Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
inak dneska som merala Petuska, za 2 tyzdne zahadnym sposobom narastol o 2 cm, skoro som odpadla, ale zdali sa mi pyzama uz dake nasponovane 🙂
@chani Ten koberec je super, aj ja chcem ho dat DAnkovi do izbicky no noveho domceka, jednoducho sa udrzuje a je aj na zahratie 😵
Dnes som isla k jednej pediatricke domov, Danko je zachripnuty a nechce tuhu stravu, tak som olovrant musela nahradit UM, lekarka mi povedala, nenutit. Calcium sirpcek a na noc Fenistil kvapky..aby sa nezadusil. Chuda, urcite ho to dost boli, lebo ked prehlta, tak place o 106... ☹ Ach jaj...a to ide vikend, esteze mame znamu lekarku vedla svokry..e 🙂
@mojalili hej je super, sa mi lubi, je to metraz 3mx1,5m a stal 21,84 + obsitie 12 ery...super cena...mali sme zlavu 19 percent sme vymakli jeden z poslednych dni akcie 🙂...sme dali za 1 maly dospelacky koberecek posteli 70x140 cm tolko co za ten velky detsky 🙂
tak to je fajn ze sa mate na koho obratit
@riska ja davam Oliverovi polovičku rohlíka a on si ho pomočí z jednej aj z druhej strany a pomaly si ho požuje... 😉 A dávam čerstvý a niekedy aj z predchadzajuce dna... Kedy aky mam...
@chani super kobercek, ja planujem kupit tie puzzle na zem konecne, uz tu mame zopar flakov od malej na koberci. 😀 inak mozno ste mali rastovy spurt, ked tolko narastol a stale v noci cucka. 😕
inak dalsie info o papani a spani (pre tie ktore to zaujima 😀 ), dnes sme boli na poradni po 2 mesiacoch, vazi teda 8440g, drzi sa stale vo svojej lini/grafe, takze pohoda... no ale pytali sa, ci prespi celu noc, ja ze haha vy ftipalkovia, jasne, ze nie...tak na mna hodila ta sestra prekvapeny vyraz, ze 8 mesacna este neprespi celu noc. 🙄 no a rada od nej, davat viac prikrmov a kojenie/mliecko obmedzit jednoznacne len na 3x za den a to okolo 7 rano hned po zobudeni, okolo 2-2.30 po obednom spanku a vecer pred spinkanim okolo 19h. ostatne prikrmy a zvysit porcie...hmm...len ako ju prinutim, aby zjedla viac ako 50-100g?? 😝 no a potom vraj bude spat celu noc...a samozrejme jej nedat v noci mliecko ale snazit sa ju uspat inak...ach jo.
a na to, ze mala mi nechce flasku mi povedala, ze jej kludne mozem davat mlieko z poharika, ked prestanem kojit. ze na flasku mam zabudnut.
@ellysa DAkujeme.....uz aj mna boli v hrdle...hm, ale ja to rychlejsie predycham.....
DAnko dnes zaspal po polozeni do postielky o 19tej, a to bol hore, ked som ho tam dala....no uvidime, dostal fenistil, snad bude dobre spat... 🙂
@chani Ja som tak v Trende kupila taky chlpaty do obyvky, povodna cena 168€, teraz 50€, super, tak sme ho zobrali.....no a na ten pre Danka si musim pockat, este neviem, ktora bude jeho izba v novom domceku 🙂
ozaj, este som vas chcela poprosit, ci mi neporadite, kedy mam malej dat vitaminy??? myslim pred jedlom alebo po? na letaku nie je nic napisane, tak som jej to dala ked uz koncila obed (moje sa maju davat po hlavnom jedle) a straaasne sa mi hned dogrckala. ☹ je to vo forme sirupceku a davaju sa striekackou raz za den. minule sa mi inak dogrckala hrozne zo sirupu na kasel...tak neviem, ci to moze byt alergia na nejaku zlozku alebo co??? 😕 inak velmi jej zatekaju sopliky, tak mozno grcka z toho, ale akurat sa to stalo len 2x a vzdy teda po podani niecoho vo forme sirupu.
@miculienka, no vymyselničky su to..... dufam, že to raz prejde 😅 ale u nas to budu zuby, hore má úplne zdurene dasno, už len sa prerezať...vy ešte nemate zubky?
ahojte skúste nakuknúť 🙂 🙂
http://www.mimiaukcie.sk/vase_aukce.php
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=28945
@riska no ved to, ja ju skusam najprv uspat hladkanim, potom na rukach a nakoniec teda prsko, ked nic nezaberie. 🙄 vraj mam skusit aj vodicku v noci...uz mi je jasne, kam ma mala s vodou posle a pekne nahlas! 😀 😝 inak jasne, ze uz v noci nepotrebuje papat, lebo rano mi odmieta prsnik, ked v noci potiahne. len jej musim vysvetlit, ze sa ranajkuje RANO po zobudeni a nie v polospanku 2x v noci. 😀
ahojteeeeeeeeeee konecne mame doma nb 😀 😀 😀 juchuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀
@deniskateniska ,júúúúúúúúúúú 🙂 hihi :D
@puhinka presne tak juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀

@monky1 ani my nemixujeme ale popucime vidlickou pripadne mäsko na drobnu cke kusky krajame mixujeme len hovädzie alebo teľacie ale ináč nič a maly to v pohode prezuva drvi si to dasienkami kedze nemame este ani jeden zubok 😠 ak nahodou ma v puse kusok s ktorym si nevie dat rady tak ho vypluje 😀