Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787 😉 no vidis.. ja nechodim po obchodoch tak neviem :D esteze chodim aspon do galanterky 😀 tam som ich objavila
@zojec ja som už na ne kukala v deichu, ale my sa stále nijak moc nepohybujeme, takže na ležanie a plazenie nám stačia aj pančuchy a na tom ponožky... 😀 😉
@miculienka ja nemám nanny ale babysense I - 11 rokov🙂
baby, to bude nieco vo vzduchu..lebo aj kamoskin synator aj moja dnes potiahli 3 hodky spanok..aj vy tu pisete, ze vam deti pekne spinkaju...
keď už sme pri tých podozreniach na tehu,tak ja si môžem bať úplne istá,pokiaľ nemám citlevé bradavky a naliate prsia...dovtedy ma ani nenapadne niečo také 🙂
@mici111 asi hej, bo aj moja už teraz ťahá tretí denný spánok a to sa sama pýtala. 😕
ahojte, tak my už spíme, malá sa nám na ceste z plávania celá zgrcla, komplet muž, ona auto ogrcané, dúfam, že na ňu nič nelezie 😖
aj my sme dnes poobede dllho spali...o 6 som ju už zobudila, ved čo bude robiť v noci...a teraz už spí, tak som zvedavá na noc 😕
Ahojte🙂 aj my sme junove deticky🙂 presnejsie 18.6.2010 🙂
Mna uz slak trafi z neho..... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Baby nie a nie ho uspat, len rev a rev a rev a rev....aj Ibalgin som mu dala, aj tie zasrane homeopatika a prd prd cililng....Mna odvezu do Pezinka, kym z toho vyrastie... 😠 😠 😠 😠 😠
Uz si fakt pripadam jak blba matka... 😒
@mojalili moja, nie si blbá matka. máš jednoducho náročné dieťatko a zvládaš to až priveľmi dobre. veľa z nás by už veľmi dávno padlo na hubu. aspoň teda ja určite. vydrž, bude lepšie. držíme palce. 😉
@julianka777 ahoj, vitame ta u nas 🙂
@mojalili ja pred tebou smekam klobuk vzdy, lebo mne uz zoparkrat prdli nervy pri malej..a to som na nu sama..ty mas svatu trpezlivost s dankom..
@julinka2787 Manzel ho uspal na rukach, uplne sa zajakaval...ach jaj...☹
Citam o homeopatikach, co som kupila, ale davkovanie co pozeram si dava kazda mamicka svojvolne... 😒
@mojalili no aspoň už spinká... 😉 ale dokedy že... 😒 bohvie čo sa mu deje ☹ moja stále nič. robí čoromoro v postieľke. teda neplače, ale hrá sa. ona ju zachvíľu takýmto štýlom rozoberie 😅 nič iné nerobím, len dávam posteľ do poriadku. 😀
@julianka777 vítame ťa medzi nami 😉 aj drobčuľku...
@ellysa JEjda, zeby tie zubky??? ACh jaj...
@julianka777 Vitaj medzi junovcatkami.. 😉
Moj prsnik boli jak slak, stale ho musim vyprazdnovat. Mam tam octan, nad to zaberie...

@zojec
@mici111 také papučky majú aj v deichmane