icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
6. feb 2011

@zojec
@mici111 také papučky majú aj v deichmane

zojec
6. feb 2011

@julinka2787 😉 no vidis.. ja nechodim po obchodoch tak neviem :D esteze chodim aspon do galanterky 😀 tam som ich objavila

julinka2787
6. feb 2011

@zojec ja som už na ne kukala v deichu, ale my sa stále nijak moc nepohybujeme, takže na ležanie a plazenie nám stačia aj pančuchy a na tom ponožky... 😀 😉

fatimuska
6. feb 2011

@miculienka ja nemám nanny ale babysense I - 11 rokov🙂

fatimuska
6. feb 2011

@ludka_r ja tiež som mrchu vôbec nemala, ale ten pocit keď som si uvedomila, že veď najprv je ovuláácia🙂

mici111
6. feb 2011

baby, to bude nieco vo vzduchu..lebo aj kamoskin synator aj moja dnes potiahli 3 hodky spanok..aj vy tu pisete, ze vam deti pekne spinkaju...

puhinka
6. feb 2011

keď už sme pri tých podozreniach na tehu,tak ja si môžem bať úplne istá,pokiaľ nemám citlevé bradavky a naliate prsia...dovtedy ma ani nenapadne niečo také 🙂

julinka2787
6. feb 2011

@mici111 asi hej, bo aj moja už teraz ťahá tretí denný spánok a to sa sama pýtala. 😕

puhinka
6. feb 2011

@fatimuska ,máš aj niečo iné okrem toho,že nemáš menzes?ako myslím niaky iný príznak,niečo podobne,čo si už mala v predchádzajúcich tehotenstvách 🙂

chani
6. feb 2011

@puhinka dufam ze v dobrom 🙂
inak vo stvrtok ides do toho hopsasa? si tusim na IP neodpisala 🙂

puhinka
6. feb 2011

@chani ,odpísala som,že idem 🙂 😀 😀 😀
no a snívalo sa mi,že sme sa stretli v niakej reštike a bola si tam aj s manželom a malým Peťkom a že už mal malý 4 zuby a ty,že to mu za noc narástlo,ste si dali kávu 🙂,no a Peťko bol väčší od Igorka 🙂

ellysa
6. feb 2011

ahojte, tak my už spíme, malá sa nám na ceste z plávania celá zgrcla, komplet muž, ona auto ogrcané, dúfam, že na ňu nič nelezie 😖

weirdo
6. feb 2011

@zojec - na tie papuce som sa pytala ja 😀

mici111
6. feb 2011

@ellysa no hadam bude zdrava, ale aj mne sa Sara minule po plavani tak pogrcala nechlipala vodu z bazena?

mici111
6. feb 2011

@ellysa ozaj, ako dopadla ohbliadka bytu? beriete? 😉

zojec
6. feb 2011

@weirdo jeminenku.. co som slepa? 🙂 a co si sa kontretne pytala?? 😀

riska
6. feb 2011

aj my sme dnes poobede dllho spali...o 6 som ju už zobudila, ved čo bude robiť v noci...a teraz už spí, tak som zvedavá na noc 😕

weirdo
6. feb 2011

@zojec - ze o ake sa jedna, bo nasa vsetko vsetulinko vyzuje ... aspon myslim, ze som to smerovala na Teba. Uz som zmatena 😀. Takze ak by take boli aj pre mna, neurazim sa 😉

julianka777
6. feb 2011

Ahojte🙂 aj my sme junove deticky🙂 presnejsie 18.6.2010 🙂

zojec
6. feb 2011

@weirdo oki doki... kuknem aj pre vas 😉 uz sa mi to doplietlo.. 😀 😀 😀

mojalili
6. feb 2011

Mna uz slak trafi z neho..... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Baby nie a nie ho uspat, len rev a rev a rev a rev....aj Ibalgin som mu dala, aj tie zasrane homeopatika a prd prd cililng....Mna odvezu do Pezinka, kym z toho vyrastie... 😠 😠 😠 😠 😠
Uz si fakt pripadam jak blba matka... 😒

julinka2787
6. feb 2011

@mojalili moja, nie si blbá matka. máš jednoducho náročné dieťatko a zvládaš to až priveľmi dobre. veľa z nás by už veľmi dávno padlo na hubu. aspoň teda ja určite. vydrž, bude lepšie. držíme palce. 😉

mici111
6. feb 2011

@julianka777 ahoj, vitame ta u nas 🙂

@mojalili ja pred tebou smekam klobuk vzdy, lebo mne uz zoparkrat prdli nervy pri malej..a to som na nu sama..ty mas svatu trpezlivost s dankom..

weirdo
6. feb 2011

@zojec - dakovala 😵 vopred 😀

mojalili
6. feb 2011

@julinka2787 Manzel ho uspal na rukach, uplne sa zajakaval...ach jaj...☹
Citam o homeopatikach, co som kupila, ale davkovanie co pozeram si dava kazda mamicka svojvolne... 😒

julinka2787
6. feb 2011

@mojalili no aspoň už spinká... 😉 ale dokedy že... 😒 bohvie čo sa mu deje ☹ moja stále nič. robí čoromoro v postieľke. teda neplače, ale hrá sa. ona ju zachvíľu takýmto štýlom rozoberie 😅 nič iné nerobím, len dávam posteľ do poriadku. 😀

julinka2787
6. feb 2011

@julianka777 vítame ťa medzi nami 😉 aj drobčuľku...

ellysa
6. feb 2011

@mojalili jaj bože, naša sa práve tiež zobudila s plačom a teplotka 38,2 mňa picne
@mici111 byt krásny, hneď by sme brali, len má to veľa ak, uvidíme

mici111
6. feb 2011

@ellysa joooooooj, tak predsa budete chori?? zajtra cvicenie pridete? co ma vela? ak?

mojalili
6. feb 2011

@ellysa JEjda, zeby tie zubky??? ACh jaj...

@julianka777 Vitaj medzi junovcatkami.. 😉

Moj prsnik boli jak slak, stale ho musim vyprazdnovat. Mam tam octan, nad to zaberie...