icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zzz
7. feb 2011

@monky1 a co mate zo zachodom, kludne sa spytaj ja som od zachodov 😀 , vnutro sa da komplet kupit cele na nanovo....nemusis burat...zalezi, ci potrebujes napustanie alebo vypustanie...a hlavne aky mate typ podomietky - geberit alebo ina znacka, to je dolezite...a cez tlacitko sa na vsetko vybrat a opravit...

zzz
7. feb 2011

@ellysa booze chudiatka a ste same doma...tak to ti prajem vela sil,ta obdivujem...ze to zvladas...

ellysa
7. feb 2011

@bealondyn no na porazenie, včera ešte nič, len poobede to začalo, predpokladám, že bol niekto chorý v saune a tam to chytili,lebo nikde inde sme neboli...

a našla som babu, čo predáva tie topánočky zo slovobuv, čítala som na ne kopec dobrých recenzíí, tak asi nejaké objednám-ceny sú úžasné

ellysa
7. feb 2011

@zzz no ja ledva kŕkam, ale príde mi večer svokra, tak hádam bude lepšie.som jej fakt vďačná sa trepe 250 km kvôli mne a berie si dovolenku

a tu je link-hlava deravá http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=89544

monky1
7. feb 2011

@ellysa aj u batu maju a vyrabaju aj pre sante ... a ano, su super, hanke sme ich kupovali odmalicka a aj teraz jej kupujeme .... siju ich ich v BJ a daju sa objednat aj priamo na ich stranke tusim
ked budes brat z obchodu pod znackou sante, zaplatis oooovela viac

@zzz somarina, ale tak vyzalujem sa ti
tak hanka zajtra oslavuje 4 roky, pytala som sa ucky, kolko ich je v triede, ze tolko sladkosti donesiem - ona ze 23, ale teraz ich chodi 20 ... ja na to - ale tak nosi sa pre 23 deti, nie? a kto nie je v skolke, tak sa mu nechava s skrinke, nie?
a jej odpoved ma zabila - nie, dame tym, co su v skolke a zvysok si nechavame a davame detom na MDD, lebo robime rozne sutaze, tak ich takto odmenime 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
som jej povedala, ze sa pytam, lebo hanka je casto chora a teda fakt som este v skrinke nic nenasla, teda ci sa oslavuje ... tak ze v skrinke nenechavaju, lebo deti si poberu zo skriniek ..... tat to ma tak odrovnalo, ze som normalne nebola schopna slova, za co som na seba napalena

no uvazte, baby, ako k tomu pridu tie deti, co su stale chore - ako Hana napriklad - ona odnesie vsetkym detom a ona od septembra dostala AZ RAZ nejaku sladkost, lebo mala to stastie, ze v tom case nebola chora

a ja mam podporovat akcie ako MDD? ja mam kupovat z vlastneho vrecka sladkosti pre ostatnych, al. to, co by malo dostat moje dieta sa bude rozdavat na MDD???? akoze to je uz co za system??????? ja odnesiem pre 23 deti a ona dostane 2x????
ved davam pravidelene mesacne do skolky 3 eura na hracky, tak nech kupia sladkosti z toho - ved hracky kupuju raz v roku - na Vianoce ...a je aj iny fond na take veci

a co ak Hana na MDD nevyhra ziadnu sutaz??? odbiju ju neajkou lizankou????
no neviem, ci zdielate moj nazor, ale tak toto je uz posledna kvapka - kazdy den ma niecim prekvapia 😠

teraz neviem, co mam robit - poslat rano 20 kusov, ked mi ucitelka povedala, ze ich je 20 v triede? a ked nejake dieta pride nahodou tak si bude labu lizat? ci vezmu hane a daju jemu??? 😠 😠 😠
alebo poslat 23 a sponzorovat sutaze???

riska
7. feb 2011

@bealondyn, aj ja mam (asi) chripku, šlaktotraf s tým počasim...taketo výkyvy 😠

@ellysa, božinku, chudatko oliv, taká vysoká horúčka 😔 a svokra sa bude moct dlhšie zdržať, aby ti pomohla?

