Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
NIE SOM TEHOTNÁAAAAA
@fatimuska tak super, predpokladam, ze si este neplanovala! 😀
inak uplne som vam rano zabudla povedat 2 dolezite veci...po prve, ze mame dnes 8. mesiacikov, neuveritelne to leti. 😵
no a po druhe, ze tu je to nejake zacarovane, lebo clovek nieco spomenie alebo sa postazuje a ta vec sa stane! 😕 🤐 vcera som totiz pisala, ze sa nam monitor dychu spustil len raz pred par mesiacmi a odvtedy nic, no a vcera v noci sa pustil 2x kratko po sebe!!! 😲 😔 som v strese utekala k malej, ale nastastie si spokojne odfukovala, lenze na boku (to je novinka u nas), takze monitor to vobec poriadne nezachytaval, blblo to. 🙄
@bealondyn - ja som včera večer zistila, že je to baterkou, keď som to zapla, neblikli zaradom všetky 3 ale len baterka ale potom to nabehlo normálne , ale baterky som vymenila , inak aj moja spí najnovšie na boku , vypučí riťku a búva , ono to je možné , že to v takej polohe nepostrehlo dych
@bealondyn - jaj, gratulujeeeem
@bealondyn ano leti to, vitajte v klube 8-mesacnych 😀 😀 😀
@miculienka @bealondyn presne kvoli tomu som monitor dychu nechcela 🙂...ale verim, ze ste sa zlakli ☹
@fatimuska 😀 ... ze NIKDY 😀
ahojte baby,tak ja som mala dneska super deň
som behala po náštevách a bolo dobre a volali mi z netu,skrz kočíka,sa mi ospravedlňovali a že mi to príde v piatok
a ešte som sa objednala kaderníčke na piatok 🙂 juchúúú
@monky1 ,niak to zvládne 🙂
@fatimuska ,no vidíš to 🙂 a si sa bála 🙂
@bealondyn ,gratulujem k 8.mesiačikom 🙂
no a mne sa zase stáva,že vždy,keď sem napíšem napríklad,že malý mi prespí celú noc,tak akurát v ten deň sa mi budí... 😀 😀 😀
@miculienka ,mne dnes ráno pípal angel care,ale nie na červeno,ale na oranžovo,len ja rozospatá,som si malého radšej zobrala k sebe a potom som si až všimla,že je to low bateri
@fatimuska ,nápodobne
@miculienka ,aký to máš monitor?
veď mne reaguje aj keď tam mám len ruku položenú a hocikde v postielke...
@miculienka to nebude tym, ze ste zacali spavat na boku..asi baterkami..lebo moja spava uz hodne dlho na boku a monitor nastastie nepipal..iba par krat, ked bola uplne malicka..
a práve som objednala ohrievač fliaš...nakoľko radiátor mi už asi vodu neudrží teplú 🙂
,,dosť skoro,,...ja viem 🙂
bsby TERAZ sme sa vrátili od lekára, šli sme o 15.tej, náš má dovolenku a zastupujúci lekár je v okresnom meste 15 km, lenže ten mal samozrejme plno, lebo mal na starosti deti z okruhu 30 km plus epidémia, takže sme tam sedeli do šiestej, malá odpadávala na rukách, nevládala ani sedkať, ako pri pohľade na ňu plačem, lebo v tak zúfalom stave ešte nebola,už ani plakať nevládze, má chrípku, zatiaľ bez atb, ak sa nič nezmení za dva dni musíme ich začať brať ☹ , potom sme zasa museli ísť do lekárne čo mala pohotovosť-30km, malinká zaspala ale chce buvať len na brušku a nohy pokrčené pod sebou zadoček hore, chúďatko moje, nemôžem sa pozerať ako sa trápi... ☹ ☹ ☹
som unavená ako pes, ja mám črevnú chrípku, neviem ako prežijeme noc
@ellysa Chudatko obe, je mi vas velmi luto.... ☹
KOCKY, UZ SOM SI TO NA SOCIALKE VYBAVILA, od novembra mi neposielali ten prispevok 😀 Ked ja som taka brzda na tieto veci... 🙂 ale uz sm si to vybavila a teraz mi dojde balik penez za 3 mesiace 🙂 🙂 🙂
Inak dnes si svokra svoje uzila..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 smiech preto, lebo svokra stale hovori" To vy si vymyslate, Danko je krasny" - DNES zhodnotila - ved pri nom si nic nemozes porobit, co on stvaral, to som este nevidela, nevedela kudy kam....
No a Danka boleli zubky..... Ale som rada, ze pochopila, co mam doma, lebo vzdy som bola ja ta neschopna... 😉 Inak dnes DAnka priserne bolia zubky, dala som ho spat o 19:30 a o polhodinu hore s krikom, az sa triasol v postielke od bolesti....teraz ohryza v choditku skleneny stol 🤐 🤐 a ked mu pohrozite nono, tak sa smeje, vituz jeden...
@monky1 - tak ja som bola ucitelka MŠ - ale 3€ za hracky som nezazila a ako to je i u LILI, tym co chybaju sme davali do skrinky.....takze su tam fakt kravy ucitelky... 😠
Inak moj zapal prsnika prechadza, mlecko odchadza...a vaha ide dole, super 😵 😵 😵
Ale jedna zla vec dnes som zlomila rucku od JANE trojkolky sportiaka.....to co sa ohyba hore a dole, az som sa skoro rozplakala 😢
ďakujeme idem sa jej venovať, už je hore a stihla sa tri krát dogrcať ☹
dievcata dakujeme 😵
no to ja som inak pisala, ze sa monitor spustil asi kvoli tomu ze spala na boku, ale uz som ho odskusala, nech polozim ruku kdekolvek na madrac, tak blika. ☹ a my ho nemame na baterky, teda nedala som ich tam, je zastreceny v elektrike. takze radsej nemyslim na to, co to znamena... ☹
@ellysa joj chudatko male, nech sa jej polepsi rychlo a aj tebe samozrejme.
@mojalili super ten prispevok, tak si kup pekne nieco pre seba, ved si zasluzis, nie ze to cele minies na novy kocik alebo nieco. 😉 aj ked teda mi je luto, ze sa ti zlomila rucka.
@ellysa držím palce aby ste boli čím sôr obe fit. Aj na nás niečo lezie, teda na malého. ☹ Už druhú noc kašle a zatekajú mu soplíky. teraz som mu natrela hrudník husacou masťou a zakryla fóliou , tak snáď to pomôže. Inak to je nenormálne s týmto počasím. Veď dnes bolo v Nitre 14 C. A potom že sa množia bacily.
@bealondyn malinkej prajem všetko najlepšie. My máme 8 mesiacov v stredu. Bože ale to letí. Včera som nostalgicky pozerala video z pôrodu , keď mi ho doniesli prvý krát.... jaj aj som si poplakala .

@chani ja mam bobky z piatkovej noci - s mm ideme na ples a k dievcatam mala prist svokra a svagrina, lenze svagrina je chora a do piatku asi fit nebude 😒 , takze to ostava na svokre .... lutujem ju, ked sa v noci zobudia obe naraz - hanka vtedy o sebe nevie a ele tiez nebude mat co hned pichnut do pusy, lebo prso funkcne nema a kym ohreje mlieko, chvilu to potrva 😒