min. 500 evri..v meste mi to nerobi, iba ked idem po dialnici..

@julinka2787 🙂