icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
3. feb 2011

@chani 😀 😀 ze vanicka 😀 moja je uz 3mesiace v sportiaku 😉

chani
3. feb 2011

@zojec to nase skvrna sa tam este vprace, ale uz to zacina byt s obuvakom pomaly, vanicka ma dlzku cca 67-68cm a maly 66 cm a pri tych jeho 6,5 kily nie je zrovna valibuk hehe

mojalili
3. feb 2011

@monky1 Kupili sme LILI podsedak, Danko je stale vo vajci, ale uz pojde do LILI prvej sedacky, to je ta mensia, lebo LILI ma este jednu velku, ale tu nepouziva....tak posuvam Dankovi autosedacky po LILI, mame 2 auta, tak v kazdom je sedacka pre kazdeho.

monky1
3. feb 2011

@mojalili ten podsedak si kupovala cez net? ci bezne v obchode? na co sa treba zamerat? nech si to viem porovnat a zhodnotit, co kupim

zojec
3. feb 2011

babyy.. 🙂 sedacka dorazila 😀 krasna je.. 🙂 ale ten potah bude nutny 😀

niga
3. feb 2011

@zojec pekna...ale objekt na nej je najkrajsi 😉

mojalili
3. feb 2011

@monky1 MOja v BRENDONE v BA ho mali veeeelmi lacny, tusim 12€ len, ten isty v TEscu 22 €, tak sme dobre nakupili.. 🙂
@zojec Sedacka je krasna, aj Lili mala taku sedacku, tak DAnko pojde uz do nej tiez...🙂 Uz ju budes davat do tej sedacky?
NO a k teme moja mama......prisla, asi si uvedomila, ze to prepiskla, tak prisla. Som jej krivdila 🙂 Danko sa vozi po vonku uz a ja idem dovadit a upratat..

A kocky, rozhodla som sa odstavit kojenie. Dankov pediater mi to odsuhlasil, ze ak je to nevyhnutne, tak je to v poriadku, ved to najdolezitejsie som mu dala....Viem,ze nazory sa budu roznit, vela zien je za kojenie, ale ja som sa rozhodla... 🙂 Len si musim nastudovat vsetko k tomu

zojec
3. feb 2011

@mojalili drzim ti palce pri odstavovani, bude to asi tazke.. ja som za kojenie, ale len ked to neohrozuje ani jedneho 🙂 ak s tym mamicka ma trpiet, alebo to ma byt pre nu trapenie, tak nie je o com 😉 mala sa este natrepe do vajicka.. asi po velkej noci pojde do sedacky.. este ma len 8kg.. cize este sa povozi vo vajci 😉

bealondyn
3. feb 2011

caute baby,
ani nestraste s tou zimou, ved tu je 10 stupnov a slniecko, to budeme mat iny sok s malou buduci tyzden. 😖
@zojec sedacka je naozaj pekna, ale ten potah asi budes potrebovat. 😀
@mojalili teda zase sa vam pokazilo spanie. ☹ a ta tvoja mamina...hmm...oni uz zabudli, ake je to niekedy vycerpavajuce s malym babatkom. aj moja mi hovori, aby som malu nebrala na ruky pri kazdom zaplakani, ze ju rozmaznam. 🙄

ta kaviaren vyzera super, uz sa tesim na stretko. 😵

mojalili
3. feb 2011

@zojec Dakujem za podporu, ja uz placem doma, co som nervozna, nestastna zo vsetkeho, snad bude lepsie... 🙂
Danko ma uz 9,4 kg, tak mu riadne nohy trcia z vajka, budem musiet uz sedacku dat do auta po LILI.

piacere
3. feb 2011

@mojalili ja som kvôli problémom odstavila v dvoch mesiacoch..... držím palce 🙂 Malá mojej sesternice má rok a pol, stále kojená, nechce nič jesť a má 7,5kg na rok a pol 😲 Podľa mňa extrém... už dávno by som ju odstavila....

mojalili
3. feb 2011

@bealondyn Nebrala som ho takto nikdy, ale od predvcera je strasne zachripnuty, pomaly hlas nema, tak ho nemozem nechat revat o dusu, ved ho o musi v krku boliet .....
Baby, dala by som i ja stretko s vami, keby som byvala blizsie veru

zojec
3. feb 2011

@bealondyn uz sa tesim ako ju idem usit 😀 😀

puhinka
3. feb 2011

Prajem krásne dobré ráno,vonku slniečko svieti...nádhera 🙂

@mojalili ,no pekne...držte sa...ono to prejde 🙂
@monky1 ,šikulka je tá tvoja malinká
a to vážne predávaš pukačky? veď sa neskôr zídu,nie? 😀 😀 😀
@piacere ,tak hlavne,že už je lepšie 🙂
@piacere ,ále...hihi,sú prípady,kedy dietkam narastú vlásky až v troch rokoch 🙂 nemaj boja 🙂
@ellysa ,presne tak,kebyže sú prachy...ale keďže sme len obyčajné ženy,tak treba rozmýšlať racionálne 🙂 hihi

a ja som počula,že vlásky by sa do roka nemali strihať,tak neviem,asi je to somarina,čo?

