icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
8. feb 2011

babyyyy my mame za sebou prvu prespatu noc, skoro celuuuu! 🙂spinkala od 20h do 5 bez prestavky, potom sa nacuckala cca 10 min a potiahla do 7! A to vo svojej postielke! O tom potom, ze ja som spala zle kvoli plnemu nosu, ale aspon som nemusela vstavat k malej!

kiculka
8. feb 2011

@mojalili ja som uz z toho spanku bola na nervy, som chodila spavat skotro zarovno s nim a aj tak to bola rano hroza a este aj detska lekarka mi povedala, ze top moze trvat aj do dvoch rokov, vtedy ma skoro slahlo, ale chvala bohu uz je to za nami, dufam, ze aj vy uz budete mat lepsie noci 😉

basa23
8. feb 2011

@kiculka ahoj.ja jej davam lyzickou niekedy tou pekne pije.uz som skusala aj avent ale taku so sosacikom.teraz jej mama moja dava z poharika to sa jej lubi pekne pije len sa natahuje za tym 😝budem skusat jej davat flasku snad sa aj chyti raz 😀 😀
jaaj tie noci mi nic zachvilu 8 mesiacov a stale sa budi aj 4 krat je hore.no musime pockat.snad sa to zlepsi raz 😉

basa23
8. feb 2011

@bealondyn gratulujem nech uz je kazda noc taka 😉

miculienka
8. feb 2011

@mojalili - vieš, že niekedy by som radšej sedela v škole ako doma so svokrou 😀

mojalili
8. feb 2011

@bealondyn GRATULUJEME, SUPER 😵

@miculienka Tak to ti verim 😀 . Mna to tiez laka, ale nechcem zanedbat Danka...od septembra mozno pojdem.

Baby, ja som taka trubka, ja ze uz mam doprate, a ja som ani nezacala...nemala som zavrete dvierka na pracke, to som si ani nevsimla. Ja brzda... 🙂

miculienka
8. feb 2011

práve som nakúpila za 40 evri tuto :

http://kremik.sk/logoff.html

bola som totiž včera v meste, že nakúpim si nejaké látky a galanterné potrby k tomu - som došla sklamaná, v celom meste 1 obchod s metrovým tovarom - predstavte si tie ceny - žiadna konkurencia , galantérie dve ale nemali tam ani stehovaciu niť , tak som to zobrala cez net - vybrala som čo som chcela - ceny sú tam nižšie - akurát doprava ale to sa mi vyrovná s tou prirážkou čo je v obchode - teda ak by tam vôbec bolo to čo ja chcem

weirdo
8. feb 2011

Ahojte,
vsetci gratuluju detom, aj ja sa pridavam, ale ved aj nas @zojec ma sviatok 😉 . Vseeeeeeeeeeetko naj takto oficialne konovo k meninam! 😵

miculienka
8. feb 2011

@mojalili - jáj , aj ja som tak minule varila čaj, dala som vodu do konvice a čakala , že zovrie , ale nezapla som ju, len som potom prišla, že už to bude a voda studená , to sme trúbky dve 😀 😉

miculienka
8. feb 2011

áno, áno - všetko naj @zojec , aj tu 😉

miculienka
8. feb 2011

hehe - hodím tam úvod tej stránky

http://kremik.sk/

mojalili
8. feb 2011

@zojec - ty si Zojka? Ci tu podla nicku? Ale ajtak teda sa pripajame, vsetko naj 😉

Po 2 hod vydatneho spanku sa bubacik zobudil vysmiaty, napapal mliecka a uz vymysla a vyhadzuje vsetko, po co pride 🙂 Pojdeme pekne von o hodinku a pol pre Lili do skolky 🙂

zojec
8. feb 2011

dakujem dievcata za priania 🙂

julinka2787
8. feb 2011

@mojalili @chani @bealondyn super, že vám drobci takto pekne spinkali. to máte za odmenu a za tie neprespaté noci. 😀 snáď im to vydrží... 😉

@mojalili zojec je zojka aj naozaj. 😉

bealondyn
8. feb 2011

no veru baby, mohlo by jej to vydrzat, vobec by som sa nehnevala! 😀 inak vcera vecer skoro nic nezjedla z kase, potom len moje mliecko pila pred spanim, aj to sa nejak jedovala...a vypla som kurenie, lebo sa cela spotila, tak tam bolo tak chladnejsie a sa jej hned lepsie spinkalo. 😉

