icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

puhinka
28. jan 2011
mojalili
28. jan 2011

NO u nas 1 hodina spanku, potiahne vzdy viac......ale konecne sa rehotal, tak som nakukla do ust a horna dvojka sa prerezava, dierka uz je. Aj druha je vidiet, aj spodne dvojky... 😒 Tak uz viem,preco je taky......ale zvlada to lepsie ako jednotky. 😉

puhinka
28. jan 2011

@mojalili ,hihi,malé zubadlo...my sme ešte stále pri štyroch zúbkoch,tie horné jednotky sa nie a nie prerezať,opuchnuté to ma riadne...no neviem...

chani
28. jan 2011

@mojalili tak klasika, 30 min spanku vpostielke, rev jak tur, uz tam zaspat nechcel, tak dospava v kociku

chani
28. jan 2011

@puhinka my sme bezzubaci, a to uz som asi 2 mesiace v tom, ze idu zuby, tak uz kaslem nato 🙂

mojalili
28. jan 2011

No upratali sme s Danko byt, ten sa hadal s vysavacom, dokládali si 😀 teraz by sa hodilla kavicka a spanok....ale kedze je Danko pri mne, tak sa to nekona. POjdeme von na vzduch, ale este tak hodinu ho skusim podrzat, nech vydrzi.. 😉

zojec
28. jan 2011

@chani ani my este nemame zuby :D mne vraj prvy narastol az v 9 mesiacoh ,tak to si este pockame... inak vcera som varila zltok prvy krat malej.. oplula ma celu.. prvy krat co jej nieco vyslovene nechutilo a ani sa nepremohla..

chani
28. jan 2011

@zojec muz mal v 8 mesiacoch, tak asi aj maly bude tak mat uz to vidim 🙂 ja som sa narodila s 2 zubami, takze ja som bola zase az moc skoro hhehe
ja ked som skusalazltok pred mesiacom a pol zhruba so spenatom a zemiakom, tak sa za tym len tak zaprasilo, neuveritelne mu chutilo, vtedy 1x vela jedla na obed spraskal -120 ml a este chcel ale bala som sa aby mu tazko nebolo tak som mu uz nedala, radsej som dokojila🙂

chani
28. jan 2011

@mojalili ja uz cakam na svokru ako na spasenie ma teraz niekedy prist, bude zabavat maleho a ja si konecne umyjem po tyzdni vlasy a vypijem si poobednu kavu v klude 🙂

ellysa
28. jan 2011

@chani xe podobne, ja som takaaaaaaaaa rada, že je tu svokra (to som asi povedala prvý a posledný krát) malú som jej tiež zbalila a povedala, že nech sa vrátia najskôr o dve hodiny, ja som povysávala, dala variť a teraz trochu vypnem
@mojalili no teda aký zubáčik už 😀

a moja sa dnes naučila robiť také ksichty, sa na nej rechocem, vycerí tie dva zuby a tvári sa že tlačí

https://www.youtube.com/watch?v=NdwSScatWV4

len som to zasa natočila opačne 🙄

a už vie urobiť aj hapčííííí, zatvorí oči a urobí "ti" za chvíľu máme doma cvičené opičky

mici111
28. jan 2011

@chani mobik je super, len som prave dnes pocula, ze tam ten bazen je zaroven aj rehabilitacny..tak pozor..ja ked som isla na plavanie s malou, tak som vyberala podla bazena, aby bol vyslovene len pre deticky..a nie aj rehabilitacny, lebo tak ti chodia ti stari ludia s kadejakymi koznymi vecami..vrrrrr 😠

ellysa
28. jan 2011

@mici111 no ako moja, budúci týždeň prídete? som ti ani tento nepísala, keď mám svokrušu

ellysa
28. jan 2011

@mici111 a inak môj vymýšľa, či aj tento víkend nepôjdeme do sonnentherme, ak hej nepridáš sa?

