Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte kocky ako tak citam aj vy mate take "super" noci .... My uz mame poslene dve noci o dost lepsie ani si nepamätam kedy som sa tak vyspala. Zubky su uz vonku.....ale nas natrapili....za cca 2 tyzdne mu narastlo 5 zubkov (to bol horor....neprajem zazit ☹ ) No a uz sme 7 zubata selma 🙂 dufam, ze sa dalsi zubok tak skoro neobjavi... 😠
Babenky moj malicky sa v noci zobudil s takym placom...som vyletela z postele a vzala si ho k sebe a to sa mu nieco snivkalo a on zo snicka plakal.....lebo spinkal a este si potom stonal..... ☹ chudatko malinke.....
@majjka0806, vy ste riadni zubáči 😀
@riska no veru to sme a horne jednotky to ma take "lopatiska" to ked vyceri tie jeho zuky tak rehot na popukanie 😀 😀
@majjka0806 jeeej tolko zukov mate pekneee 😉 mi len styri nam chodia v 2mesacnych intervaloch.a pritom jej 2 vysli nemala ani 4m esiace.a gratulujem Sebastiankovi k 8.mesiacikom 😝
Hm, @ellysa tu este nebola, asi mali rusnu noc ☹ chuda
@majjka0806 aj my sa pridavame ku gratulaci 8.mesiacikom 😵
Dnes lietam po byte ako raketa a upratujem, Danko spi v kociku na balkone.. 🙂
@puhinka - máme nanny , tiež môžem hocikde ruku položiť a sníma to , no dúfam, že to boli tie baterky
@majjka0806 - zlatý zubáčik
u nás je atmosféra - mm a svokor išli ako svedkovia na súd do BB , s malou som sama doma , svokra je urazená , práve sa niekam vybrala preč , malá spí , ako mi je dobre , môžem vám tu napísať troška neslušnú ale vtipnú vec čo sa stalo kedysi ?
@miculienka jasne napis 🙂
krasne fotky ste popridavali 😉 zlate su tie deturence, ja tu vzdy nad nimi budem ochkat...
a blahozelam tiez vsetkym oslavencom aj @monky1 tvojej Hanke 🙂
@miculienka
aj ja som zvedava 🙂
to kolegyňa zvykla spomínať - často totiž používa tú nadávku , čo tam bude a my sme nevedeli, že čo to má znamenať, tak nám to vysvetlila : v jedenej škole prišla inšpekcia , pani inšpektorka sa zapojila do vyučovacej hodiny RJ a predviedla kúsok svojho recitačného umenia , keď doončila báseň, opýtala sa žiakov, či poznajú autora , prihlásil sa žiak a vraví - Fuškin - inšpektorka na to - nie , nie, za to si zaslúžiš 5 , a žiak na to - tá fiča zas nefie , že mi fredu chýfa zuf - možno je to známe , neviem ako vás, ale mňa to teda pobavilo, keď som to 1x počula a fiču teda používame v celej zborovni - fuj, to sme ale prípady
@lenocka84
no ja som schvalne chcela ist, ked bolo krasne teplucko... cca okolo pol 2hej sme sli
vonku bola hotova jar, ja tiez na sebe zimnu bundu a mala som co robit aj so sebou
inac maly mi spi vyse hodiny... neskutocny "prevrat", uz vyse pol hodiny cakam, ze kedy sa zobudi, kontrolujem pomaly kazde 2 minuty 🙂 no som normalna?
@miculienka
😀
ta nadavka sa mi normalne paci, znie to lepsie ako original - tak nevulgarne
babyyyy my mame za sebou prvu prespatu noc, skoro celuuuu! 🙂spinkala od 20h do 5 bez prestavky, potom sa nacuckala cca 10 min a potiahla do 7! A to vo svojej postielke! O tom potom, ze ja som spala zle kvoli plnemu nosu, ale aspon som nemusela vstavat k malej!
@basa23 ahoj, my sme sice flasu neskusali, ale predpokladam, ze by ju odmietol, kedze od narodenia cumel a ani flasku nevidel. Naucili sme sa pit z flasky od 6 mesiacov od aventu, majprv sme sa lyzickovali s cajikom a potom zo dna na den uz pije z flasky 😉 Skus ju najprv naucit lyzickou a sem tam jej strcit ten cumel, ona sa nauci, len to chce trpezlivost.
My sme mali tiez bujne noci, ale ked odbil polrok, ako by utalo a zacal krasne spinkavat, nehovorim, ze celu noc, ale pred tym byval aj pat razy hore a trvalo dlho, kym zaspal, ale teraz uz je hore raz, maximalne dva razy a ked sa zobudi prilis skoro od posledneho papania, ide k nemu mm a do desiatich minut spi
@ameanda Daj si kavicku, nohy hore a odpocivaj 🙂 😉 Moj maly spi 1,15 hodiny, snazim sa zase upratat Lili izbicku, dnes zacinam s reformou spravania 😀 😀 😀 😀 😀 (choroba ucitelky) , lebo toto sa neda vyddrzat, jej papulovanie, odvravanie, nepocuvanie....a to ma 5 rokov 😕 😕 😕 😕 😕
Dnes mam na obed dusenu zeleninu s ryzou, konecne, ved som si na to chutilaaaa 🙂
@kiculka Nam ako odbil polrok, zacal zle spavat...dovtedy super 😀 mame to vymenene 😉
@miculienka chyba ti ucenie? 😉 😉 😉

@mojalili
citam, ze ste mali celkom pokojnu noc
aj my po dlhsej dobe v porovnani s tymi predoslymi
v noci som masirovala dasienka a prerezal sa nam 3ti zubok - prava dolna dvojka
aj druhu spodnu dvojku ma napuchnutu, tak davam jej este tak tyzden (ak pojdu ako jednotky, druha sa prerezala presne o tyzden)
a vyzera, ze budeme len spodnozubkati 🙂