Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
no a kedy ideme do hopsasa, ja už môjho lanárim, nech ideme zajtra
inak baby akurát ma napadlo, tie detičky čo sa nám už dvíhajú a capkajú okolo nábytku, nie je načase zadovážiť nejaké kvalitné papučky a topánočky???to bude zasa nos na nete nalepený, kým niečo vyberiem, vôbec neviem kde, skočiť do nejakej protetiky?
@ellysa my sa zatial dvihame minimalne skor vynimocne 🙂 ale dakde som citala ze najlepsie pre vyvin noziek resp proti plochonohosti je nechat ich chodit naboso...kazdopadne, ked sa uz zacneme viac snazit, tak sa poradim asi z lekarkou, co by odporucila, a koncom februara ideme na klbiky, tak sa skusim ortopeda spytat 🙂
no
@ellysa ste este hore? 😀 😀 ja pocitam ze este polhodku - teda dufam skor 😀
@ellysa My uz mam papucky, po LILI mi zostali, tak ich radsej Dankovi davam, aby sa mu nesmykli nohy a nenarazil si o nabytok nosik..... mame taketo ( toto je LILI)
Myslela som si, ze horsie noci nemozu byt, ale mozu - tato......Aj MM aj ja sme boli do 4. hodiny rana hore od polnoci....nie a nie zaspat, hral by sa, plakal.....no otras.
Zuby to nie su, mlieko o polnoci dostal....ja vazne neviem co to je, no jednoducho je to v nom....
Normalne som aj rozmyslala dat mu cicik do huby, nech drzi hubu... 😠
No toto je nieco......MM este spi, ved uz mal take nervy nadranom 😖
Mlieka mam stale plno v jednom prsniku,ach jaj...
Inak prve botecky na riadne chodenie sme kupili u BATU .
@mojalili fuuuuuuuu, no teda, perná noc a Danko sa ako po takej noci tvári a kedy potom ráno vstane?
naša prvá noc so skorým zaspávaním bola zaujímavá, o 23.00 sa prebrala poriadne, stála v postieľke vykrikovala, bľabotala, ťapkala, myslela som, že tiež bude dve hodiny hore, ale potom zrazu si ľahla, poprehadzovala sa a zaspala, trvalo to cca 40 minút, niečo podobné sa zopakovalo o 3.00 ráno, ale kým zaspala bolo to asi 15 minút, potom asi ešte dva krát len zamrnkala, že chce dudel ale spala normálne do 7.00, takže spala skoro 13 hodín, prekvpilo ma, že aj keď bola hore neplakala, v kľude si ľahla a snažila sa sama zabuvať...dnes ju dám spať trocha neskôr, tak okolo 19.00 nech j už v posteli, uvidíme...
nejaké také papučky som myslela, pôjdeme dnes kuk do toho deichmanna, a ak tam nie ešte možno do Parndorfu do stiefelkonig kids, tu asi protetiku nemáme, a do BA sa nám nechce 😀
@ellysa ja som tiez citala, ze na zaciatku netreba ziadne botky, ze je lepsie ked su deticky bose a staci len na von, pokial tam uz chodi...lebo ze kosticky v prstoch na nohach su este makke a mozu sa zdeformovat, kedze deti stale krcia prsteky, ked ich obuvas a keby mali zlu velkost.. 😕 ze urcite treba dat zmerat nozicku a kupovat tak. a do 4 rokov dat merat/menit botky kazdych 6-8 tyzdnov...tolko rady z mudrej knizky, ale pri tych cenach topanociek, neviem neviem ci budeme kupovat nove kazde 2 mesiace. 😖
@mojalili jooj u vas stale zle, ved uz ste snad vyskusali vsetko. 😔
och @mojalili - zapinam kona a hladam tvoj prispevok ... to mi je luto 😒
...pozdravuje Vas babulina 😉
my dnes odchadzame na vikend, trosku sa nam nabural program - mali sme ist rano, ale kamoskin manzel volal, ci im neprideme o 11h nafotit krstiny, lebo ze im vypadol fotograf .... co uz
a dnes ma Eli presne 8 mesiacov 😵 😵 😵 ... nechce sa mi verit, ze to tak zbehlo 😵 ... cochvila oslavujeme rok 😀
@monky1 gratulujeme Elinke, veru to rychlo bezi
AKurat sme s MM zhodnotili,z e DAnko chce stale stat, stale sa stavia, uz stvornozkovanie je je zaujimave pre neho, hruza, lebo sa postavi a potom reve... 😠
@monky1 veru hrozna noc, uz sme snad vyskusali vsetko mozne,,,,fakt uz neviem ako dalej....ved on dokopy spi denne sotva 10 hodin 😕 😕 😕 LIli spi so skolkou 15 , a to bude mat 5 rokov 😲
@monky1 Ja uz som v noci normalne rozmyslala, ci som urobila dobre, ze som ho odstavila, takto by som mu pichla cecek do huby a mozno by ju zavrel... 😀 To je sila toto, ja mam doma netopýra 😕
@chani - veru uzili. Postavila som sa na vahu a booli 2 kg dole....este tak tyzden a snad schudnem este 5 kg...

@mici111, hopsasa vyzerá fakt super...si tam teda bola? 🙂 šikovnica, ty si už bola tušim všade 😀