bealondyn
3. feb 2011

@mojalili no akurat citam ze mamina prisla, tak super. 😉 a drzim palce pri odstavovani, nech to ide hladko. potom budem od teba pytat rady o par tyzdnov. 😉

puhinka
3. feb 2011

@ellysa ,haha,to jak elton john kupuje synovi dior fľaše,nuž keď má za čo 🙂

hori
3. feb 2011

@puhinka hehe, ja uz som malej dvakrat strihala vlasky... a to ich ako moc nema, ale mala par takych dlhych "skutiniek", tak som to cvakla... 😉

piacere
3. feb 2011

@hori náš má na ofine také dlhú vlnu z troch vláskov, ale mne je to ľúto strihnúť 😀

hori
3. feb 2011

@mojalili fiha, ze mamina nikdy nevarila... a kto potom u vas varil? 😉

mojalili
3. feb 2011

@hori moj tatko varil stale....pamatam si, ako mala som mus edela na nohach a on gulal slivkove gule.. 🙂 🙂 🙂 Ved preto viem varit, od neho... 🙂

puhinka
3. feb 2011

@mici111 ,hej to isté som ja vravela manželovi,ja viem,že on je super vodič...v meste najlepší
ale aj tak sa bojím o neho a on mi povie,že prečo,no jednoducho preto,že nikdy nevie,aký maniak to do neho napáli...nie?
@chani ,no tento krát by som aj ja šla na stretko,vtedy mi to nevyhovovalo,som pomáhala kamarátovi rozbiehať reštiku,tak som bola plne vyťažená 🙂
@ellysa ,aké sú to baby kaviarne,teda ktoré?

my máme autosedačku do 35 kg
@mojalili ,moja mama zase nevie pochopiť,ako je možné,že pri malom nič nestíham,mudrovala jak hovado a keď som bola v robote a ona s ním ostala tri dni doma a to iba 5 hodín denne,tak nestihla nič,ale aj tak mudruje 🙂 mamy sú také a ešte mi stále hovorí,že ona mala dve deti a k tomu sa starala o otca,deda,strýka a krsného a zvládla to...no neviem ako,keď teraz to nezvládne s jedným 🙂

julinka2787
3. feb 2011

@puhinka nie náhodou do 25kg? tá sedačka? 😉

bealondyn
3. feb 2011

@puhinka 😀 my sme traja surodenci, velmi rychlo po sebe a mama mi hovori, ako sme vsetci 3 chodili pekne spavat naraz o 12 na obed, pekne papali naraz, chodili von v tu istu hodinu (nechapem, ako nas 3 obliekala naraz), spat vecer o 7 spolu, vyvarala, piekla...no nechapem! som jej povedala, ze ju obdivujem! 🙂 lebo si pamatam, ze u nas boli stale aj 3 decka od susedov a mama zvladala. no ale ona nevysedavala na nete ako ja, ze ano?? 😀 😝 😀
ona ma nekritizuje, zlata je, to len tak vzdy hovori, ked jej poviem, ze druhe babo nezvladnem tak skoro po malej. 😝

puhinka
3. feb 2011

@mici111 ,tá kaviareň je super nápad,aj mi tam ide priamo spoj,tak to by bolo super,by som prišla 🙂
@zojec ,zlatý manžel 🙂 šikovný 🙂
@fatimuska ,ja som čakala na manžela ,to preto som tak potiahla 🙂
@mojalili ,a čo jedli,keď nevarila? :D asi sa mali dobre po finančnej stránke potom 🙂

my sa striedam vo varení,keďže je igor kuchár,tak keď je doma,tak on varí,on to má hneď zmáknuté,ja sa s tým hrám 🙂
ja som začala variť až po svadbe,dovtedy nič 🙂

kukávate niekto bez servítky?

puhinka
3. feb 2011

@chani ,moja vanička má rozmer 90x40 a už je mu akurát 🙂
kedy sa spomaluje rast?

puhinka
3. feb 2011

@zojec ,ozaj je krásna a aj tá princeznička v nej 🙂

mojalili
3. feb 2011

@puhinka ani nie, otec bol autobusa a mama zdravotna sestra. Ono sa varilo u nas, ale tatko varil 🙂 Cely zivot a tak je to doteraz....kazdu aj velku oslavu on odvaril a ja ked som mala okolo 14, som sa naucila piect a piekla som ja.... 😉

puhinka
3. feb 2011

@mojalili ,je to tvoja vec s tým kojením,ja som kojila 4 týždne,Bohužiaľ...ale malý je krásny,zdravý,veľký...klop-klop-klop 🙂
no nutrilon mu padol lepšie ako moje mlieko 🙂
si myslím,že si super dlho vydržala 🙂
@hori ,aj igorko má miestami dlhšie pačesy...🙂
@julinka2787 ,nie,ja mám do 35 kg...teraz som kukala,dokonca do 36 kg a to mi tam predavačka ešte odporučila v brendone
@bealondyn ,to hej,net veľmi zamestnáva,ale o koľko sme múdrejšie 🙂

puhinka
3. feb 2011

@mojalili ,tak máš potom dobrého otca a mamu musí veľmi milovať,bo taký klasický chlap by to nezniesol,kebyže žena celý život nevarí 🙂

julinka2787
3. feb 2011

@puhinka jáj, tak sorrky. lebo tie do 36kg sú maloktoré polohovacie... ja mám do 25kg. 😝