icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

lenocka84
7. feb 2011

@basa23 ano aj. ja byvam hlavne v BA, obcasne u rodicov, v ziline, a nahodne u svokrovcov v poprade 😉

basa23
7. feb 2011

@lenocka84 tak to mas pravdu 😉 jee v raci je super obchod brendon tam rada chodim.

lenocka84
7. feb 2011

@basa23 ja len obcasne

bakatuska
7. feb 2011

caute
vitam nove junovky a junovcata 😀
tak uz aj mi patrime do klubu chorych. Teda zatial len Dominik (vysoke teploty a urevanyyyyy) som isla skoro rano k dokine a tak plna cakaren a este nezacala ordinovat ,tak som to otocila domov. Skusim neskorej alebo az zajtra

@monky1 aj ja mam taky zachod a dufam ze sa nepokazi a zelam skore uzdravenie

bakatuska
7. feb 2011

@mojalili citam ze to odstavie nebolo az take najhorsie az na ten zapal ze? Inak teraz by sa ti hodilo keby ti ho Danko vycucal lebo s odavackou to az tak nevyprazdnis, ale zasa das mu prso a sa ho nezbavis. Druha moznost nakazat mangelovi nech sa zahra na kojenca 😀

mojalili
7. feb 2011

@chani NO vidim, ze sa na nas dotahujete.... Skus ako ja tu Chamomilla Vulgaris - homeopatika....tiez som sa na to dala, ved nemozem mu davat Ibalgin stale a ani nechcem, to zatazuje pecen.....

no letim za nim, opet sa stavia...

ellysa
7. feb 2011

@chani no my noc podobne, ale sme chorí, ešte som nebola u dokiho, ale chystám sa dnes, malá horúčkuje a strašne kašle a navyše ja mám tiež horúčku a grciam prvú ligu, a muž si nemohol zobrať voľno, lebo už je veľa chorých, ma ide drbnúť, dúfam, že povedia, že musíme do nemocnice

ellysa
7. feb 2011

@chani no my noc podobne, ale sme chorí, ešte som nebola u dokiho, ale chystám sa dnes, malá horúčkuje a strašne kašle a navyše ja mám tiež horúčku a grciam prvú ligu, a muž si nemohol zobrať voľno, lebo už je veľa chorých, ma ide drbnúť, dúfam, že povedia, že musíme do nemocnice

riska
7. feb 2011

@ellysa, držte sa....nech ste čoskoro fit, obidve 😔 😔

niečo je vo vzduchu, mna tiež niečo obchadza, dufam, že o chvilu to dostane aj malá 😖

mojalili
7. feb 2011

@bakatuska ten neznasa mlieko 😀 😀 😀 😀 Danko to zvaldol na 100% hned, ale zase mozno ten zapal mi zaistil, ze uz mam menej mliecka.

No konecne som ho uspala, uplakany, klasika, tie zubky davaju zabrat. NO a k tomu mama nedovolila vstavat vsade, tak sa jeduje....typicky chlap... 🙂

mojalili
7. feb 2011

@ellysa ach jaj, to je hrozne, ked je aj dieta aj matka chore, poto nevies, o koho sa viac starat. Prajem skore uzdravenie..

ellysa
7. feb 2011

@mojalili aj malá teraz zaspala, dúfam, že dá aspoň 30 minút , ja ležím tiež, leo som ako vygrcaná hlísta
@bakatuska ach jaj, aj my ideme poobede, keď príde muž, lebo ja sa ledva na nohách držím, veru je epidémia

príde mi dnes svokra pomôcť, zobrala si dovolenku, mama sa stará o otca, dnes jej navyše idú trhť zuby, tak pomoc nehrozí, segra ide zajtra k dokimu, lebo si našla hrčku v prsníku, no keĎ sa sere tak sa sere

mojalili
7. feb 2011

@ellysa tak to ano, velmi sa to na vas vali...esteze svokra pride, ty zalahni a lez lez lez, coca cola po lyzickach a oddychni si.

@bakatuska komu chodis? myslim,ze u kazdeho ta bude plno, to je hruza...musim ochranit maleho hlavne, Lili sa z toho lepsie dostane. INak ju mam doma, aj piatok aj dnes, akosi to neriskujem s MŠ...

julinka2787
7. feb 2011

@ellysa no držte, snáď budete čoskoro fit obidve. a ty si ľahni a oddychuj... 😉

ellysa
7. feb 2011

@mojalili no radšej veru neriskuj, fakt je veľa chorých...

inak baby s malou asi ani náhodou na prechádzky, však?

bakatuska
7. feb 2011

@ellysa juj ale sa vam to v rodine nakopilo....zelam skore uzdravenie

@mojalili Blazekovej ,ja som malu do skolky dala ale iba na doobedie,no dufam ze sa bude drzat v stredu maju karneval

lenocka84
7. feb 2011

baby sak to tu aky lazaret 😉 😉 😉

@ellysa kym je horucka urcite nie!

