Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787
inac, tiez zelame vsetko najlepsie k meninkam 😉
kočky ďakujem krásne 😉
@denisa3 Mne bolesti zacali este pred porodom. Bolo to sposobene hormonami. V den porodu strasneee a po porode som plakala od bolesti. Takto to trvalo do 6.mesiaca, ked maly zacal papat prikrmy, trosku sa to upravilo. BOla som na neurologii stym, zistili mi na EMG Syndrom karpalneho tunelu, ale mna boleli len ruky.......ty mas asi celkove oslabenie organizmu, aj ja to mavam z vycerpania, ked Danko tak 3 noci nespi...bolia ma vsetky klby a kosti....
Teraz musim cakat, kym dokojim, ci bolesti ruk zmiznu, ak nie, nasleduje operacia ruk....ale ja pevne verim, ze sa tomu vyhnem. 🙂
kočky tatianka ešte raz ďakuje za blahoželania...
vy ste mali riadnu babskú jazdu 😀 samá krásavica. zlaté babulky 😉
@mojalili fuha, ja som o tom tiez este nepocula.. 😕 😕 😕 @ellysa, ono kojenie je strasne pohodlne, teda aspon pre mna. ja si neviem predstavit ze by som nekojila.. vlacit so sebou kopu veci na pitie, jedenie.. takto vytasim mliecniky a je :D ale je to asi sila zvyku.
ake krasne deticky.. :D sibalky male 😉
@mojalili Ja som s tym bola na ortopedii lebo mne este aj kosti pukaju, urobili mi krvne testy, ale nic nezistili. Nasadil mi nejake vitaminy, ale zmena vobec ziadna. Cez den je ta ako tak, az na to nosenie maleho na rukach, ale v noci vstavam ako 100-rocna baba. Tiez so si myslela, ze to kojenie potiahnem aspon do 6 mesiacov, ale maly uz mal 7 a mne sa velmi koncit nechce, ale Ty by si uz aj mala, ak mas taketo problemy, nie je to sranda, drzim vsetky prsteky.
caute baby,
@mojalili dobre, ze si to napisala o tych hormonoch, ja menzes nemam absolutne, ale malej nejak narastli prska, uz si aj kamosky z toho robia srandu (ale to v dobrom, ze je cela po mne 😀 ), ale uz som rozmyslala, ze sa spytam na poradni. ma ich take zdurene... ☹ ostatne baby co mate dievcatka a kojite, ako su na tom??
@ellysa @mici111 @riska krasne babulky a tusim aj 2 maminky oblubuju ruzovu, maju na sebe. 😉 😝
inak mala stale hnackuje, odvcera ma sopliky a dnes uz aj pokasliava...pripisovala som to zubkom hornym, ale ja uz neviem...a vecer mi vygrckala cely obsah zaludka, ked som jej dala sirup od bolesti. ☹
@bealondyn Mam dobreho gynekologa, co chodi po vselijakych skoleniach a seminaroch. Povedal mi, ze mam na to aj upozornit pediatra, takze to bud urcite nebude...
Baby, Danko je opet tam kde bol so zaspavanim........ tak strasne plakal, az sa nemohol nadychnut....no nechajte ho plakat....tak si Ruzovku na Nove odpozeral so mnou, co s nim 😒 Strasne je na mna nalipnuty 🙂 ceconek... 😉
Kocky, no uvidim, pozorne si nastudujem literaturu odstavovania, myslim, ze MM treba ale nahradit nejakym UM, boze a kolko toho vypije 8 mesacne babo? Z cecku sa to tazko pozoruje 🙂
@mojalili no koľko... spravíš plnú fľašu a koľko spapá, toľko spapá. a potom uvidíš.ale zo začiatku rob menej, kým si zvykne na nové mliečko. ale je to individuálne. kamoškina malá má skoro 11mesiacov a nevypije ani 150ml. moja už od štyroch mesiacov 240ml... 😉
tak nakoniec som objednala tuto autosedacku : http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product..., hadam nebude furt spinava 😀
@mojalili ved ja ti verim, nemyslim si, ze to je blud. jedna kamaratka mi akurat vcera hovorila, ze to je hormonmi... 😔
mrzi ma, ze sa to spanie Dankovi takto pokazilo, ale ked vylezu zubky, urcite sa vrati do normalu, neboj. 😉
ja inak malej zarabam kasu s umelym, je to od 6 mesiacov (na SK cislo 2??) a na krabici je napisane, ze jedna davka je 210ml, ale ze je to len orientacne. ale Danko je dobry papkac, on mozno vypije aj viac, ale bude to postupne...
@zojec pekna je a aj dobra cena 😉
@julinka2787 aj my prajeme malinkej vsetko naj k prvym meninkam. 😵
@mojalili neboj, ono mliečko umelé je oveľa sýtejšie ako MM, takže toho toľko nespráši. a hlavne sa vám dosť upraví papací režim. teda zredukuje... ale je to fajn... len aby sa danko dal presvedčiť pomaly na UM. 😉
@mojalili kazdopadne drzim palce, ja by som uz tiez zacala odstavovat, ale bud. tyzden idem na SK a tam maju ine mlieka ako tu, tak to nebudem miesat alebo odtialto vlacit a asi bude malinka aj mimo z noveho prostredia a tak, tak nech ju nestresujem aj tym,ze jej zoberem jej didku. 🙂
ale zacnem ked sa vratim, teda koncom marca.
@hori 😀 no ja mám tiež potom dobrého chlapa ... taťka s tým problém nemá. 😀 ale inak veľa nepoje... 😝
BAby, on furt reve a reve.....az sa dusiii...co s nim????? 2 hodiny... 😕 😕 😕 😕
nepomôže ľahnúť si k nemu, držať ho za ručičku?
@mojalili aj mne kubo doteraz tak reval, som uz po nom zhuukla ze by aj stacilo, pritisla som si ho pevno k sebe a zacala mu rozpravat ze nemoze mi tolko plakat do ucha (som ho mala cely cas na rukach) ze bude mat hluchu mamu, a taka mu hracky nekupi, lebo nebude pocut co chce 😀 😀 a take sprostosti furt dookola, a prestal polozil hlavu na moje rameno a zaspal (uvidime na kolko).. inak sa mi skoro pogrckal z toho revu 😠
drzim palce
ahojte baby
tak sa vytešujem,som dneska konečne objednala ten kočík aj s fusákom,nánožníkom a všetkým proste a objednala som nakoniec ten babypoint mark 4,bo môj vysnívaný chipolino omnia 4 už nemali ani len v čechách :(
ale nevadí,veď ten mark,vyzerá skoro tak isto,len to,že je o dve kilá ťažší,no niak to prežijem...
😀
@julinka2787 jj, moja opacne... ineho zje pomerne dost... ale mliecka takto pomenej...

@mojalili
jj, tie pravidelne mi zacali pred 2 mesiacmi a teraz citim, ze sa dalsia opat blizi
tiez sa v blizkej buducnosti chystam na gyndu, skusim sa na to opytat