monky1
7. feb 2011

@zzz uz som volala bratrancovi, je vodar, tak ze vecer znaviguje mm a ten to opravi ... len aby sme este nevytopili aj susedov pri dnesnom stasti

zzz
7. feb 2011

@monky1 nooo u nas je to podobne, akurat ze...ten kto ma narodeniny, dostane potom toho ovela viac, zjavne to co maju poodkladane, potom daju oslavencom...a to je teda rozdiel....

julinka2787
7. feb 2011

@monky1 no je to systém na hovno, ale asi máš jedno, či jej dáš viac alebo menej sladkostí, lebo tak či tak sponzorom tých súťaží alebo čo ja viem čoho budeš aj ty. myslím, že tieto veci sa organizujú len s peňazí čo škôlka vyzbiera od rodičov akýmkoľvek spôsobom...a 3€ mesačne na hračky??? 😲 veď to by na vianoce dostala hračku väčšiu ako ona sama. no divné zvyklosti v tej vašej škôlke... zdieľam s tebou názor aj rozhorčenie!!! 🙄

monky1
7. feb 2011

@julinka2787 za peniaze na hracky sa kupuju hracky do skolky, nie ze dieta dostane hracku pod stromcek a berie si ju domov

julinka2787
7. feb 2011

@monky1 no veď hej. ja som to pochopila, ale si zober koľko detí tam je a keď za každé príde mesačne tri eurá na hračky, to by sa tie deti topili v hračkách. a sama vravíš že tie nové hračky sa neobjavujú často, tak určite im ostáva aj z toho dosť na kadejaké udalosti... aspoň teda podľa mňa, lebo viem že do škôlok sa kupujú hračky nie tie najdrahšie a škôlky majú aj pekné zľavy na takéto veci, keďže je to veľkoodber.

zojec
7. feb 2011

@monky1 😉 rozumiem presne o com pises, ved ako k tomu prides..
ja inak ten zvyk, ked ma niekto narodky alebo meniny a nieco donesie velmi neuznavam.. ja viem, aj my sme tak v skole aj v skolke robili.. ale nejak sa mi to s tymi sladkostami nepaci.. mna by napr. vobec nemrzelo, keby b. nemala ziadnu sladkost 😉 som zvedava do akej skolky ju dam, aby jej sladkosti nedavali.. to bude fuska nieco take najst, kde sa to nepraktizuje.. ale asi by som upiekla kolacik nejaky rychly a doniesla 25 kuskov.. 😉 ten sa pokazi a neda sa odlozit.. 😀

monky1
7. feb 2011

@zojec zojec, super napad, ale prepac za to, co teraz napisem - v Hankinej skolke by to zozrali ucitelky 😀 ... aj ked by bolo aj pre ne, dali by si duplu - teda aspon ta jedna urcite

zojec
7. feb 2011

@monky1 😀 😀 😀 pazrane .. 🙂 tak kup 23 kuskov a ked prides do skolky spytaj sa kolko je deti a tolko im tam nechaj, a co ostane, spapaj s muzom pri telke 😀

monky1
7. feb 2011

@zojec presne nad tym som rozmyslala, lenze rano ju vodi mm na 6h do zbernej triedy a tam je vzdy ina ucitelka, nie ta ich
a ked pojdem ja s nou, tak to sa pomalicky nestihame s eli ani otocit a uz musim ist po nu 😒
ale dala si mi chrobaka do hlavy s tymi kolacmi - normalne rozmyslam, co narychlo upiect - poslem 23ks a nech si aj ona napcha brucho tym, co zvysi 😀 😀 😀 ... ved leto sa blizi 😀 😀 😀 😀 😀

zzz
7. feb 2011

@zojec u nas to deti nezjadia v skolke,ale daju si to do skriniek a mozu az ked rodicia pridu...takze nemusis dovolit 😉
ajj ked ono to je skor problem vsade inde, danko do 2,5 nejedol cokoladu a sladkosti- max musli tycinku a gumikov a bolo to velmi narocne...hlavne ked sme boli niekde medzi detmi.... 😒 chcela som vydrzat do troch ale uz sa nedalo

