icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
30. jan 2011

@ellysa 😀 😀 😀 kraaaaaaaasna a tie vlasy 😀 😀 😀

mici111
30. jan 2011

kocky a kde ste vsetky? 😕

weirdo
30. jan 2011

@mici111 - tuuuu 😀. Oziky, ako prikrmy?

jarus8
30. jan 2011

ahoj baby, dufam ze sa mate dobre. My sme ok, u starych rodicov je super, len bez netu tri mesiace je utrpenie. 😖

miculienka
30. jan 2011

@jarus8 - ahoj , my sme tu ok , ty si už tak dlho u starkých ? a čo manžel ? necnie sa mu ? a malý Branko ako ? zúbky , lozenie, papanie a tak ...

mici111
30. jan 2011

@weirdo plha se hlaasi 😀 no prikrmy, striedavo oblacno..ako kedy..

zojec
30. jan 2011

zeny, kde ste? varite, peciete?? ci ???
@jarus8 no ty si tu uz naozaj davno nebola... mna by slahlo 3 mesiace pri starych rodicoch.. 🙂 a bez netu dvojnasobne 😀

mici111
30. jan 2011

my mame dnes posunute spanie, tak ideme teraz na druhy spanok von..

angie267
30. jan 2011

ahojte baby, idem sa pochvalit aj ja nasim drobcom, takto sa herecka postavi 😅

adapa
30. jan 2011

angie267 to je šikuľka.Náš Lukáško sa dá zatiaľ iba na štyri a hojdá sa

bzucinka2
30. jan 2011

@angie267 sikulka 🙂
my uz mame tri zubky tak cakame na stvrty 🙂

ellysa
30. jan 2011

@angie267 jejoooooooooo 😀 😀
teda som myslela, že nebudem vedieť dočítať a tu ticho, všetky ste si užívali pekný deň, čo? 😉

angie267
30. jan 2011

@adapa ahoj 🙂 to u nas lozenie nehrozi ani na styri sa neda, ked ju dam na brusko tak spusti rev, nenavidi tu polohu.....

angie267
30. jan 2011

baby prave mi rodi na Kramaroch kamoska, juj nezavidim 😝

adapa
30. jan 2011

angie267 Ani on ju nemal rád,ale reflux už ustupuje a on negrcká,tak si zvykol aj na brušku.Máte už zuby?My ešte nie.Máme čas 🙂

angie267
30. jan 2011

to je fajn, ze uz ustupuje, zuby este nemame a tiez mam pocit, ze mame cas, aspon nebude ma kusat 😝

miculienka
30. jan 2011

@angie267 - to ako naša, dám ju na bruško - spustí alarm, tak som normálne rada, že nemám len ja takú chrbtoležku horepupkatú 😉

mici111
30. jan 2011

a moja teraz praveze polohu na chrbatiku neznasa 😝 dam ju na chrbat a uz sa hrabe na styri..

mojalili
30. jan 2011

@ellysa Olivia je uzasna na videu, krasna 😵 😵 😵
My mame dnes revaci den, a noc, ani nehovorim. Mame uz 5.ty zub, dnes sa prerezal a 6.ty ie za nim, zajtra je na rade...

NO a dnes som nasla Danka poobede sediet v postielke, sam sa posadil, a dnes sa dostvornozkoval za mnou - krasne strieda rucky nozky......chytil sa ma a postavil... 😵 😵 😵

Navyse sa s LILI krasne prehra, dolezie k nej do izby a tam sa s nou hra, super... 😵 😵 😵

angie267
30. jan 2011

@miculienka 🙂 aj ma to stvalo ked som tu citala ako vacsina lozi alebo stvornozkuje a nasa stale nic, ale teraz uz nie 🙂

angie267
30. jan 2011

uz mate menzes? ja som vcera dostala prvu 😠 ako bolo dobre bez..... 😒

riska
30. jan 2011

@ellysa, ty už máš nejako zabezpečené rohy stola a pod? lebo ninka už veselo stoji pri nábytku, ja mam nervy z rohov, dnes ju tak šlahlo dozadu, že ked revala, až sa nadýchnuť nevedela... 🙄

@angie267, o chvilu ti prelezie postielku, nedaš ju vyššie? 😉

miculienka
30. jan 2011

@angie267 - presne , aj mňa to tak celkom štvalo, stále tu už niekto lozí , štvornožkuje pomaly chodia a moja lenivá princezná nič, ale inak je to ešte v norme, tak nemáme sa čo obávať, však aj naše budú
@mici111 - však objavila lozenie na 4, tak nebude vylihovať 😀

miculienka
30. jan 2011

@angie267 - ja zatiaľ nemám, ale minule som myslela, že čosi bude, vyliezol zo mňa nejaký ružovkastý hlien - som myslela, že začína , ale ee , asi som sa ponaťahovala alebo podráždilo sa tam nejaké šitie

adapa
30. jan 2011

@angie267 ja ešte nemám.Ale myslím,že už môžem každým dňam čakať....

angie267
30. jan 2011

@riska ta poloha je najnizsia ako sa da, tiez sa mi to nezda, ale este to je dobre 🙂

@miculienka uvidime, mozno preskocia fazu lozenia 😉

angie267
30. jan 2011

@adapa
@miculienka budte radi ze este nemate, mne sa teda ohlasila a poriadne 😠

riska
30. jan 2011

@angie267, aha, tak ked je najnižšia, tak to je o.k. to určite nevypadne 🙂

miculienka
30. jan 2011

@angie267 - aj tak môže byť, budú rovno chodiť

ja som rada, že nemám, však toho sa bojím, že to bude pohroma, čo sa spustí 😝

angie267
30. jan 2011

to nie, ale ked sa prvykrat postavila tak to este bola na najvyssej polohe a ked som ju zbadala, ze stoji, tak som skoro odpadla, ona by vypadla keby som neskocila k nej 😒 som teda dost dlho rozdychavala, ale okamzite sme ju dali dole a odvtedy sa stale stavia...