icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
1. feb 2011

@ellysa Lahla som si, zobrala ho k sebe, dal si hlavu k mojmu cecku a zaspal......ale chudak zo spanku len hykal a striasal sa........ Vcera som mu dala Ibalgin aj predvcerom, ked sa mu tie dvojky horne prereziavali....dnes som nechcela, ved uz su vonku...

@desmodka Pekne si mu povedala 😀 😀 😀 . Pekne sa vyrozpravaj, ked bude vacsi, uz ta pocuvat nebude 😀 😀 😀 (vidim to na dcerke )

@puhinka gratulujem ku kociku. My setrime, tak ani neviem, ci nejaky kocik budeme kupovat, ved ja mam trojkolku, ta zatial staci 😉

Inak babenky, pisala som opet LAYLE 85, nech mi poradi, kde robim so spanim chybu....ale co citam, ona radi davat babo spat skor...mozem skusit...

puhinka
1. feb 2011

@mojalili ,ďakujem
a však jasné,len ja mám taký nemotorný kočík,že je nutné kúpiť nový 🙂

mojalili
1. feb 2011

@puhinka Ale ja by som chcelaaaa, uz mam vybraty. Lebo ked idem autom, toto je hebedo, da sa mi do kufra, ale tak golfaciky by boli lepsie... 😉

puhinka
1. feb 2011

@mojalili ,hej ja som objednala golfáč,tiež aj kôli cestovaniu,či už v aute,alebo v mhd,alebo všeobecne,proste som ho už potrebovala ako soľ a k tomu plaču...aj mne Igoroko pred včerom v noci robil to isté,ale ja som mu dala len čajík,nech si nezviká v noci jesť ,dala som mu nurofen čípok,lebo úplne tak žalostne plakal,pritúlila som si ho a zaspinkal 🙂
ja neviem...asi zúbky :/

bealondyn
1. feb 2011

@desmodka dobre si to malemu vysvetlila. 😀 a inak ti uz Kubko lepsie spava alebo stale nic moc???

weirdo
1. feb 2011

@mojalili - inac ma zalozenu novu temu, ak by neodpisovala, skus tam. Ale ako pises, jej hlavna rada je ukladat na spanok skor. Ale mne sa teda zda divne dat malu spat o nejakej 17 hod, lebo je mi jasne, ze sa o pol hodinu zobudi a potom nezaspi do neviem kedy. A keby aj spala ako na noc, tak bude spat max 10,5 - 11 hodin, viac nie. A teda vstavat o pol 4, brrr ... a vobec, v lete je to dost obmedzenie, ale to uz pisem o tom extreme, o 17 hod 😉

mojalili
1. feb 2011

@weirdo Hej, o 17tej je naozaj skoro dat spat. ALe chcem vyskusat tak,a by o 19tej bol v posteli. My chodime o 19,40, takto to skusim skor , ale az tak skoro neplanujem. O 2hej sa mi bude zderit, ze mama som vyspaty... 😀

MM ide na sluzobku koncom februara, tak idem podniknut fotenie Danka aj LILI na velky obraz na platno, bude mat gulatiny, tak dostane darcek. Moooc sa tesim. Videla som to u kamaratky, ma 3 deti a ma obraz pozostavajuci z 3 casti,kazde dieta na jednej a krasne to vyziera, jej dcera je fotografka, tak idem k nim, normalne sa vytesujem 🙂

deniskateniska
1. feb 2011

@mojalili mas viburcol?je to dobra vec,homeopaticka cipka.je to konkretne na neklud dietata,zubky,teploty.tak ak mame hroznu noc tak cipku dam.je to lepsie ako ibac.a pomaha to.mozem povedat ze teraz sme chory,predtym sli zubky a ak som bola uz zufala,dala som cipku a aspon sme pospali v klude

weirdo
1. feb 2011

@mojalili - nasa chodila tak o 20:00, zaspala do pol 9, a sme to posunuli, chodime si lahnut o 19:00, tuha je max do pol 8, ale vacsinou do stvrt na 8, ale to som posuvala najma preto, ze uz od tej 14 hod nespi 🙂 . A pred 6 rano vyrehotana ako leco 😀. Veru tak, aby Dankovi ocka nehrali vsetkymi farbami o 2:00 ... sice to uz poznas, ale tak aby sa nenaucil 😀

Fuha, super darcek si vymyslela ... platno je krasne. Kde ho das robit?

zojec
1. feb 2011

@weirdo aj nasa chodi spat o 19tej.. teda vtedy sa kupeme, ale vacsinou je o 19,30 tuha a ja s nou.. najnovsie sa zobudzam pri nej okolo 20,30 a neskor.. netusim kedy budem sit.. 😠 vstava okolo 5tej, ale este sa ju snazim udrzat spiacu aspon do 6,30, ale budi sa aj kazdych 15 minut.. :( aj muz uz dorazil po celom dni shoppingovania, :D doniesol mi darcek.. taku peknu kabelku na leto na plaz.. :D som ale zvedava kedy sa na tu plaz dostanem 😀 😀

mojalili
2. feb 2011

@weirdo hm, tak to neviem, kde to dava ta kocka robit. Ona foti deticky a roznych ludi, lacno....a da to i robit. TU je foto, co robila a maju to v obyvke. Ta kočka je na fotke, co to foti...🙂

mojalili
2. feb 2011

@zojec tak aj vy mate take perne noci???