julinka2787
7. feb 2011

@ellysa kým má teplotku, tak nie radšej

mojalili
7. feb 2011

@bakatuska Predstav si, ze v skolke kde je LILI su stale spojeny s malkacmi, vraj az do konca februara. Kamaratka mi vravela,,, ze ucitelky su maju vybrat dovolenky.Som nastvana na to, lebo vidim na malej, ze ked je v malkackej triede, tak sa vracia opet s posobom malkacov... 😖

@ellysa Ako ti radia dievcata, nechod, ked ma teplotku 😉

ellysa
7. feb 2011

@julinka2787 prosím ťa, kde ste so @zojec kúpili tie plavky? a oni zachytávajú aj cikanie, či len kakanie, lebo vera sme jedny pozerali a predavačka hovorila, že cikanie cez to prejde len hovienko nie

bealondyn
7. feb 2011

dobre ranko,
no uplny lazaret, mne je tiez horsie ako vcera, mala len sopli a obcas zakasle ako jej to zateka. 😖 najhorsie bude, ak bude soplit este vo stvrtok, v lietadle bude plakaaat, ako ju budu boliet dutiny z toho tlaku. ☹
@ellysa akurat som minule citala v casaku "Mama a ja" o horuckach a co vtedy s detmi, von sa moze ist na prechadzku az ak uz nemaju 24 hodin teplotu. ak by si potrebovala, mozem ti odtial vypisat, ako spravne robit detickam zabaly na vysoku horucku, lebo ja som teda nevedela. 😕 drzte sa obe, esteze pride svokra, aj ty si oddychni.

julinka2787
7. feb 2011

@ellysa len kakanie to chytí. cikanie ti nezachytí nič. tuto je link http://www.latkovky.sk/produkt-detail/plavky-ha... len ak budeš kupovať ber Lko. ja som vzala Mko a bude zachvíľku malé. teraz je tak akurát. zojkina barborka má Lko a veľké jej teda nie su. 😉

bealondyn
7. feb 2011

tu som nasla info ako na horucku deti, tak si precitajte maminky.
http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/1819/ak...

adamala
7. feb 2011

@zojec No ja som si to tiez uzivala 🙂 a tesila sa z kojenia, ale ked zacal hrozne zle spavat a chcel jest kazde dve hodiny ,niekedy aj hodinu tak som vedela ze nema dost mlieka..ono to uz nebolo nic prijemne ani pre mna, trapili sme sa skoro 3mes takto,lebo som tiez chcela kojit a kojit..ale nedalo sa , teraz vidim ze bol hladny aj ked priberal ,zato pil stale ako novorodenec pomaly, vobec sa nevytvaral rezim,to je presne tym ze bolo malo mlieka, raz menej raz viacej, ale nikdy nebolo dostacujuco. Teraz pekne vydrzi aj 4-5hod bez mlieka , vypije mi 240ml naraz a spi normalne. ..tolko v mojom prsniku nebolo,preto sa mi aj budil vnoci aj 6-7krat..Aj tak som rada ze som kojila do 8mes. Nechcela som kojit velke dieta, ze do 2rok,je mi to nejak divne ked to vidim niekedy take velke deti a pricucnute,ved moj ma uz teraz 9.9kg ! Je to velky chlapec.
Kojenie je krasne,ale musi si to uzivat aj mamina inak je to len velky stres pre mamu a pre dieta taktiez. Ale jednoznacne kojit minimalne do 6mes, to je zaklad.

@monky1 krasne ze? pre dievcatka hlavne :D pre chlapcov je to vzdycky take biednejsie 🙂 ale z tejto znacky maju pekne aj pre chlapcekov, tie mokasinky a teniskove 🙂 zlate su.

lenocka84
7. feb 2011

babyyyyyy mam dilemu ☹ dat malemu fusak do kocika ci nie? ma tu podlozku, teplu, a ked mu dam pancuchy a nohavice bude mu zima? on nema rad moc teplo, je po mne. ale ked ja nevieeeeeeem

julinka2787
7. feb 2011

@lenocka84 no ak tam máte tak ako vravíš (či píšeš) tak nedávaj... na slniečku bude ešte teplejšie, aby sa ti neuvaril 😀 my tu ani nevieme ako slnko vyzerá dnes. z okna ledva vidím na druhý barák, čo je taká hmla... 😲

lenocka84
7. feb 2011

@julinka2787 uz je 14v tieni
bude mat podlozku a eple gate. zoberiem deku, keby nahodou

julinka2787
7. feb 2011

@lenocka84 jj, nejakú deku v prípade väčšej zimy a ideš... ak nie je moc teplomilný, tak bude super. prajeme príjemnú prechádzku... 😉

zojec
7. feb 2011

@julinka2787 panecku.. a tu svieti slnko 😀 a je krasne, akurat trosku fuka...
@lenocka84 ja by som dala fusak... 😉 prinajhorsom rozopnes

lenocka84
7. feb 2011

@zojec uz ked neboli mrazy ze plus, mal fusak a teple oblecko a bol spoteny ako mys
a mame z runa fusak co je fakt do mrazov. vezmem teplu deku, a ked bude mat pancuchy, teple gate zima mu nebude

julinka2787
7. feb 2011

@zojec to my si tu asi slnko nezaslúžime. a čím ďalej je väčšia hmla. neviem či si auto nájdem, keď pôjdem do obchodu... 😅