icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
4. feb 2011

@majjka0806
v tomto pocasi davam Weledu, cez den inak nedavam
a pred spanim po kupani ho na tvaricku natieram bebe klorane ci ako sa to pise
a keby som nemala krem do tohto chladneho pocasia, tak by som mu dala ten bebe, lebo jemu sa dost zvykla vysusit, mala som az pocit lisajov
teraz ma peknu plet

miculienka
4. feb 2011

@hori - kolegyňa 😀 a v ktorých rokoch ?
@monky1 - takých trubiek je asi viac , sestra nosí malého do škôlky a tiež tam majú jednu, ktorú nikto nemá rád lebo je akási divná

hori
4. feb 2011

@miculienka 1998-2003

ameanda
4. feb 2011

@ellysa
my tiez uz nemixujeme, skor roztlacim zeleninu alebo davam kusky
namja maso, to si sam rad pozuzle, sama nechapem, ze mu to celkom dobre ide
a akurat som sa dnes mame "stazovala", ze dopoludnia ani neviem, ze mam dieta
popoludni do spanku je trochu culejsi a po spanku uz musim byt len a len s nim, lebo inac len mrnci, reve, zuri... a presne sa mi zda, cim je starsi, tym viac mrauci

miculienka
4. feb 2011

@hori - to sme sa museli vidieť , ja som končila 2002 , ale slovinu som si robila na PG , možno poznáš o rok starších slovinárov alebo dejepisárov , niektorých poznám

monky1
4. feb 2011

neviete, co je s babulinou??? potreb. by som sa jej nieco opytat??? 😕 ... zda sa mi, ze tu uz dlhsie nebola 😕

miculienka
4. feb 2011

@monky1 - skús na fb

puhinka
4. feb 2011

@ludka_r ,mňa tuším už v priateľoch máš,nemáš?ale mne sa zdá,že áno 🙂
@stelika ,u nás prvý kočík vybral mm a tak mi povedal,že tento raz je to na mne,len mi dal finančný limit 🙂
@ellysa ,aj Igorko je citlivejší a hlavne keď len vídem z izby,rev jak hovado a keď sa troška ťukne,tak tiež 🙂
@monky1 ,není to od veci 🙂 vkľude si povedz,od toho tu sme 🙂

puhinka
4. feb 2011

baby a ko rozláčate napríklad kuracie mäsko? bo ja viem,že od pol roka by sa nemalo mixovať a od osmich mesiacou už ani roztláčať,len na malinké kúsočky nakrájať...

no a ja dávam rožok celý do ruky,ožužle ho,polovičku spapá a zahodí...🙂

miculienka
4. feb 2011

@puhinka - to ešte som nerobila, zatiaľ som vždy mixla , aj keď posledne to nedomixujem do konca, nechávam troška hŕč v jedle, ale včera sa mi zgrcala z chlebíka , lebo mala väčší kúsok , tak neviem či jej už dávať väčšie - ešte to neovláda tak požuvkať - ona mi to hneď hlce

ale jedine rozkrájať na mini kúsky , to sa asi roztlačiť nedá, muselo by byť rozvarené

lenocka84
4. feb 2011

@puhinka ja od 6mesiacov krajam na male kusky, uvarim vacsie, vyberiem a narezem, ono sa to potom este po vlaknach same oddeli

puhinka
4. feb 2011

@lenocka84
@miculienka ďakujem micky

monky1
4. feb 2011

@miculienka ani tam som ju uz par dni nevidela 😒

@puhinka ja este mixujem ... ale to sa mi nejak nezda, ze od 6-tich mesiacov nemixovat - ved niektore deti este len vtedy zacinaju jest prikrmy 😕
nevravim, ze mixovat do 10-ich mesiacov, to nie, ale tak co ked nemame zuby??? 😀 😀 😀 zeleninu zje aj roztlacenu vidlickou, ale maso si fakt neviem predstavit - jedina nadrobulinko nakrajat - a to sa mi teda fakt nechce, kedze ledva stiham dovarit, vychladit a mixnut (ine to bolo, ked som chodila po hanku na tretiu, teraz bud jejme pred odchodom do MS, alebo po prichode zo skolky a to uz krici od hladu 😒 )

mici111
4. feb 2011

cafte cafte 🙂 ked hovorite o mixovani, ja mixujem papanie, lebo aj tak mi zje len zopar lyziciek vzdy a ked je tam nejaky kusok vacsi tak ju napne ☹