No o nasje tejto ani nevravim 😠 . Uz si opet zvykam 😒

zojec
2. feb 2011

@mojalili no nie je to take zle.. vacsinou ju umlci prsnik, ale dost casto sa budi.. :( ale ja uz som zvyknuta 😉

ellysa
2. feb 2011

dobré ránko, tak mi noc trochu lepšia, asi tým, že bola nadopovaná, zuby von ešte nie sú 😠
tie fotky na plátne sú úžasné, musím aj ja niečo aké vymyslieť, in ak v pohode ti to vytlačia, stačí akákoľvek fotka
je to dosť drahé, ale stojí to za to

a my máme dnes 3. výročie svadby a ja som dostala mrchu, tak darček pre môjho padá

😅 😅

mojalili
2. feb 2011

@ellysa No to je na porazenie, vzdy ta mrcha pride v nevhodnu dobu 😠
My mame dnes 8 mesiacikov, jejda, ako ten cas letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😵 😵

fatimuska
2. feb 2011

@zojec ahoj, ako bolo na kupkaní

fatimuska
2. feb 2011

@mojalili gratulácia..tie foto sú pekné

fatimuska
2. feb 2011

dnes ideme na preventívu, tak som zvedavá koľko vážime...ale do 8kg asi🙂

weirdo
2. feb 2011

@zojec - nie je dolezite, ze co kupil, ale ze kupil, ze si spomenul 😀

weirdo
2. feb 2011

@mojalili - velmi pekne to ukaze na tej stene 😉

mojalili
2. feb 2011

@weirdo HEj, to bude druha vec do naseho noveho domceka 😵 😵 😵 Ja mam klavir, on bude mat obraz 🙂

@fatimuska Aj my dnes ideme na poradnu, hadam tak 9.,5 kg budeme mat... 🙂

chani
2. feb 2011

@mojalili vsetko naj Dankovi🙂

mojalili
2. feb 2011

@chani @fatimuska Dakujeme, aj Danko sa pripaja 😵 😵 😵 😵 😵

zojec
2. feb 2011

@fatimuska na plavani super, ako vzdy 🙂 ja dobita, dieta na duracel :D
@weirdo ved som sa potesila.. naozaj pekna je ta taska.. tak len dufam, ze ju vyuzijeme... a mozno mi chcel naznacit, ze ma vezme v lete k moru 😀 😀

ludka_r
2. feb 2011

Ahojte, dlho som tu nebola.
Nebolo kedy. S Riškom stále rovnako, stále asi málo priberá. Počas dňa ho kojím už len tak 1x, napriek tomu stále nemá ešte ani 6 a pol kila. Veľmi malinký je, ako keby ani vôbec nerástol. Ešte ani nesedí, našťastie konečne začína na brušku trochu zdvíhať ritku a posúvať sa dopredu, tak aspoň nejaký pokrok.

Teraz ma ale trápi bolesť v pravej bradavke. Nemôžem vôbec kojiť, bolí to stále viac a viac. Ani neviem, ako to riešiť, nezdá sa mi, že by bola nejaká popraskaná, alebo poničená. Ako ste takéto niečo riešili Vy?

monky1
2. feb 2011

@mojalili aj Elinka sa pripaja a posiela boztek 😉

dievcata, ja akosi nestiham - po Hanku uz chodim na 12h, ked chcem, aby Ela doobedu pospala, musim vystratovat z domu prerd desiatou, furikujem po sidlisku do 12h - no dnes sa desim, je hnusna zima
malej varim obed rano 😒 , aby mala hotovy, ked sa vratime zo skolky, ale asi to presuniem na poobede, predtam jej dam mlieko - no uvidim, hladam system 😀
som zvedava, o com pisete, ale teraz ani 1 očkom nestiham
akurat @mojalili - videla som fotku Danko s nahrdelnickom - mal ho na bodynku - ak ma ucinkovat, mal by ho nosit na hrudnicku - teda na pokozke 😉
http://www.pumpi.sk/sperky-pre-deti/

mojalili
2. feb 2011

@monky1 Jaaaj moja, ale co ked sa stale ten nahrdelnik dava von...a navyse objavil ze ho ma, tak stale ho zuzle a kuse... 😠

desmodka
2. feb 2011
bealondyn
2. feb 2011

dobre ranko,

@mojalili no ved ma pomahat na zubky ten nahrdelnik, nie? tak je mozno dobre ze ho zuzle! 😀 😝 😀 inak vsetko najlepsie Dankovi, strasne to letiii...
@monky1 drzim palce, aby ste si s dievcatami nasli rychlo system, ale ty si taka sikulka, za par dni to mas vymakane a aj na kona si najdes cas. 😉
@desmodka jeeej ti slimacikovia su kraaaasni 😵

desmodka
2. feb 2011

@bealondyn mne sa tam paci to lietadielko :D a kubo spaval uz celkom oki, iba kazde dve hodiny hore,ale teraz ma sopliky a zubky sa tlacia tak je to stale s revom a kazdu chvilu chce dudlovat..