Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@puhinka ja mám podobnú ako vy a tiež som spokojná. je perfektná a vyhovuje nám... 😉
@ellysa ,nám už je vajce malé dva mesiace 🙂 hihi a už máme vyše 10 kg 🙂
ale nová je polohovateľná,tak to má v takom pololehu väčšinou 🙂 bo vždy po ceste zahajká 🙂
@julinka2787 ,ako vieš ,akú mám ja? 🙂
@ellysa aj my sa už vozíme vo "veľkej" sedačke. vo vajci si už nevedela vystrieť nohy a nerváčila, keď si ich tlačila do sedadla. a stále si o sedadlo vyzúvala topky. teraz je spokojná aj ona aj ja. a ani zďaleka sme nemali 9kg, keď sme šli do väčšej...
@puhinka no dávala si to sem, že ju ideš kúpiť, takže ak si jukúpila, tak mám podobnú... 😀
@julinka2787 sto ludi sto chuti ako sa hovori, ja by som dieta do auta bez sedacky nedala, kedysi tolko aut na cestach ani nebolo a ani tolko sialenych a nezodpovednych soferov, zial, situacia na cestach sa za tie roky stala narocnejsou a nebezpecnejsou, nikdy nevies...my sa urcite budeme snazit kupit taku bezpecnu aka sa len bude dat ale nie za cenu toho aby sme mali aj nohu, ved uvidime 🙂
@julinka2787 ,ja mám tourago z brendonu,stále síce len 77,niečo euro,ale sťažovať sa nemôžem,je krásna,mám ju aj odfotenú v albume,niečo z Igorkových vecičiek 🙂
@puhinka no ja mám dosť podobnú... v albume ju tu nemám, ale na FB áno. 😉 aj moja stála málo. dokonca ešte menej ako tvoja... 😝
@chani no teraz by som ani ja nešla s bábom do auta bez sedačky, ale vtedy to nebolo... no aj pár nehôd sme si s tatíkom preskákali... a vždy bez úrazu... ale je pravda, že so sedačkou je to bezpečnejšie, len si myslím, že nie všetko drahšie je aj kvalitnejšie, takže ja som aj sedačku vyberala lacnú, ale so všetkými certifikátmi a normami... 🙂 peniažky sa zídu. a neberiem to tak, že chcem šetriť na bezpečnosti môjho dieťaťa, aby to niekto tak nepochopil... ☹
@julinka2787 tak to hej, podstatne je, aby bola sedacka taka ako ma byt v sulade so vsetkymi predpismi 🙂
pripajam sa k diskusii🙂 my mame sedacku lacnu za 75€ a je pekna pohodlna a aj bezpecna.teda ja si myslim ze viac zalezi na tom ake bezpecne je auto a nie sedacka.pokial to ma certifikaty a vsetko co to ma mat,je to asi jedno.platis za znacku
@puhinka puhi, veď ale pred seba sa máš kukať... 😝 ale ešteže sa nič vážne nestalo... aj mne sa občas kadečo stane že sa obzerám a zrazu skoro v jarku... ale našťastie som ešte neťukla ani nič... 😉
@deniskateniska asi tak. to je aj môj názor... 😉
@chani ,asi tak...no ale ja keďže som neporodila normálne a vlastne ani ty...no ja by som to chcela vyskúšať naozaj tade,kade má ísť 🙂 bude to pre mňa krajšie,takto sa necítim ako poriadna žena,si hovorím,že ani jedno dieťa niesom schopná vytlačiť...
@julinka2787 ,no to bola sekunda a ten debil predomnou ešte stál na brzde,kebyže na nej nestojí,tak ma to nás to len posunie a jemu som len ohla výfuk,no my sme mali totálku :(
@deniskateniska
@julinka2787
podľa mňa je na hlavu padnuté inak aj prehnané ceny...napríklad by som nikdy nedala za sedačku 300 euro alebo za kočík 1000 euro...to je si myslím až moc... 😠
tie svine vedia,že dieťa a svadba je ten najväčší biznis
@puhinka biznis je biznis. 😀 ale máš pravdu. no ale keď sa nájdu takí, čo to kúpia, tak prečo to nepredávať za také ceny... 😖
@julinka2787 ,hej hej 🙂
no...práve mi zdochla aj posledná rybka v aquárku...začali asi pred 4 dňami,zrejme nieaky vírus a už není ani jadna :(
@puhinka to bude len nejaká pliaga medzi nimi... ak budeš kupovať nové rybky, poriadne vyriaď akvarko. ak máš štrk alebo hrubý piesok naspodu, daj ho poriadne vyvariť. aj všetko čo je v ňom a dá sa vyvárať. aby sa ti to neprenieslo na nové rybenky. ☹
@julinka2787 ,ja viem...nieje to moje prvé akvárko 🙂
ale aj tak ďakujem za radu 🙂
no ja som to davno povedala ze deti su riadny biznis.sebe si odopries kupit rifle,tricko,atd ale dietatu musis,bo to potrebuje a na tom sa da najlepsie zarabat.
@puhinka prepáč 😅 , len nám tiež takto dochli, špiny malé a za toho pána sme nemohli na to prísť že prečo... a ž raz... 😀 a odvtedy bol pokoj. a teraz už je úplný, akvarko som zrušila. 😝
@julinka2787 ,môj tato bol maniak do akvárka,tak som sa naučila toho veľa a pak keď prišiel za mnou manžel,že chce akvárko,tak som nebola moc nadšená,ale tak budiš,no a takto to dopadlo...
a nemáš sa za čo osparavedlňovať 🙂
@deniskateniska ,tak tak 🙂

@chani podľa mňa to zbytočné je. teraz sa dúfam nikto kto to má neurazí... ale my sme si ako deti odcestovali všetko len na kolenách rodičov alebo len sami sediaci v aute na sedačke bez pásov a tu sme. a proste keď sa má stať stane sa, nech je sedačka akákoľvek. toľko môj názor. a tiež som strávila polku detstva v aute. 😒