icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
28. jan 2011

@mici111 ja si idem ušiť ten jarný fusak, len si musím konečne objednať látku, svokra sľúbila, že mi s tým pomôže, ak sa nám to podarí, tak dačo vymyslíme aj pre teba

mici111
28. jan 2011

@ellysa 😵 ja som mamine spominala, aj som jej ukazovala tiez buggysnuggle fusaky, ale hovorila, ze moc sa jej do toho nechce, ze nevie, ci by to dokazala..lebo ja som na taketo veci lava, ja sa priznam aj bez mucenia, aj gombik mam niekedy problem prisit 😅

zojec
28. jan 2011

jeeeeeeeeeej vonku je tak krasne... 🙂 my sme boli s b. skoro dve hodky vonku 😀 ritku mam ako lad 😀 😀
@ellysa ja sa tiez chystam na fusak, ale neviem kedy to idem stihat :(

ellysa
28. jan 2011

@mici111 😀 , tak ja to mám tak veľmi jednoducho vymyslené, len vystrihnúť, dať zipsy len hore na operadle to musím domyslieť, zatiaľ tam chcem len prišiť suché zipsy do rohov a pripne sa to potom o tie týče okolo hlavy, myslím, že to by aj mohlo stačiť, ak nie ešte niečo domyslím

ellysa
28. jan 2011

@zojec a tie moje baby sú už von dve hodiny, už čakám kedy dojdu

ellysa
28. jan 2011

@zojec a mu mi objednal predplatné časopisu dekor a marina, tak sa taaaaaaaaaaaaaaaaak teším

zojec
28. jan 2011

@ellysa parada 🙂 len ja nestiham citat velmi casopisy.. by som musela neeet prestat citat 🙂ja rozmyslam, ze to hore uchytim na snurku, alebo skor okruhlu gumicku, aby sa to neodrthlo, ked sa tam b. bude metat 😀 alebo urobim to klasicke prehodenie , co ma vacsina fusakov

chani
28. jan 2011

@mici111 jasne, no nech si ma nezaluju, ak naaahodou neco hnaaapne usi im vytrham...ale pre istotu sa na to este spytam 🙂

fatimuska
28. jan 2011

tak sme dnes behali s malým na saniach, čušal ako pena🙂

mici111
28. jan 2011

@chani potom daj vediet, co ti povedali..

riska
28. jan 2011

tiež sme boli vonku vyše 2 hodin, prijemne je vonku 😅

@mici111, nestihla som, ale v pondelok sa chystam.... takže ak nas vezmeš, rady sa pridáme 🙂
a išla by som bez kočika, ak by sme šli von, využili by sme olivkin vozový park 😀

riska
28. jan 2011

@zojec, kupila som si celozrnnu ražnu múku...daju sa z nej upiecť palacinky? lebo ja maaaam taaaaku straaaašnu chut na niečo sladké 🙂

zojec
28. jan 2011

@riska 😀 a je hladka? ak je hladka, tak by sa mali dat.. alebo si pomiesaj s obycajnou hladkou.. a myslim, ze ked zjes 2 palacinky na tenko s lekvarom a jablkom, tak sa ti nic nestane 😀 jabko si mozes postruhat aj do cesta

riska
28. jan 2011

@zojec, ano, hladká....asi si dám pol na pol.... s jablčkom a tvarohom....mnam 🙂

ellysa
28. jan 2011

@zojec ja to prehodiť nemôžem, vzadu mám rovno hore suchý zips, ktorý drží striešku, jedine, žeby som našila z oboch strám tiež suchý zips a strieška by sa uchytávala na ten fusak, ale to sa mi zdá moc komplikované

ellysa
28. jan 2011

@riska ako sa ti darí chudnúť? ja sa stále snažím, ale dnes som bola v čokoládovni v kitsee, tak sa musím držať

mojalili
28. jan 2011

@ellysa Hm, ze chudnut, ja som prave upiekla 2 pizze, uff. Mame aj na zajtra, lepsia ako kupovana 🙂
My sme tiez boli vyse 2 hodiny vonku, a LILI sa sankovala, chuda, tak prisla premrznuta s babkou... 🙂

riska
28. jan 2011

@ellysa, pomaly to ide dole, za tie 3 týždne asi 3,5kg...to jedine ma drži pri živote 😉 ale je to ťažké, mam pocit, že stale jem to isté 😝 ty sa držíš?
inak milujem banany v čokolade z kitsee 😀

@mojalili, pizza je super, ked daš polku celozrnnej múky...taku mi robi mm, aj ked zrovna nechudnem, už inu ani nechceme 😉

mici111
28. jan 2011

@riska no herecka, ty si dobra, ze za 3 tyzdne 3,5 kg!!! to je skveleeee 😉

riska
28. jan 2011

@mici111, no len škoda, že to na mne nevidno 😀 😀

mojalili
28. jan 2011

@riska uau, super.. 😵 😵 😵 gratulujem. Mne sa podarilo za december dat dole cca 4 kg, ale zase to stagnuje. Este tak 6 kg by to chcelo 😖 😖 😖 za mesiac ideme na ples, no patrilo by sa dat dole ie kila 😠

NO chrustik spinka, klasika, o 19.40 je jeho cas.....presne vtedy zalahne, ani neplakal... 🙂

babulina
28. jan 2011

vyzumbovana, idem si vas docitat vy spisovatelky 😉

chani
28. jan 2011

@mojalili za to u nas bol 20 min krik akoby ho z koze drali ale nakoniec v tej postielke zaspal. uz teraz mam bobky z toho aka bude noc ach jaj

mici111
28. jan 2011

@babulina no ticha zavist 😀

ellysa
28. jan 2011

@mojalili no perfekt, u nás sa ani náhodou nespí, malá šaškuje, vykrikuje, o spaní ani nesníva

ellysa
28. jan 2011

@mojalili no perfekt, u nás sa ani náhodou nespí, malá šaškuje, vykrikuje, o spaní ani nesníva

monky1
28. jan 2011

aj u nas sa uz asi hodinu spi - Eli som polozila, skrutila sa na bok a bola tuha 😵
a aj mm spi - zalomil na gauci a statocne ho je pocut 😀 😀 😀 😀

mici111
28. jan 2011

dnes bola na navsteve kamoska s Filipkom, bude mat desat mesiacov a teda zaletnik velky 😀 saru len pusinkoval, vrhal sa nu a dokonca zubami kmasal gateee 😀 😀 😀 😀

babulina
28. jan 2011

@mici111 - som tam nebola dva razy a oni prekopali tu zostavu tak som bola milo prekvapena, asi trosku tazsie ale lepsie, sa mi lubilo, ale najlepsia i tak bola mamina fazulova polievka so slizami po zumbe 😀
u nas tomik tiez zalomil 19.30 asi po trojminutovom mrncani
inak bambulo je chory, tak neviem ci pokracovat v tom zaspavani, ked je tam napisane ze pocas choroby nie, co radite zeny?

babulina
28. jan 2011

@mici111 - to dieta mi je nejaka povedome, len si neviem priradit opticky maminku, alebo sa mi to len zda ze ho poznam, sa mi po zumbe aj oci krizia od unavy 🙂

mojalili
28. jan 2011

@babulina Uvidis, ako mu to pojde, ked tka chod tam castejsie..

@chani aj ja sa toho obavam, ked davam maleho spat, ze aka bude noc, kedze mu lezu vsetky 4 dvojky.. 😒
NO idem ja strikovat, ked mam konecne volno.. 😉