monky1
4. feb 2011

asi fakt plati, ze vsetko zle je na nieco dobre - u nas ale naopak
- tym, ze chodim po hanku cez obed asi dosiahnem, ze nebude tak casto chora, ale na ukor elinho spanku - ani za za toho pana jana ju neprinutim poobede spat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
... len sa jasi v postielke jak besna, klaka si, hladka a skrabka steny, smeje sa, rehoce - no hotovy cirkus a NESPIIIIII ...... no fakt neviem, co s nou, lebo zda sa mi este mala na to, aby presla na jeden spanok ☹

chani
4. feb 2011

u nas je to tak posledne 2 tyzdne, ze zeleninu zje aj roztlacenu vidlickou bez toho aby ho naplo, chlebik a jablcko zuje dasienkami ostosest ako keby tam mal zuby hehe🙂 ale veru maso si neviem zatial predstavit len nakrajane, este tyzden dva pockame, zatial to mixnem tak, ze su tam ale vlakna resp malinke kusky, nie uplne na kasu.
dnes dostal prvykrat tu cervenu sosovicu a to som tiez mixla, nebola som si ista, ako by to zvladol, plus mal ju dnes prvykrat, tak som nevedela ci to vobec bude chciet, ale najblizsie uz aj tu skusim len tak, ze ju s ostatnou zeleninou len popucim vidlickou...kazdopadne sosovica mala veeeeelky uspech 🙂

chani
4. feb 2011

no faro by bolo, mozem zacat balit zeny 🙂

lenocka84
4. feb 2011

@chani a ten lezerny vyraz a ruka hore, no cisty caaaaavo

aj my sme cavovia heh 😀

chani
4. feb 2011

@lenocka84 som z neho skoro odpadla v obchode, sa tam usadil, ako keby vedel na co to je 🙂
hej hej videla som na FB, ze ste sa pekne zmalovali hehe

lenocka84
4. feb 2011

@chani sak ale jaky perfektny tam je, jasne dal najavo mama take chcem 🙂

patko uzasne papa, obcas je takyto krasny, priam k zahryznutiu 😀

chani
4. feb 2011

@lenocka84 uz sa krmi sam ci?

lenocka84
4. feb 2011

@chani preboha len to nie 😲 aspon zatial
nie, ale tak paradajky, aj z lyzicky mu ostavalo, kedz esa toci, nemozem mu to obcas otriet, ale ved to urcite poznas

chani
4. feb 2011

@lenocka84 ja neviem, ako to Petko robi, ale takto este nevyzeral hehe 🙂 aj ked s tocenim si tiez uzijeme svoje, ale zatial sa mi uspesne darilo mu trafit do pusy tak, aby nebol od toho ... zato na zemi toho skoncilo uz pozehnane, raz aj cely obed,lebosermoval rukami a vyrazil mi celu misku z ruk, takze mal obed aj pes 🙂, este ze som vtedy 2 davky urobila 🙂....my mame skor jedlo vsade na satach a keby len on aj ja 🙂

lenocka84
4. feb 2011

@chani my nie, toto bolo prvykrat co mal take usta, podbradnik len 2kvapky, takze uplne slusne
a kedze tiez moc lobzuje rukami, tak miska je na stole, a druhou roukou si ho viem pridrzat keby nahodou
ale on rad papa, takze slusne otvara pusinku

chani
4. feb 2011

@lenocka84 u nas kym nie su rusive momenty na okoli, tak sa tiez sustredi len na jedlo, ale tak kedze je hafanna blizku, tak sa to sidlo furt vrti za nim 🙂

lenocka84
4. feb 2011

@chani to aj patko, a do toho este aj bude hlasit ze havoooo
podareny je s tym.

chani
4. feb 2011

@lenocka84 uz vie povedat ze havoo? 🙂 parada

amima
4. feb 2011

@bealondyn joj, diky za info, ja vobec netusim, kolko ma taketo male dieta spat, navyse v poslednych tyzdnoch sa mu nenormalne meni rezim, ze sa v tom absolutne neviem zorientovat a netusim, podla coho sa (aspon orientacne) mam drzat.

lenocka84
4. feb 2011

@chani no to je nase prve slovo, sa rehocem, bo ziadne ze mama, tata ci baba, on havooo
sme ho tak ucili ze na psa sme hovorili havo a mu to je nejake lahsie tak s tym zacal
inak je lenivec lenivy

lenocka84
4. feb 2011

z tejto polohy sa otocil nabrucho a stveral sa na matrace hore nechapem, takmer sa mu podarilo, ale smykol sa