Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@weirdo normálne mi spať nedalo, čo furt rozmýšľam a musím sa ti priznať, že som ti podala zavádzajúcu info... takže nie glukóza je zlá, ale sacharóza a bola som si overiť na piksličke od čajíka, takže sunárek drink ju neobsahuje. ale pozor, hipp čaje od 6mes už áno. takže sa ospravedlňujem tebe aj glukóze... 😀 😀 a už môžem spokojne spinkať. pááá a dobrú...
no, tak asi mesiac som si myslela, veď som nemala mrchu,,,,,,a potom mi cvaklo, veď skôr ako mrcha je ovúlacia...........tak sa asi testnem🙂)))))
@weirdo ahoj my pijeme cajik aj vodu dlhsiu dobu, alezo začaitku som kupovala cajiky hipp instantne, ale maly ich odmieta piť čo som si myslela, že to bude ok a vobec všetky vyrobky od nich mi vypluval od zaciatku, potom mi lekarnicka dala na odskusanie cajik lerros detsky v ztltych sackoch tie zacal piť tak som kupila dalsie dva pakliky, ale ine jeden na odkasliavanie a este sme kupili zo znacky apotheke cajik na bezne pitie a dobre travenie vsetko mu stale striedam a pijeme ich bez cukru a chuti mu ked bol chyry vypil mi sam od seba az dva velke hrnceky cajiku. 😀 Pripadne ja mu robim ešte sem tam "prdkaci" 😀 rascu, aniz a fenykel.... A toto vsetko mi pije len z poharika z flasky ani nahodou tu len ruti a konec poharik mam z flasiek lovi tu krytku (vrsok) z flasky je to šikovne do ruky malinke a vidim kolko mu davam do pusinky 😎
ahojte, tak my dnes noc otras, zobudla sa o 1.00 , tak som jej šla urobiť mlieko, len som večer zabudal urobiť vodu do termosky, takže kým som ho urobila a vychladol, bola už prebratá a nechcela spať do 2.00, potom o 6.30 začala mrnčať a už nie a nie zaspať-aj celé ráno bola mrzutá-nevyspatá. tak som ich naložila s mm do kočíka, naozaj včera spala ze celý deň asi 16 h a bola dobrá, dnes ju musíme zasa dať spať skôr a v noci mať po ruke aspoň vodičku
ja dávam hipp čajík-bylinkový, tie ovocné sa mi zdajú moc sladké, najviac harmančekový, to ju aj trochu ukľudní a mávam čajík od nás z lekárne taký na bruško, a naozaj jediný zabral, keď mávala koliky, len teraz neviem názov
a zatiaľ ho pije z fľašky, chcem ju naučiť na nejaký pohárik-máme doma nuk, avent, nuby, tomee tippee -len avent som kúpila ja ostatné sú darčeky, tak má z čoho skúšať
@ellysa tak to je dobre, že ma z coho skusat nam nechcel najprv ani z tohot piť, on kukal na nas najprv ako my pijeme z hrnceka tak aj on chcel normalne nam flasku odstrcil a poharik prijal ale najprv len normalny velky lebo on chcel z takeho ako my, ale kedze sa mu nedarilo z toho velmi piť tak potom ustupil 😀
a inak od svokry máme, taký pohárik so slamkou, len neviem, či na to nie je ešte skoro
@ellysa aj u nas bola noc udesna. zaspal okolo stvrtna8 a mari sa mi ze o 11 som ho kojila prvy krat o pol2 znova no a potom bol viacmenej hore do 4. o pol4 si ho vzala svokra o 4 zaspal s nou, zobudil sa o 6 a teraz o 9 s krikom zaspaval, co bol taky unaveny. normalne mi o tej pol4 bolo uz do placu. nebolo dobre ani v postielke, ani pri mne, furt by len prse bol zaveseny a kol dokola sa daval na styri alebo pasol, tak sa nedivim, ze nemohol spat. a ked som ho "ukotvila" aby sa nemohol vrtiet tak zacal jacat... no deeeees
my pijeme z obycajne malej kavovej salky a je spokojny, trocha vypije ale tak uci sa, takze hadam casom to bude lepcie.
AHOJTE dievcata.
No u nas noc - zaspal o 20tej, obudenie o 23.15 - dostal mliecko, zaspal, o 2 hod hore do 3 hodiny, proste prebudeny a nie a nie zaspat, nic nepomahalo.MM sa nasral a isiel do obyvky spat, potom maly zalomil do 6.00 - dostal mliecko a spal do 7.hod...
