Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
takze u nas zaspalo okolo 20:15 bez placu, tak uvidime, lebo aj vcera prvy spanok bez placu a noc bieda
dobre ranko...u nas noc o 100perc lepsia ako minula, kojila som 3x a bol hore od pol4 do pol5, ale neplakal len sa vrtel, lozil a obcas zamrnkal, a nakoniec som zistila, ze je pokakany, ale vobec nesmrdel ani netlacil ani nic podobne....tak sa o pol5 prbaleny nacuckal a zaspal este do pol7...a tym, ze som isla skor nez inokedy spat, uz o 21:15 hehe, tak som aj vyspata...vdakabohuuuu
Dobré ránko, pridávam sa k CHANI,
zaspal o 21:30 - o 1 hodine papal mliecko, o 4.30 papal mliecko, o 5.hod trosku zamrncal ale spal do 7.hod..... 😀 😀 😀 😀 vyspata ja i on 😀
@basa23 VEru Danko ma vela vlaskov, velmi rychlo mu rastu a ma ich velmi huste, to moja st. dcerka ma plchy doteraz... 🙂
NO hned je krajsi den, ked je clovek vyspaty, aj ked mrcha zacala.....Idem poschovavat vsetko v dome, lebo maly lieta v choditku ako sinter a vsetko berie....
Inak dnes idem zobrat vsetku elektroniku z izbicky LILI, TV, DVD prehravac, video prehravac....zatala som sa, ze sa bude len hrat...
ahojte, tak my noc v pohode, a nam rastu tri zubyyyyyy naraaaaaaaz, chudatko moje..horne jednotky a dolna jednotka este nie je vonku jedna..uz tam mame krvave ciarky..tak snad to uz bude coskoro...
my ideme dnes plavat, tak dufam, ze tam nechytime chripku.. ☹
Dobre ranko prajem.mojalili,chani jaaaj zavidim ze vam tak pekne spali 😉 ale samozrejme zelam nech maate veeela takych noci.mam otazocku pre maminy ktore koja alebo kojili.ja stale Vivi kojim ale od mala je u nas to tak ze pri dojceni vydrzi tak 3-5 min.a potom zas pyta zachvilu.je to normalne?dlhsie len papa ked uz je unavena ze sa uspava.je to strasne vycerpavajuce ale kojim kym sa da.aj by som ju dala na umele mlieko len ona mi odmieta flasku ☹
@basa23 Na tvoju otazku urcite odpovedia ine kočky, ja som presla na UM pre tyzdnom. NO ale k spanku, konecne po 2 mesiacoch trápenia sa, kazdú hodinu hore - spime.... 😵 😵 😵
@ellysa - na teba som myslela celu noc aj rano, ako ste prezili noc? Ako sa citis a Olivia?
@monky1 - uz viem, co som chcela - aj my ideme na ples, ale uz sa toho nebojim, ked je na UM...celkom sa tesim, len som zvedava, ako to vydrzim, ved ja o 22 hod chodim spat 🙂

@bealondyn No ale aspon tatko zhodnotil, ze bude novy kocik 😀 Vsetko zle je na nieco dobre, aj mi to dobre zapasovalo 🙂 Ja si nebudem na seba nic kupovat, teraz mi ide vaha dole, tak by mi to bolo luto, az neskor. 🙂