icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

riska
4. feb 2011

@mici111, hopsasa vyzerá fakt super...si tam teda bola? 🙂 šikovnica, ty si už bola tušim všade 😀

bakatuska
4. feb 2011

@chani pekny koberec a a petko jednoznacne tiez

@lenocka84 hihi Patko ako sa vie pekne zamazat od papania a teda pekne je dlhy 😀 a nahodou vela rozprava, mi len vavava 😀

ellysa
4. feb 2011

no a kedy ideme do hopsasa, ja už môjho lanárim, nech ideme zajtra

bakatuska
4. feb 2011

@puhinka ja si napriklad obdobie skolky moc nepamatam len utrzky

chani
4. feb 2011

@ellysa my sme v Ba od stredy do piatka, ak bude mat niekto chut ist v tom termine🙂

puhinka
4. feb 2011

@ellysa ,chúďa...to je sviňa 😠

ellysa
4. feb 2011

inak baby akurát ma napadlo, tie detičky čo sa nám už dvíhajú a capkajú okolo nábytku, nie je načase zadovážiť nejaké kvalitné papučky a topánočky???to bude zasa nos na nete nalepený, kým niečo vyberiem, vôbec neviem kde, skočiť do nejakej protetiky?

puhinka
4. feb 2011

@bakatuska ,ja si pamôtám veľmi veľa vecí a útržky z období,keď som mala 1.5 roka,to som vravela mame minule niečo a ona,že to není možné,bo to som mala rok a podobne..
a hneď ako som sa naučila písať,som si začala viesť denník a vediem si ho až do dnešného dňa 🙂

puhinka
4. feb 2011

@chani ,ja sa k tebe pridááám,aj tak sme sa dlho nevideli 🙂
@ellysa ,mne Igorko behá v sandálkych,teniskách ,alebo papučkách s protišmykovými bodkami 🙂

bakatuska
4. feb 2011

@puhinka jej wau ze dennik to sa mi paci ale ja na to moc nejsom

bakatuska
4. feb 2011

@ellysa no co zajdes do najblizsej protetiky a kupis ktore ti padnu do oka a bude Oliv dobreee 😀 ale robim si srandu ja tiez budem spekulovat

chani
4. feb 2011

@puhinka super som za, tak si este napr v pondelok mozeme potvrdit kedy presne😉

chani
4. feb 2011

@ellysa my sa zatial dvihame minimalne skor vynimocne 🙂 ale dakde som citala ze najlepsie pre vyvin noziek resp proti plochonohosti je nechat ich chodit naboso...kazdopadne, ked sa uz zacneme viac snazit, tak sa poradim asi z lekarkou, co by odporucila, a koncom februara ideme na klbiky, tak sa skusim ortopeda spytat 🙂

ellysa
4. feb 2011

@chani bojím sa, že koncom februára my už chodíme 😝 , asi zajtra skúsime pokukať nejaké papučky poriadne topánky si nechám až na neskôr, myslím, že v deichmann predávajú značku elefanten a tam majú isto aj papučky a je to certifikované pre detičky

monky1
4. feb 2011

@bakatuska zatial nie, stale dumam, hladam, pozeram 😒

dievcata, poslala som Vam cez FB spravu, niektorym mozno aj 2x, snad mi hlavu neodtrhnete 😀 😀 😀

deniskateniska
4. feb 2011

no
@ellysa ste este hore? 😀 😀 ja pocitam ze este polhodku - teda dufam skor 😀

mojalili
5. feb 2011

@ellysa My uz mam papucky, po LILI mi zostali, tak ich radsej Dankovi davam, aby sa mu nesmykli nohy a nenarazil si o nabytok nosik..... mame taketo ( toto je LILI)

Myslela som si, ze horsie noci nemozu byt, ale mozu - tato......Aj MM aj ja sme boli do 4. hodiny rana hore od polnoci....nie a nie zaspat, hral by sa, plakal.....no otras.
Zuby to nie su, mlieko o polnoci dostal....ja vazne neviem co to je, no jednoducho je to v nom....
Normalne som aj rozmyslala dat mu cicik do huby, nech drzi hubu... 😠
No toto je nieco......MM este spi, ved uz mal take nervy nadranom 😖

Mlieka mam stale plno v jednom prsniku,ach jaj...