NO zato teraz doobeda 30 minut v kostole, ked sme sli z neho, povedala som MM, nech ho ide vozit..no ja musim bezat na futbal....NIC , ZAKAZUJEM FUTBAL.... 😠 😠 😠 😠 😠 Tak ja mam teraz varit, maleho, malu, bordel tu je jak v stajni....otras...
V poslednej dobe sa ohreje doma 30 minut a nekam bezi, a dojde vecer, tak toto nie... 😠
NO a idem varit...
A este som zabudla, nechcela som sa hnut od maleho ,lebo od 3.tej spal so mnou, nechcela som aby sa nestrieskal dole...a tak som neodsala a mam zapal prsnika....☹
čaute micky...
tak ja som dnes K.O.
ako malý spal celú noc,ale každú chvíľu mrnčal a už od pol piatejj rána buntošil...a teraz si šéfko spí... 😀
@bealondyn ,mám kamošky o dedinu ďalej,ako 7 min,ale som lenivá ako voš a stratila som čísla , mám aj jednu kamošku,čo sme spolu robili,bývalá kolegiňa,ona má ročného 🙂
a už som našla číslo 🙂
no a už som jej volala a že v utorok sa stretneme,teda dúfam,bo vždy,keď sa dohodneme,tak niečo.... 🙂
@bealondyn ,haha,že slamu vypelichanú,no ani mi nehovor,vlasy odrastené...ale tento týždeň by som chcela ísť kaderníčke 🙂
@bealondyn ,jéééj,zlatá s tou chrumkou 🙂
@weirdo ,neviem,my sme ešte modrinky nemali...
@julinka2787 ,mám podobný názor na luhované čaje,mám doma feniklový a dokonca som sa stretla s tým,že mi v lekárni nechceli predať granulovaný čaj,no nech mi vylezú na riť tabuľkáčky...iné deti žužlú slaninu a ja nemôžem dať granulovaný čaj??? ako...môžem ich s prepáčenim os..ť...
@etuska ,ani ja neviem Igorka naučiť na pohárik s náustkom,už od pol roka sa mordujeme a skúšame stále niečo iné,teraz som kúpila v brendone takú fľašu,čo má 4 dierky na sosátku a taký tvar má ako ten náustok,tak sa učí,musí...nemá na výber,nebude mi do konca života piť z kojeneckej fľaše 🙂
@mojalili - chápem , chlapi niekedy dokážu človeka nasrať , aj ten môj ma v noci vytočil-
malá spí zle už dva týždne , stále sa mi v noci budí, potom je zas 2 hodiny hore a chce sa hrať - som vyčerpaná ako kôň - celé dni som s ňou ja , sem-tam ju vezme svokra na polhoďku , včera poobede som ju vkuse bavila len aby nezaspala - aby v noci konečne spala - no čo sa stalo v noci - skoro som infarkt dostala - SPUSTIL SA ALARM NA MONITORE DYCHU - o 00.15 - vyskočila som ako srna a brala malú z postieľky - našťastie jej nič nebolo , bola prispatá ale na ten hluk sa zobudila a celá vysmiata sa vytešovala, že ma vidí - doteraz uvažujem , čo tomu bolo - či malá nedýchala - ale potom by asi zalapala po dychu ke´d som ju brala , tak to neviem, či baterka zlyháva - ale potom to rána šlo ok , alebo som na vine ja - včera som ten monitor posunula pod matracom vyššie , takže ho nemala pod hrudníkom, len pod hlavou - ale zas keď som ho skúšala - tak , že som mala ruku vedľa , nie na ňom - tak v pohode išiel - no neviem čo sa stalo - ale dve hodiny som sa dívala na monitor ako bliká - malá sa hrala v postieľke - chlap v pohodičke chrápal - chrápal nahlas - tak som občas doňho šprtla aby sa otočil na bok , vtedy nechrápe , po tých 2 hodinách som ho požiadala, či by ma nevystriedal, spýtal sa kam ju má dať a zaspal , zasa chrápal , tak som ho zas oslovila, aby sa otočil - on sa nasral, že predsa leží na boku - pritom ležal hore pupkom - zobral si perinu a odišiel do obývačky so slovami, že či si myslím, že on sa cez týždeň vyspal 🙄 , tak som si potom aj pofňukala , aký je sebec , potom malá pekne sama zaspala v postieľke, ešte som ju do 3 sledovala, ale potom som už ani ja nevládala a zaspala som , ale aj tak som sa budila a kukla či to bliká - ráno mm vstal akoby sa nič nestalo , povedal len toľko, že strašne sa mu chcelo spať 😒 - lebo mne nie , ja mám baterky na výmenu 😒
@basa23 ,jo,moc si to vážim,ale už nemusí,nakoľko Igorko spáva celé noci,len ak sa nad ránom zobudí,tak mi ho ide vytiahnuť z postieľky,bo ja ráno nemám v rukách silu 😀 😀 😀
@ellysa ,keď hovoríš o slamke,tak ja som bola včera s malým za mm v robote a dala som si latte a dostal som do nej zelenú slamku,no malý sa išiel za ňou potrhať,tak som mu ju dala a ju žužlááál...
