Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@monky1 MOja v BRENDONE v BA ho mali veeeelmi lacny, tusim 12€ len, ten isty v TEscu 22 €, tak sme dobre nakupili.. 🙂
@zojec Sedacka je krasna, aj Lili mala taku sedacku, tak DAnko pojde uz do nej tiez...🙂 Uz ju budes davat do tej sedacky?
NO a k teme moja mama......prisla, asi si uvedomila, ze to prepiskla, tak prisla. Som jej krivdila 🙂 Danko sa vozi po vonku uz a ja idem dovadit a upratat..
A kocky, rozhodla som sa odstavit kojenie. Dankov pediater mi to odsuhlasil, ze ak je to nevyhnutne, tak je to v poriadku, ved to najdolezitejsie som mu dala....Viem,ze nazory sa budu roznit, vela zien je za kojenie, ale ja som sa rozhodla... 🙂 Len si musim nastudovat vsetko k tomu
@mojalili drzim ti palce pri odstavovani, bude to asi tazke.. ja som za kojenie, ale len ked to neohrozuje ani jedneho 🙂 ak s tym mamicka ma trpiet, alebo to ma byt pre nu trapenie, tak nie je o com 😉 mala sa este natrepe do vajicka.. asi po velkej noci pojde do sedacky.. este ma len 8kg.. cize este sa povozi vo vajci 😉
caute baby,
ani nestraste s tou zimou, ved tu je 10 stupnov a slniecko, to budeme mat iny sok s malou buduci tyzden. 😖
@zojec sedacka je naozaj pekna, ale ten potah asi budes potrebovat. 😀
@mojalili teda zase sa vam pokazilo spanie. ☹ a ta tvoja mamina...hmm...oni uz zabudli, ake je to niekedy vycerpavajuce s malym babatkom. aj moja mi hovori, aby som malu nebrala na ruky pri kazdom zaplakani, ze ju rozmaznam. 🙄
ta kaviaren vyzera super, uz sa tesim na stretko. 😵
Prajem krásne dobré ráno,vonku slniečko svieti...nádhera 🙂
@mojalili ,no pekne...držte sa...ono to prejde 🙂
@monky1 ,šikulka je tá tvoja malinká
a to vážne predávaš pukačky? veď sa neskôr zídu,nie? 😀 😀 😀
@piacere ,tak hlavne,že už je lepšie 🙂
@piacere ,ále...hihi,sú prípady,kedy dietkam narastú vlásky až v troch rokoch 🙂 nemaj boja 🙂
@ellysa ,presne tak,kebyže sú prachy...ale keďže sme len obyčajné ženy,tak treba rozmýšlať racionálne 🙂 hihi
a ja som počula,že vlásky by sa do roka nemali strihať,tak neviem,asi je to somarina,čo?
@mici111 ,hej to isté som ja vravela manželovi,ja viem,že on je super vodič...v meste najlepší
ale aj tak sa bojím o neho a on mi povie,že prečo,no jednoducho preto,že nikdy nevie,aký maniak to do neho napáli...nie?
@chani ,no tento krát by som aj ja šla na stretko,vtedy mi to nevyhovovalo,som pomáhala kamarátovi rozbiehať reštiku,tak som bola plne vyťažená 🙂
@ellysa ,aké sú to baby kaviarne,teda ktoré?
my máme autosedačku do 35 kg
@mojalili ,moja mama zase nevie pochopiť,ako je možné,že pri malom nič nestíham,mudrovala jak hovado a keď som bola v robote a ona s ním ostala tri dni doma a to iba 5 hodín denne,tak nestihla nič,ale aj tak mudruje 🙂 mamy sú také a ešte mi stále hovorí,že ona mala dve deti a k tomu sa starala o otca,deda,strýka a krsného a zvládla to...no neviem ako,keď teraz to nezvládne s jedným 🙂
@puhinka nie náhodou do 25kg? tá sedačka? 😉
@puhinka 😀 my sme traja surodenci, velmi rychlo po sebe a mama mi hovori, ako sme vsetci 3 chodili pekne spavat naraz o 12 na obed, pekne papali naraz, chodili von v tu istu hodinu (nechapem, ako nas 3 obliekala naraz), spat vecer o 7 spolu, vyvarala, piekla...no nechapem! som jej povedala, ze ju obdivujem! 🙂 lebo si pamatam, ze u nas boli stale aj 3 decka od susedov a mama zvladala. no ale ona nevysedavala na nete ako ja, ze ano?? 😀 😝 😀
ona ma nekritizuje, zlata je, to len tak vzdy hovori, ked jej poviem, ze druhe babo nezvladnem tak skoro po malej. 😝
@mici111 ,tá kaviareň je super nápad,aj mi tam ide priamo spoj,tak to by bolo super,by som prišla 🙂
@zojec ,zlatý manžel 🙂 šikovný 🙂
@fatimuska ,ja som čakala na manžela ,to preto som tak potiahla 🙂
@mojalili ,a čo jedli,keď nevarila? :D asi sa mali dobre po finančnej stránke potom 🙂
my sa striedam vo varení,keďže je igor kuchár,tak keď je doma,tak on varí,on to má hneď zmáknuté,ja sa s tým hrám 🙂
ja som začala variť až po svadbe,dovtedy nič 🙂
kukávate niekto bez servítky?
@mojalili ,je to tvoja vec s tým kojením,ja som kojila 4 týždne,Bohužiaľ...ale malý je krásny,zdravý,veľký...klop-klop-klop 🙂
no nutrilon mu padol lepšie ako moje mlieko 🙂
si myslím,že si super dlho vydržala 🙂
@hori ,aj igorko má miestami dlhšie pačesy...🙂
@julinka2787 ,nie,ja mám do 35 kg...teraz som kukala,dokonca do 36 kg a to mi tam predavačka ešte odporučila v brendone
@bealondyn ,to hej,net veľmi zamestnáva,ale o koľko sme múdrejšie 🙂
@puhinka jáj, tak sorrky. lebo tie do 36kg sú maloktoré polohovacie... ja mám do 25kg. 😝

@chani 😀 😀 ze vanicka 😀 moja je uz 3mesiace v sportiaku 😉