@zojec vsetko najlepsie k meninkam, @monky1 Hanke este raz vsetko najlepsie k narodeninkam 😵 a ako to dopadlo v skolke? ucitelky si pochutili na kolacoch?? 😀 😝 Aj moj brat ma dnes narodky, musim mu ist rychlo napisat, uz som na to 3x myslela a samozrejme som zabudla. 🤐

julinka2787
8. feb 2011

@miculienka super stránka, už som aj ja nakúpila 😅 vďaka...

mojalili
8. feb 2011

@zojec Tak este raz ZOJKA (pekne meno), veľa krásnych dní Ti s Dankom prajeme 😉
Takto sme sa dnes hrali na obed so spagetkami 🙂

mojalili
8. feb 2011

@julinka2787 Co si tam nakupila, ak sa smiem spytat🙂 Inak @miculienka, naozaj je to super stranka, maju tam vsetko, ale taaaak ma pali ruka, aby som este nekupovala nic....az ked budem sit do noveho domceka🙂

mojalili
8. feb 2011

@bealondyn anI ja som vcera nedala kasu, len mliecko s ryzou trosku na zahustenie, a asi to je lepsie, netlaci ich to v brusku,

julinka2787
8. feb 2011

@mojalili no pokúpila som si detské gombíky. kooopu kadejakých, potom vlnu na štrikovanie, tiež kadejakú. a ešte háčik. no za takmer 30€ 😅 ja látky zatiaľ nekupujem, nemám stroj, tak najprv musím zriešiť ten. ale majú tam fakt pekné kadečo. jááááj a ešte jednu nažehľovačku. takú chutnú opičku s banánom. 😝

miculienka
8. feb 2011

@julinka2787 @mojalili - ja len dúfam, že ma mm nezahluší keď mu prezradím sumu 😅

miculienka
8. feb 2011

@mojalili - podarený špagetkár 🙂

hori
8. feb 2011

taaaak, bybenky, po mesiaci zasa dalsia anketka... 🙂 prihlaste sa mi, kto este nemate ani jeden zub! 😀
My sa hlasime ako prví. 😉
Minule nas bolo asi zo desat, som zvedava, ako sme pokrocili... 🙂

miculienka
8. feb 2011

@julinka2787 - aj ja som kúpila aj vlny 😵

bealondyn
8. feb 2011

@basa23 ty si sa pytala na to kojenie, ja tiez kojim a mala som rovnaky problem s malou, niekedy mi nevydrzala ani tie 2 hodky a chcela cuckat znova ale samozrejme kratko. Potom som sa nastvala lebo ani rezim sme si kvoli tomu nemohli vytvorit, no a raz sme sa zdrzali vonku a nejedla vyse 4 hodiny (flasku nechcela a ani nechce) a ani nemrncala, tak mi bolo jasne, ze len vymysla a chce dudlat. Takze od 6.mesiaca jej davam papat kazde 3 hodiny a basta...a spapa tak samozrejme viac a nevymysla. 🙂

chani
8. feb 2011

@hori aj u nas je to zatial bez zubov🙂

majjka0806
8. feb 2011

@miculienka
@ameanda baby dakujeme 🙂

julinka2787
8. feb 2011

@hori aj my bez zubkov 😀

kika987
8. feb 2011

@hori my sme tiez bez zubkov 😵

monky1
8. feb 2011

jejda, baby, dakujem ze na nas myslite 😵 😵
Hanka dnes v skolke oslavila, do skolky vzala nakoniec tolko kusov kolko deti + 1 navyse - keby niektore dietatko necakane doslo
doma sme jej zablahozelali, dostala darceky, tak sa este doteraz vytesuje 😀
mm mam doma, uz vylihuje, dostal marodku - do piatku, lebo v piatok nas caka ten nestastny ples 😀

@kiculka nijak sme to neriesili - "chodila" veeeelmi dlho bez topanok 😀 😀 😀 ... ale tak ona zacala chodit neskor, takze sme to neriesili ... a este k tomu bola take pasivne dieta - kde sme ju polozili, tam sme ju nasli 😀 , vobec nelozila, rovno chodila - a az v 14 mesiacoch

@zojec na tvoje meniny jakziv nezabudnem - oslavujes spolu s Hankou 😀 😀 , takze vsetko naj naj naj 🙂

@hori hlasim sa do klubu bezzubych seliem 😀 ... teda nie ja, ale Ela 🙂

@mojalili super apetit 😉

@majjka0806 blahozelaam 🙂

@miculienka ze fiča 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