icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
7. feb 2011

@bealondyn No ale aspon tatko zhodnotil, ze bude novy kocik 😀 Vsetko zle je na nieco dobre, aj mi to dobre zapasovalo 🙂 Ja si nebudem na seba nic kupovat, teraz mi ide vaha dole, tak by mi to bolo luto, az neskor. 🙂

mojalili
7. feb 2011

@mici111 On je cely MM, aj postavou, uplne sa na neho podoba 🙂

tintinka1
7. feb 2011

@mojalili Danko vyzerá maximálne spokojne ale ty sama vieš , že realita je bohužial iná. ☹ U nás je to tiež teraz tak že chvíľu je vyškerený a za 5 minút nenormálny plač. A koľko zúbkov už máte ?

bealondyn
7. feb 2011

@mojalili no podareny, kedy ten pojde spinkat?? netvari sa, ze by sa mu chcelo, ale aspon neplacka. a ako je ucesany, zlaty. 😵
@tintinka1 ja som vcera pozerala fotky, ked sa malinka narodila a mam pocit, ze som si ju vtedy vobec neuzivala ako som mala a uz je to fuc. ☹
a mas peknu novu fotecku. 🙂

puhinka
7. feb 2011

@mojalili ,on vyzerá v tvári akoby mal už minimálne 5 rokou 🙂

puhinka
7. feb 2011

@tintinka1 ,muselo to byť krásne...my sme si to nenatočili,no ani sa nedalo,keďže sekcia...

monky1
7. feb 2011

@mojalili aj ty mozes pukačkovať 😀 ... danko na to vlasy maaa 😀 😀 😀

nasa ela vyzera ako stary plesaty dedko, odkedy sme jej strihli haro 😀 😀 😀

chani
7. feb 2011

takze u nas zaspalo okolo 20:15 bez placu, tak uvidime, lebo aj vcera prvy spanok bez placu a noc bieda

basa23
7. feb 2011

@mojalili jeeej kolko ma vlaskou Danko.zlatunky.mi mame par chlpkov zavidim 😉

chani
8. feb 2011

dobre ranko...u nas noc o 100perc lepsia ako minula, kojila som 3x a bol hore od pol4 do pol5, ale neplakal len sa vrtel, lozil a obcas zamrnkal, a nakoniec som zistila, ze je pokakany, ale vobec nesmrdel ani netlacil ani nic podobne....tak sa o pol5 prbaleny nacuckal a zaspal este do pol7...a tym, ze som isla skor nez inokedy spat, uz o 21:15 hehe, tak som aj vyspata...vdakabohuuuu

mojalili
8. feb 2011

Dobré ránko, pridávam sa k CHANI,
zaspal o 21:30 - o 1 hodine papal mliecko, o 4.30 papal mliecko, o 5.hod trosku zamrncal ale spal do 7.hod..... 😀 😀 😀 😀 vyspata ja i on 😀
@basa23 VEru Danko ma vela vlaskov, velmi rychlo mu rastu a ma ich velmi huste, to moja st. dcerka ma plchy doteraz... 🙂

NO hned je krajsi den, ked je clovek vyspaty, aj ked mrcha zacala.....Idem poschovavat vsetko v dome, lebo maly lieta v choditku ako sinter a vsetko berie....

Inak dnes idem zobrat vsetku elektroniku z izbicky LILI, TV, DVD prehravac, video prehravac....zatala som sa, ze sa bude len hrat...

mici111
8. feb 2011

ahojte, tak my noc v pohode, a nam rastu tri zubyyyyyy naraaaaaaaz, chudatko moje..horne jednotky a dolna jednotka este nie je vonku jedna..uz tam mame krvave ciarky..tak snad to uz bude coskoro...
my ideme dnes plavat, tak dufam, ze tam nechytime chripku.. ☹

chani
8. feb 2011

@mici111 my ideme v sobotu a tiez sa obavam, aby sme daco nechytili, ked tak fajne zacala chripkova epidemia zurit

