icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
5. feb 2011

@mici111 a co take chybalo ku stastiu druhej babke?

lianka22
5. feb 2011

No naše noci tiež hrôza :( každé 2 hodiny hore tak uvažujem pozerám na nete ohlasy na homeopatiká pri prerezávaní zúbkov
https://www.modrykonik.sk/forum/hladaj/?cx=0137...
alebo na nespavosť sedalia ale tá sa odporúča až od 1 roka

Baby inak Vám sa už podarilo deťom spraviť pevný režim?u nás je každý deň iný drobček je uvavený každý deň v inú hodinu niekedy už o 9 inokedy o pol 12... a nechce vôbec zaspávať v postieľke začal tak strašne plakávať pri doobednom spánku, že máme teraz obidva spánky v kočíku... 😒

fatimuska
5. feb 2011

ahojte, aká je pravdepodobnosť, že by som mohla byť tehotná, ak dojčím na požiadanie,,,aj každé 2 hodiny..a mrchu som nemala vôbec?🙂

julinka2787
5. feb 2011

@fatimuska nuž napriek tomu veliká :D záleží od spôsobu ochrany pri styku...

bealondyn
5. feb 2011

@fatimuska no poviem ti ze mozne to je... 🙂 moja mamina otehotnela, ked ja som mala 5 mesiacov a tiez ma dojcila. a kamoska ked mala jej mala 3 mesiace 😝

chani
5. feb 2011

@fatimuska tiez si myslim, ze dojcenie na poziadanie nestaci, ak ina ochrana nebola 🙂

puhinka
5. feb 2011

@majjka0806 ,wow...dobrééé 🙂

puhinka
5. feb 2011

@fatimuska ,vy idete naplno?

mojalili
5. feb 2011

@fatimuska NIEEEE, 10 hodin za cely den...:-/

ameanda
5. feb 2011

podla mna nieco s touto nocou bolo
citam, ze viacere deti a teda ani my sme nespali
u nas doteraz uplne najhorsia, ale ja to pripisujem prechladnutiu (ak to vobec prechladnutie je - soplikujeme, trosicku pokasliavame, teplota nie je) a tiez zrejme zubkom
sice to nevyzera, ze by sa chceli uz uz prerezat, ale zato ma zacal statocne kusat tymi dvoma co uz ma a hryzie vsetko co mu pride pod ruku
ani cumel nedudle, ale ho obryzava zo vsetkych stran

mojalili
5. feb 2011

@mici111 Presne ako nasa noc.....presne....prepac, ale som rada, ze nie sme sami, lebo som si myslela, ze mam fakt "ine" dieta. 🙂

riska
5. feb 2011

@mici111, vitaj v klube 😢 🙄 asi sa jej prerezava druhý zubok, my sme mali 3 noci otrasné, dasno navreté, dnes o čosi lepšie, tak myslim, že už sa prerezáva

riska
5. feb 2011

@fatimuska, testni a uvidíš 🙂

bealondyn
5. feb 2011

my sme tu asi vsetky v spolocnom klube nevyspatych 😀

ameanda
5. feb 2011

@bealondyn
a to sme si mysleli, ze uz nam budu spavat cele noci 😲

julinka2787
5. feb 2011

my tie celé noci spíme. 😒 akože neprovokujem, len je to divné, že takmer všetky babuliatka spia na prd a toto moje zlato furt dobre. teda v noci. cez deň je to dosť bieda u nás... 🙂

ellysa
5. feb 2011

😉 ja som si tiež myslela, že v 8m už bude taký režim a noci prespaté, no som sa kruto mýlila 😀

riska
5. feb 2011

@julinka2787, ved my ti to doprajeme 🙂 🙂

chani
5. feb 2011

tiez som rada, ze nie som sama, co sa nevyspi 🙂
@julinka2787 mas stastie, zlata Tatianka 🙂

julinka2787
5. feb 2011

@riska
@chani no ale aká je dnes protivná... fuuuuu neviem či nám zubiská nepôjdu (konečne prvé), lebo len piští ziape a nič neni dobre. ale tak snáď to bude rýchlo dobre... veď aj vy sa snáď čoskoro poriadne vyspinkáte... ja by som sa aj, ale chodím neskoro spávať, takže nič moc... no čo už keď skôr nezaspím... 😖

puhinka
5. feb 2011

baby,malý má niake vyrážky na hrudi červené?
čo to môže byť?
no a deniskateniska je s malým v nemocnici,že majú bronchytídu... 😔

puhinka
5. feb 2011

@julinka2787 ,ty kojíš?

riska
5. feb 2011

@deniskateniska 😔 😔 😔 nech ste rýchlo domka a zdraví 😔

ellysa
5. feb 2011

jooooooooj deni, neviem, čo sa to na tej Orave robí, to isté má malá sestenice a sú v tej istej nemocke

weirdo
5. feb 2011

@deniskateniska - skore uzdravenie!

weirdo
5. feb 2011

@puhinka - alergia na jedlo? Nic nove si nepridala? Alebo novy praci prasok si nedala? Nasa sa vkuse niekde vyhadzuje, ale ona vkuse cosi na kozi 😒

puhinka
5. feb 2011

@weirdo ,práveže nič som ani nepridala,ani som prášok nemenila...neviem,snáď mu to do zajtra prejde...
no a tej denisky mi je ľúto,mi písala sms...chúďá..no a teda hlavne malinký...:/

riska
5. feb 2011

@puhinka, aj nam sa to raz stalo....mala to asi 2 dni...a potom ako prišlo, tak odišlo...netušim, z čoho to mala 😕

mojalili
5. feb 2011

Ajejej, v nemocnici s babatkom nic moc, bola som s LILI, ked mala 11 mesiacov, hrozne nieco ☹ Prajeme rychly navrat domov Deniske a drobciatku

Nam sa nedari zaspat, ach jaj.....inak to je sila, ze junovciatka takto zle spavaju.....nam toto zacalo presne od 6. mesiaca 😒 a trva dodnes...

basa23
5. feb 2011

Ahojte.mozem sa k Vam pridat?mi sme tiez Junove babetko.No na fotke vidiet ze trosku vyzerame na starsie no ale Vivien je papkac a pritom je len kojena a prikrmy ale no nezje z prikrmov vela.chcela by som sa spytat uz vam deticky lozia?mala sedi sama,posadit sa neposadi ale lozit nie a nie.len sa kotula po izbe kam sa chce dostat.od malkicka sme mali problem ze nechcela byt na brusku ted sa to trosku zlepsilo ale aj tak nechce byt moc na brusku.