Inak prve botecky na riadne chodenie sme kupili u BATU .

ellysa
5. feb 2011

@mojalili fuuuuuuuu, no teda, perná noc a Danko sa ako po takej noci tvári a kedy potom ráno vstane?

naša prvá noc so skorým zaspávaním bola zaujímavá, o 23.00 sa prebrala poriadne, stála v postieľke vykrikovala, bľabotala, ťapkala, myslela som, že tiež bude dve hodiny hore, ale potom zrazu si ľahla, poprehadzovala sa a zaspala, trvalo to cca 40 minút, niečo podobné sa zopakovalo o 3.00 ráno, ale kým zaspala bolo to asi 15 minút, potom asi ešte dva krát len zamrnkala, že chce dudel ale spala normálne do 7.00, takže spala skoro 13 hodín, prekvpilo ma, že aj keď bola hore neplakala, v kľude si ľahla a snažila sa sama zabuvať...dnes ju dám spať trocha neskôr, tak okolo 19.00 nech j už v posteli, uvidíme...

nejaké také papučky som myslela, pôjdeme dnes kuk do toho deichmanna, a ak tam nie ešte možno do Parndorfu do stiefelkonig kids, tu asi protetiku nemáme, a do BA sa nám nechce 😀

stelika
5. feb 2011

@monky1 a prečo by sme mali? 😀 ja ju dostavam už každu chvilku preto ju ja radsej ani neposielam ďalej 😀

bealondyn
5. feb 2011

@ellysa ja som tiez citala, ze na zaciatku netreba ziadne botky, ze je lepsie ked su deticky bose a staci len na von, pokial tam uz chodi...lebo ze kosticky v prstoch na nohach su este makke a mozu sa zdeformovat, kedze deti stale krcia prsteky, ked ich obuvas a keby mali zlu velkost.. 😕 ze urcite treba dat zmerat nozicku a kupovat tak. a do 4 rokov dat merat/menit botky kazdych 6-8 tyzdnov...tolko rady z mudrej knizky, ale pri tych cenach topanociek, neviem neviem ci budeme kupovat nove kazde 2 mesiace. 😖
@mojalili jooj u vas stale zle, ved uz ste snad vyskusali vsetko. 😔

chani
5. feb 2011

@ellysa no vy uz asi aj ano, vsak Oliv je sikovnica 🙂

monky1
5. feb 2011

och @mojalili - zapinam kona a hladam tvoj prispevok ... to mi je luto 😒

...pozdravuje Vas babulina 😉

my dnes odchadzame na vikend, trosku sa nam nabural program - mali sme ist rano, ale kamoskin manzel volal, ci im neprideme o 11h nafotit krstiny, lebo ze im vypadol fotograf .... co uz

a dnes ma Eli presne 8 mesiacov 😵 😵 😵 ... nechce sa mi verit, ze to tak zbehlo 😵 ... cochvila oslavujeme rok 😀

bealondyn
5. feb 2011

@monky1 vsetko najlepsie Elinke a aj Hanke vopred. 😵 aku jej budes robit tortu? este si sa nepochvalila! 😀 😝

monky1
5. feb 2011

@bealondyn jaaj, bei, dakujem

no vymyslala som kadeco marcipanove, kym si sama nevybrala - ona chce uuuplne obycajnu - oliatu cokoladou a piskoty dookola 😀

mojalili
5. feb 2011

@monky1 gratulujeme Elinke, veru to rychlo bezi

AKurat sme s MM zhodnotili,z e DAnko chce stale stat, stale sa stavia, uz stvornozkovanie je je zaujimave pre neho, hruza, lebo sa postavi a potom reve... 😠

@monky1 veru hrozna noc, uz sme snad vyskusali vsetko mozne,,,,fakt uz neviem ako dalej....ved on dokopy spi denne sotva 10 hodin 😕 😕 😕 LIli spi so skolkou 15 , a to bude mat 5 rokov 😲

chani
5. feb 2011

@monky1 vsetko najlepcie Elinke 🙂

chani
5. feb 2011

@mojalili vy ste si to zase uzili tu noc☹

mojalili
5. feb 2011

@monky1 Ja uz som v noci normalne rozmyslala, ci som urobila dobre, ze som ho odstavila, takto by som mu pichla cecek do huby a mozno by ju zavrel... 😀 To je sila toto, ja mam doma netopýra 😕
@chani - veru uzili. Postavila som sa na vahu a booli 2 kg dole....este tak tyzden a snad schudnem este 5 kg...