basa23
8. feb 2011

Dobre ranko prajem.mojalili,chani jaaaj zavidim ze vam tak pekne spali 😉 ale samozrejme zelam nech maate veeela takych noci.mam otazocku pre maminy ktore koja alebo kojili.ja stale Vivi kojim ale od mala je u nas to tak ze pri dojceni vydrzi tak 3-5 min.a potom zas pyta zachvilu.je to normalne?dlhsie len papa ked uz je unavena ze sa uspava.je to strasne vycerpavajuce ale kojim kym sa da.aj by som ju dala na umele mlieko len ona mi odmieta flasku ☹

mojalili
8. feb 2011

@basa23 Na tvoju otazku urcite odpovedia ine kočky, ja som presla na UM pre tyzdnom. NO ale k spanku, konecne po 2 mesiacoch trápenia sa, kazdú hodinu hore - spime.... 😵 😵 😵

@ellysa - na teba som myslela celu noc aj rano, ako ste prezili noc? Ako sa citis a Olivia?
@monky1 - uz viem, co som chcela - aj my ideme na ples, ale uz sa toho nebojim, ked je na UM...celkom sa tesim, len som zvedava, ako to vydrzim, ved ja o 22 hod chodim spat 🙂

zojec
8. feb 2011

@basa23 podla mna si nepyta od hladu, ale chce cickat, ved uz dokrmujes nie?? treba ju oducit od cickania, nie odstavovat.. ked sa napapa tak je potom proste nedat ak ta to obtazuje.. 8 mesacne dieta sa uz dokaze napapat do tych 5 minut 😉
@monky vsetko najlepsie Hanke k narodkam 😀

chani
8. feb 2011

@basa23 po dlhej dobe bola taka noc, on mi vzdy da takto vydychnut jednu noc a potom taham 2 tyzdne kazdu 1,5 az 2 hodiny na prse...takze od zajtra ma to caka zase heh

mojalili
8. feb 2011

@zojec jej Zojec, este ze ta tu mame, ved ja som skoro zabudla, ze Hanka ma narodeninky
@monky1 VSETKO NAJLEPSIE HANKE 😵 😵 😵

chani
8. feb 2011

@mici111 tak nech uz cim prv vylezuuuu tie zubiska....u nas furt nic, chvilu to vyzeralo ze uz, ale dnes som pozerala a uz zase to vypada ze nic hehe

basa23
8. feb 2011

@chani mi mame zle noci od kedy sa narodila 😝

basa23
8. feb 2011

@zojec ano uz dokrmujem som zacala do konca od 5 mesiaca skor.snazim sa ju zabavam aby papala kazde 2 hodky az.ona takto papa od kedy je na svete 😉

zojec
8. feb 2011

@basa23 kazde dietatko je ine 🙂 len si myslim, ze by bola skoda prestat kvoli tomu dojcit, ak nemas nejake zdr.problemy... treba si to vychutnat a vydrzat, ved o chvilu uz budu deticky velke, a takto im davame to najlepsie.. 🙂 myslim, ze MM ocenia viac ako novy kocik napr. 😉

basa23
8. feb 2011

@zojec to je pravda 😉 ja nechcem este prestat dojcit.a ani nemozem leo uz 2 mesiace ju ucim na flasku a nie a nie ju naucit 😲 a je to praktickejsie a pohodlnejsie ze hoc kde ju mozno nakojit 😝

zojec
8. feb 2011

@basa23 ani moja nechce flasu a vobec ma to netrapi, ostatne tekutiny pije z poharika.. a krasne jej to ide.. 😉

basa23
8. feb 2011

@zojec pije z klasickeho pohara alebo z takeho kde je taky sosacik?

zojec
8. feb 2011

@basa23 z obycajneho umelohmotneho..s tenkou stenou.. 😉

basa23
8. feb 2011

@zojec no tak idem ju aj ja ucit 😉 dnes sme u mami skusala jej dat z poharika aj pila len drzat ho vydrzi chvilu a otom ho obracia a tak :o)

lenocka84
8. feb 2011

@chani ahoj moja, no aka bola noc? lepsia?

riska
8. feb 2011

@mici11, joooj, 3 naraz....nech sa rýchlo prerežú a máte pokoj 😉
@ellysa, ako sa mate, už je vam lepšie?

ameanda
8. feb 2011

@mici111
no, ked vam nebrali krv, tak som sa vazne netrafila 🙂
nejak vas nestiham citat, tak az teraz zopar reakcii