Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
tak sme dnes behali s malým na saniach, čušal ako pena🙂
@ellysa, pomaly to ide dole, za tie 3 týždne asi 3,5kg...to jedine ma drži pri živote 😉 ale je to ťažké, mam pocit, že stale jem to isté 😝 ty sa držíš?
inak milujem banany v čokolade z kitsee 😀
@mojalili, pizza je super, ked daš polku celozrnnej múky...taku mi robi mm, aj ked zrovna nechudnem, už inu ani nechceme 😉
@riska uau, super.. 😵 😵 😵 gratulujem. Mne sa podarilo za december dat dole cca 4 kg, ale zase to stagnuje. Este tak 6 kg by to chcelo 😖 😖 😖 za mesiac ideme na ples, no patrilo by sa dat dole ie kila 😠
NO chrustik spinka, klasika, o 19.40 je jeho cas.....presne vtedy zalahne, ani neplakal... 🙂
vyzumbovana, idem si vas docitat vy spisovatelky 😉
aj u nas sa uz asi hodinu spi - Eli som polozila, skrutila sa na bok a bola tuha 😵
a aj mm spi - zalomil na gauci a statocne ho je pocut 😀 😀 😀 😀
@mici111 - som tam nebola dva razy a oni prekopali tu zostavu tak som bola milo prekvapena, asi trosku tazsie ale lepsie, sa mi lubilo, ale najlepsia i tak bola mamina fazulova polievka so slizami po zumbe 😀
u nas tomik tiez zalomil 19.30 asi po trojminutovom mrncani
inak bambulo je chory, tak neviem ci pokracovat v tom zaspavani, ked je tam napisane ze pocas choroby nie, co radite zeny?

@mici111 ja si idem ušiť ten jarný fusak, len si musím konečne objednať látku, svokra sľúbila, že mi s tým pomôže, ak sa nám to podarí, tak dačo vymyslíme aj pre teba