monky1
7. feb 2011

@zzz aj u nas je to tak - co dostanu, nachadzam v skrinke - teda nasla som - az raz
ale tak tiez to nezjedia, odkladaju si to do skrinky

monky1
7. feb 2011

@zojec porad, co narychlo upiect??? 😀
si ma navnadila 😀 😀 😀

zojec
7. feb 2011

@monky1 muffinky 😉 ale asi nemas muffinkovac sa mi zda ze si spominala.. tak potom nejaky rychly hrncekovy s ovocim 😉

monky1
7. feb 2011

@zojec dobre si pamatas, nemam formu na muffiny
a chcela som take nieco sikovne do ruky - aby sa im to nerozsypavalo 😒

mici111
7. feb 2011

@ameanda 😀 asi si pomylila, nam este nastastie krv nebrali 😀 😀 😀

slecna0071
7. feb 2011

Ahojte junovky..ako sa mate..o comm kecate?

mici111
7. feb 2011

@mojalili inak rodicovsky tak ako materska chodi az k 15.dnu v mesiaci..a ano, pri prechodi z materskej na rodicovsku treba odniest najprv na socialnu poistovnu tlacivo - uz presne neviem ako sa to volalo, kde ti potvrdia od kedy do kedy si poberala matersky prispevok, oni ti to poslu bud domov alebo potvrdia na pockanie a s tym tlacivom potvrdenym ides na urad prace, soc.veci a rodiny..a odtial ti pride vyjadrenie postou o vyske priznaneho rodicovskeho..takze ak si nic neniesla ani na socialku ani na UPSVR, tak ti rodicovsky nepride..treba to ist vybavit, oni ti to poslu aj spatne..

miculienka
7. feb 2011

@monky1 - ty kokso . to čo za systém v tej škôlke a tie 3 éčka , že na hračky a každý mesiac - ja toľko nedávam mojej 😲 alebo kúp tie piškóty zlepené jamom a nech si každý zobere jeden - to tiež neodložia keď je to otvorené, len neviem koľko kusov tam je , alebo niečo podobné

mici111
7. feb 2011

@riska
@ellysa kocky, liecte sa 😔 asi fakt chripka..my sme nastastie zdravi, klop-klop..dnes na cviceni nas bolo celkom dost, tak dufam, ze sme tam nic nechytili..a zajtra ideme aj my na plavanie, tak sa modlim, ze ani tam nas nic nechyti..
stvrtok tym padom baby vy asi rusite, ze? 😔

chani
7. feb 2011

@zojec a este ked som sa do budovy pokusala dostat, skoro ma obratilo, aj si otvorit a drzat dvere, aj kocik tlacit, ale tak ked ma videl jeden mlady muz, ako sa tam trapim, tak sa obetoval a podrzal tie dvere sproste, hlavne ze tam maju aj posuvne a tie im nejdu telata

chani
7. feb 2011

@miculienka pekna nevdacnica ta tvoja svokra, herecka, ako male dieta

chani
7. feb 2011

@ellysa jemine pekne ste to schytali obe ☹ hadam sa date rychlo dokopy ...
my zatial nevyzerame byt chory, ale aj cely den bol taky upipany daky chvilami co uneho nie je zvykom pocas dna a vobec neviem ci je to naozaj koli zubom...ako dasna ma zdurena a biele, ale tie place som si nie ista ci je koli tomu...vykakany bol, napapany tiez, poprdakaval si bez problemov, tak hadam ani brusko nebolo na vine...kazdopadne uz sa tesim na dalsiu noc ☹

chani
7. feb 2011

@mojalili my sme zatial nic nedavali, len gel na dasna, lebo tak take place este neboli ako minulu noc, tak uvidime co bude tuto noc...skusim dat cipok a uvidime ci sa nieco stane, alebo ci to bude bez efektu a popripade potom zakupim to homeo...len keby som si bola 100perc ista ze su to zuby ach jaj

chani
7. feb 2011

@lenocka84 ja uz mam normalne bobky z nasledovnej noci, ze co bude...esteze dnes prisla aj moja mama