Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
kocky a kde ste vsetky? 😕
ahoj baby, dufam ze sa mate dobre. My sme ok, u starych rodicov je super, len bez netu tri mesiace je utrpenie. 😖
@jarus8 - ahoj , my sme tu ok , ty si už tak dlho u starkých ? a čo manžel ? necnie sa mu ? a malý Branko ako ? zúbky , lozenie, papanie a tak ...
my mame dnes posunute spanie, tak ideme teraz na druhy spanok von..
angie267 to je šikuľka.Náš Lukáško sa dá zatiaľ iba na štyri a hojdá sa
baby prave mi rodi na Kramaroch kamoska, juj nezavidim 😝
angie267 Ani on ju nemal rád,ale reflux už ustupuje a on negrcká,tak si zvykol aj na brušku.Máte už zuby?My ešte nie.Máme čas 🙂
to je fajn, ze uz ustupuje, zuby este nemame a tiez mam pocit, ze mame cas, aspon nebude ma kusat 😝
@angie267 - to ako naša, dám ju na bruško - spustí alarm, tak som normálne rada, že nemám len ja takú chrbtoležku horepupkatú 😉
a moja teraz praveze polohu na chrbatiku neznasa 😝 dam ju na chrbat a uz sa hrabe na styri..
@ellysa Olivia je uzasna na videu, krasna 😵 😵 😵
My mame dnes revaci den, a noc, ani nehovorim. Mame uz 5.ty zub, dnes sa prerezal a 6.ty ie za nim, zajtra je na rade...
NO a dnes som nasla Danka poobede sediet v postielke, sam sa posadil, a dnes sa dostvornozkoval za mnou - krasne strieda rucky nozky......chytil sa ma a postavil... 😵 😵 😵
Navyse sa s LILI krasne prehra, dolezie k nej do izby a tam sa s nou hra, super... 😵 😵 😵
@miculienka 🙂 aj ma to stvalo ked som tu citala ako vacsina lozi alebo stvornozkuje a nasa stale nic, ale teraz uz nie 🙂
uz mate menzes? ja som vcera dostala prvu 😠 ako bolo dobre bez..... 😒
@angie267 - ja zatiaľ nemám, ale minule som myslela, že čosi bude, vyliezol zo mňa nejaký ružovkastý hlien - som myslela, že začína , ale ee , asi som sa ponaťahovala alebo podráždilo sa tam nejaké šitie
@riska ta poloha je najnizsia ako sa da, tiez sa mi to nezda, ale este to je dobre 🙂
@miculienka uvidime, mozno preskocia fazu lozenia 😉
@adapa
@miculienka budte radi ze este nemate, mne sa teda ohlasila a poriadne 😠
@angie267 - aj tak môže byť, budú rovno chodiť
ja som rada, že nemám, však toho sa bojím, že to bude pohroma, čo sa spustí 😝
to nie, ale ked sa prvykrat postavila tak to este bola na najvyssej polohe a ked som ju zbadala, ze stoji, tak som skoro odpadla, ona by vypadla keby som neskocila k nej 😒 som teda dost dlho rozdychavala, ale okamzite sme ju dali dole a odvtedy sa stale stavia...

@ellysa 😀 😀 😀 kraaaaaaaasna a tie vlasy 😀 😀 😀