mici111
28. jan 2011

@zojec ani moja zltok nema rada, davala som jej ho 2x do spenatu so zemiakom, ale ani za svet..ja tomu nechapem, ze to tam citia tie detochy nase 😀 😀 😀

mici111
28. jan 2011

@ellysa jasne, chapem, pisala si, ze mas svokrusu u seba, tak som pochopila 😀 jasnacka, mozeme prist na navstevu 😉 vy idete vo stvrtok cvicit tu nahradku za tento tyzden? lebo my mame zasa nabity program, pondelok ved cvicenie spolocne, utorok alebo stvrtok som chcela nahradku na plavanie, streda kamoska, piatok kamoska 🙂 cize bud utorok alebo stvrtok - ale ked pojdete vo stvrtok vy na nahradku na cvicenie, tak to vidim jedine na utorok 😀 😀 😀

mici111
28. jan 2011

@ellysa hmmm, ze by sme sli skusit s vami? a Oliv sa tam v pohode teda vyspala? lebo ona je tiez taky vymyselnik ako moja Sari..a nebude tam cez vikend vela ludi? 😕

ellysa
28. jan 2011

@mici111 hej hej pôjdeme vo štvrtok ak bude mať miesto, tak dajme na utorok predbežne 😀 , vy ste teda baby zaneprázdnené
a dnes mi došla sedanka xtra, len je u našich, musím ju nejako dostať dole

mici111
28. jan 2011

@riska uz si si dala zapisat malu do pasu??? 😀 😀 stihla si to?

ellysa
28. jan 2011

@mici111 no asi bude, ja som sa pomýlila, nie tento víkend ale ďalší, ach jo 😅 , alr tak je tam veľa bazénov, isto sa pomestia, spať sa dalo v pohode, ukočíkuješ ju tam a potom šup do tej tichšej miestnosti na spanie

mici111
28. jan 2011

@ellysa oka, tak utorok teda pisem 😉 a preco si si ju nedala poslat do AT?

ellysa
28. jan 2011

@mici111 som to objednávala z trnavy z bambini a oni takú možnosť nemajú

mici111
28. jan 2011

@ellysa tak by sme aj sli s vami, ak by vas to neobtazovalo 😀 alebo mozem ist ja sama autom, ze za vami..len sama s malou sa celkom bojim na taku "dlhsiu" cestu, lebo mi vyskakuje 5 rychlost furt do neutralu, ked je dlhsie zaradena 😠 a oprava min. 500 evri..v meste mi to nerobi, iba ked idem po dialnici..

mici111
28. jan 2011

@ellysa no ma napadlo, ved si to mohla dat kludne poslat aj ku mne domof a ja by som ti to na cvicenie alebo keby sme sli k vam doniesla 😉 no neva, ved pre buducnost mozes aj takto spravit 🙂

ellysa
28. jan 2011

@mici111 no to ma nenapadlo 🙂
jasné ak pôjdeme rátam s vami k nám sa zmestíte 😀 neboj

mici111
28. jan 2011

@ellysa suuuper 😵
inak my dnes v noci, ze strach a hruuza, bola hore asi 6x, mozno aj viac.. ☹ ja chcem spaaaaaaaaat aspon 4 hodky vkuseeeee ☹ ☹ ☹

mici111
28. jan 2011

@ellysa inak, ktoru sedanku xtra si nakoniec objednala? myslim farbu?

ellysa
28. jan 2011

@mici111 nakoniec čiernu, ušijem peknú podložku, nchcem všetky kočíky červené

chani
28. jan 2011

@mici111 tak ja verim, ze vedia ako sa o vodu a bazen pre babatka maju starat tak aby to bolo bezpecne, predpokladam, zeby si nevzali na triko to, keby uplne zdrave dieta bez koznych problemov zacalo mat z plavania kozne problemy ehem

mici111
28. jan 2011

@chani jojo 😀 mas pravdu 🙂 len som pisala, co som pocula a ked tam robi instruktorka vasa znama, tak by ta na to urcite upozornila.. 😉

mici111
28. jan 2011

@ellysa aj ja rozmyslam nad nejako farebnou podlozkou alebo tym jeseno-jarnym fusakom, nech to trochu ozivi tu ciernu farbu..