Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zzz - my nie 😉 hneď by ju drhlo
ahojte, idem len na rýchlo, noc otras, obgrcala,čo sa dalo, nič nepapala len pila čajík, do polnoci revala potom ako tak zaspala do 4.00 potom zasa plakala ale zaspala ešte do 8.30, dnes sa mi zdá, že už trochu lepšie, len zasa ja som úplne mimo mám horúčku 39 ☹ , ale dúfam, že za pár dní budeme fit.
@bealondyn hej aj mala len tak kratko cucka.dlhsie papa len ked sa uspava.aj mi ked sme vonku tak vydrzi dlho nepapat mrka trocha ale nic viac.ale jak sme doma tak stale pyta.ja ju zdrzujem 2 hodky ale to tak ze ju zabavam vozim v auticku hoc ake hracky jej davam inak by nevidrzala ani 2 hodky.preto nema neaky rezim moc.len vecer chodi rovnako spat.a poobede ako sa napapa po hodke dvoch ide spat,a nie vzdy rovnako.snaad sa to uz zlepsi predsa skoro 8 mesiacov 😝
maly pozera s mojou mamou Spievankovo a sedi jej na nohach a natriasa a rehoce sa ako divy,tak sa z toho tesi heh
@lenocka84 Spagety len tak suche, to nebolo hlavne jedlo, ale pacilo sa mi, ako sa k tomu postavil. Viem, ako LILI sa trapila, kym zobrala do ruk spagetu, ale aspon si precvicoval jemnu motoriku ruk - uchopovaciu 🙂
Kocky, vonku je taka zima, brrrrrrrrrrrrr.
@ellysa - citam, no hruza, ale deticky sa rychlo z chorob dostavaju, skore uzdravenie vam prajem
baby nemate v sobotu stretko??? idem do BA, tak ci znahodou 😀
@zojec....gratulujem k meninkám
@monky gratulujem Haničke k narodeninám
inak baby, Petko vie ukazat nos, ked sa ho spytam kde ma mama nos a dnes sa konecne naucil robit tapi tapi tapusky, tak si to hadam uz zapamata 🙂

@monky1 - inak v noci mi napadlo, že si ohla kúpiť aj po pomaranči alebo neajkom ovocí, však to tiež neodložia