Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka 1998-2003
@ellysa
my tiez uz nemixujeme, skor roztlacim zeleninu alebo davam kusky
namja maso, to si sam rad pozuzle, sama nechapem, ze mu to celkom dobre ide
a akurat som sa dnes mame "stazovala", ze dopoludnia ani neviem, ze mam dieta
popoludni do spanku je trochu culejsi a po spanku uz musim byt len a len s nim, lebo inac len mrnci, reve, zuri... a presne sa mi zda, cim je starsi, tym viac mrauci
@hori - to sme sa museli vidieť , ja som končila 2002 , ale slovinu som si robila na PG , možno poznáš o rok starších slovinárov alebo dejepisárov , niektorých poznám
neviete, co je s babulinou??? potreb. by som sa jej nieco opytat??? 😕 ... zda sa mi, ze tu uz dlhsie nebola 😕
@monky1 - skús na fb
@ludka_r ,mňa tuším už v priateľoch máš,nemáš?ale mne sa zdá,že áno 🙂
@stelika ,u nás prvý kočík vybral mm a tak mi povedal,že tento raz je to na mne,len mi dal finančný limit 🙂
@ellysa ,aj Igorko je citlivejší a hlavne keď len vídem z izby,rev jak hovado a keď sa troška ťukne,tak tiež 🙂
@monky1 ,není to od veci 🙂 vkľude si povedz,od toho tu sme 🙂
baby a ko rozláčate napríklad kuracie mäsko? bo ja viem,že od pol roka by sa nemalo mixovať a od osmich mesiacou už ani roztláčať,len na malinké kúsočky nakrájať...
no a ja dávam rožok celý do ruky,ožužle ho,polovičku spapá a zahodí...🙂
@puhinka - to ešte som nerobila, zatiaľ som vždy mixla , aj keď posledne to nedomixujem do konca, nechávam troška hŕč v jedle, ale včera sa mi zgrcala z chlebíka , lebo mala väčší kúsok , tak neviem či jej už dávať väčšie - ešte to neovláda tak požuvkať - ona mi to hneď hlce
ale jedine rozkrájať na mini kúsky , to sa asi roztlačiť nedá, muselo by byť rozvarené
@lenocka84
@miculienka ďakujem micky
@miculienka ani tam som ju uz par dni nevidela 😒
@puhinka ja este mixujem ... ale to sa mi nejak nezda, ze od 6-tich mesiacov nemixovat - ved niektore deti este len vtedy zacinaju jest prikrmy 😕
nevravim, ze mixovat do 10-ich mesiacov, to nie, ale tak co ked nemame zuby??? 😀 😀 😀 zeleninu zje aj roztlacenu vidlickou, ale maso si fakt neviem predstavit - jedina nadrobulinko nakrajat - a to sa mi teda fakt nechce, kedze ledva stiham dovarit, vychladit a mixnut (ine to bolo, ked som chodila po hanku na tretiu, teraz bud jejme pred odchodom do MS, alebo po prichode zo skolky a to uz krici od hladu 😒 )
cafte cafte 🙂 ked hovorite o mixovani, ja mixujem papanie, lebo aj tak mi zje len zopar lyziciek vzdy a ked je tam nejaky kusok vacsi tak ju napne ☹
asi fakt plati, ze vsetko zle je na nieco dobre - u nas ale naopak
- tym, ze chodim po hanku cez obed asi dosiahnem, ze nebude tak casto chora, ale na ukor elinho spanku - ani za za toho pana jana ju neprinutim poobede spat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
... len sa jasi v postielke jak besna, klaka si, hladka a skrabka steny, smeje sa, rehoce - no hotovy cirkus a NESPIIIIII ...... no fakt neviem, co s nou, lebo zda sa mi este mala na to, aby presla na jeden spanok ☹
u nas je to tak posledne 2 tyzdne, ze zeleninu zje aj roztlacenu vidlickou bez toho aby ho naplo, chlebik a jablcko zuje dasienkami ostosest ako keby tam mal zuby hehe🙂 ale veru maso si neviem zatial predstavit len nakrajane, este tyzden dva pockame, zatial to mixnem tak, ze su tam ale vlakna resp malinke kusky, nie uplne na kasu.
dnes dostal prvykrat tu cervenu sosovicu a to som tiez mixla, nebola som si ista, ako by to zvladol, plus mal ju dnes prvykrat, tak som nevedela ci to vobec bude chciet, ale najblizsie uz aj tu skusim len tak, ze ju s ostatnou zeleninou len popucim vidlickou...kazdopadne sosovica mala veeeeelky uspech 🙂
@lenocka84 ja neviem, ako to Petko robi, ale takto este nevyzeral hehe 🙂 aj ked s tocenim si tiez uzijeme svoje, ale zatial sa mi uspesne darilo mu trafit do pusy tak, aby nebol od toho ... zato na zemi toho skoncilo uz pozehnane, raz aj cely obed,lebosermoval rukami a vyrazil mi celu misku z ruk, takze mal obed aj pes 🙂, este ze som vtedy 2 davky urobila 🙂....my mame skor jedlo vsade na satach a keby len on aj ja 🙂

@majjka0806
v tomto pocasi davam Weledu, cez den inak nedavam
a pred spanim po kupani ho na tvaricku natieram bebe klorane ci ako sa to pise
a keby som nemala krem do tohto chladneho pocasia, tak by som mu dala ten bebe, lebo jemu sa dost zvykla vysusit, mala som az pocit lisajov
teraz ma peknu plet