inak aké hračky majú vaše deti najradšej?a aké teraz kupujete?bo Igorko od vianoc nedostal žiadnu hračku,tak mu chcem niečo kúpiť a neviem čo by ho NAOZAJ zaujalo 🙂))
@chani ,dneska sa mi s tebou snívalo 🙂
@mici111 ,ale mne to nerobí problém hocikam ísť,nepotrebujem k tomu auto...no ale mm mi ide kúpiť...konečnééé.že niaku šunku na rozbitie :D haha
a baby,stáva sa vám,že keď sa vám dieťa postaví,že hapá a buchne si hlavičku,ako napríklad sa zvalí do zadu...bo mne tak dneska padol a akurát,že celým telom na perinu,len hlavičku si trocha ťukol o parkety,no to bolo revu...
@miculienka ,no...tá tvoja príhoda s manželom...hehe,mi pripomína toho môjho 😀 😀 😀
nič si z toho nerob,chlapi sú taký,oni to nemyslia v zlom...ale keď chcú spať a jesť,zbohom rodina 😀 😀 😀
no a ten monitor,minule malý spinkala ja som si niečo robila,upratovala alebo tak a odrazu začal pípať,hneď stres,som letela do izby vystrašená a kuknem a on stáls odpojaným káblom od angel care a úsmev od ucha k uchu,že on to žužle... 😀 😀 😀
@puhinka - jedna kamoška raz povedala , že chlap je spokojný vtedy keď má plné brucho a prázdne vajcia - úplná pravda to bude
ty aspoň vieš, prečo ti to pípalo , ale ja len hádam a modlím sa aby ,malej nič nebolo ☹
@puhinka - a ako tvoja nálada, som čítala práve, že ti chýbajú kamošky a tak, ja to tu mám také isté, ja som sa presťahovala z juhu Slovenska na sever , absolútne žiadnu svoju rodinu ani kamošku tu nemám - z tých bývalých , kolegyne nestačia a tu v dedine sú presne také kozy ako ty píšeš, takže tiež len čumím do pc alebo si hľadám iné zábavky, našťastie ja ich má dosť a ani všetky nestíham pri tej mojej hyperkočke , ale plne ťa chápem
@miculienka ,hej,máš pravdu...no so sexom problém není,ja mám chuť stále,to skôr on príde unavený z roboty a včera som mala tú depku,tak sme sa aj večer trocha chytili,ale nie kôli tomu,že som sama,ale kôli tomu,že sa ma spýtal,prečo sú v špajzi vrecia na zemi...podotýkam,že tam bolo len jedno a v ňom mám prázdne plastové fľaše.On ma nenechal dohovoriť,tak som vyšplechla,že nič o tom nevie a mudruje mi tu,no a bola hádka na svete,že čo po ňom vrieskam a podobne,tak som si poplakala,mu to došlo ľúto a celú noc pak spal nalepený na mne ako sasánka 🙂
a teraz mám celkom plno na tento týždeň,zajtra idem k jednej a druhej sestrenici,v utorok idem za kamoškou do rusoviec (dedina ďalej),v stredu asi príde kamoška z Petržálky,vo štvrtok by malo byť to koníkové stretko a na week by som si chcela zobrať malú švagrinku,no a na budúci týždeň sa už vráti sesternica z Izraela na mesiac,tak s ňou budem non-stop 🙂
@puhinka - tak fajn , no idem ja, malá sa budí, ideme papať 🙂
baby, moje dieta spi uz 2 hodiny a 30 minut pomaly..uz som bola aj kukat, ci dycha 😀 to je u nej nezvyk.. 😕

@etuska aha tak to bude ta okolo 8.mesiaca, tak vy uz ste mali. dalsia teda v 1 roku plus ockovanie. 😖