icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

miculienka
8. feb 2011

@monky1 - inak v noci mi napadlo, že si ohla kúpiť aj po pomaranči alebo neajkom ovocí, však to tiež neodložia

chani
8. feb 2011

konecne som ho odchytila ako stoji v postielke, takto tam stepoval asi 5-7 min ak ne vac 🙂

zzz
8. feb 2011

@chani 🙂 aky zlatusik...stoji jak - no mama dones uz konecne ten fotak, ja pockam 😎

zzz
8. feb 2011

@mojalili waau aky papakac..to on takto v pohode zvlada jest spagety ?...my sme teda este neskusali....
to uz ak ostatne deticky tu takto pakaju cestoviny?

miculienka
8. feb 2011

@zzz - my nie 😉 hneď by ju drhlo

chani
8. feb 2011

@zzz fotomooodel 🙂

chani
8. feb 2011

mama mi kupila krabice na hracky, tak ich musim najprv odskusat, no nie 🙂

lenocka84
8. feb 2011

@mojalili jeeeej paradne papa tie spagety
my cestovinky v pohode, ale spagety som neskusala
s cim boli?

ellysa
8. feb 2011

ahojte, idem len na rýchlo, noc otras, obgrcala,čo sa dalo, nič nepapala len pila čajík, do polnoci revala potom ako tak zaspala do 4.00 potom zasa plakala ale zaspala ešte do 8.30, dnes sa mi zdá, že už trochu lepšie, len zasa ja som úplne mimo mám horúčku 39 ☹ , ale dúfam, že za pár dní budeme fit.

zzz
8. feb 2011

@chani to su tie z lidla? vyzeraju celkom pevne a velke

chani
8. feb 2011

@zzz hej tie z lidla, som ich vcera objavila ako som bola a mi to prislo ako dobry napad, lebo saksa mu tie hracky kade tade valaju...hej hej su pevne, som velmo spokojnaaa 🙂

lenocka84
8. feb 2011

@ellysa to ste kde kupili?? pekne lezkajte a dajte sa dokopy,

basa23
8. feb 2011

@bealondyn hej aj mala len tak kratko cucka.dlhsie papa len ked sa uspava.aj mi ked sme vonku tak vydrzi dlho nepapat mrka trocha ale nic viac.ale jak sme doma tak stale pyta.ja ju zdrzujem 2 hodky ale to tak ze ju zabavam vozim v auticku hoc ake hracky jej davam inak by nevidrzala ani 2 hodky.preto nema neaky rezim moc.len vecer chodi rovnako spat.a poobede ako sa napapa po hodke dvoch ide spat,a nie vzdy rovnako.snaad sa to uz zlepsi predsa skoro 8 mesiacov 😝

basa23
8. feb 2011

@bealondyn jaaj a este to som chcela ze mi papa chvilku neviem ju donutit dlhsie papat proste sa odvrati a vaic nechce

chani
8. feb 2011

maly pozera s mojou mamou Spievankovo a sedi jej na nohach a natriasa a rehoce sa ako divy,tak sa z toho tesi heh

ameanda
8. feb 2011

@chani
moj drahy tak vcera rano pustil pri ranajkach malemu spievankovo
samozrejme, ze jedlo slo ihned bokom a maly ani nedychal, tak pozeral

chani
8. feb 2011

@ameanda jaj no tak to by nehrozilo, to by sa aniu nas nejedlo 🙂

mojalili
8. feb 2011

@lenocka84 Spagety len tak suche, to nebolo hlavne jedlo, ale pacilo sa mi, ako sa k tomu postavil. Viem, ako LILI sa trapila, kym zobrala do ruk spagetu, ale aspon si precvicoval jemnu motoriku ruk - uchopovaciu 🙂

Kocky, vonku je taka zima, brrrrrrrrrrrrr.

@ellysa - citam, no hruza, ale deticky sa rychlo z chorob dostavaju, skore uzdravenie vam prajem

lenocka84
8. feb 2011

@mojalili to ma presne napadlo ze je to fajn na jemnu motoriku

chani
8. feb 2011

@mojalili
@lenocka84 no my mame taku jemnu motoriku vycvicenu,ze uz ani spagety nam netreba, on je schopny aj jeden vlas na hlave chytit a vytrhnut tak rychlo, ze sa clovek ani nespamata hehe

lenocka84
8. feb 2011

@chani no pekne
u nas nic moc, obcas mu dam hrasky a mrkvicku ked je v stolicke na pultik, chyti ale potom rozpuci, ziadne ze zjest
jedle hracky neje, ale klasicke jedna radost

chani
8. feb 2011

@lenocka84 tak to u nas vsetko jedlo co sa na pultik polozi ide presnou ciarou rovno do ust heh

desmodka
8. feb 2011

baby nemate v sobotu stretko??? idem do BA, tak ci znahodou 😀

lenocka84
8. feb 2011

@chani ved tak by to malo byt 😉

baka13
8. feb 2011

Ahojte.Ani Vás nestíham čítať. My sme mali zase zlú noc. O polnoci Adamko spustil taký rev a nie a nie sa upokojiť. A najhoršie bolo to, že spal a kričal. Aspoň, že mm si odpustil pripomienky lebo inak by som išla do vývrtky. 😒

fatimuska
8. feb 2011

@zojec....gratulujem k meninkám
@monky gratulujem Haničke k narodeninám

chani
8. feb 2011

@monky1 tiez sa pripajame, Hanke vsetko najlepsie 🙂

bealondyn
8. feb 2011

@desmodka stretko sa planovalo na stvrtok, ale tusim dost bab nemoze, tak sa mozno presunie.

chani
8. feb 2011

inak baby, Petko vie ukazat nos, ked sa ho spytam kde ma mama nos a dnes sa konecne naucil robit tapi tapi tapusky, tak si to hadam uz zapamata 🙂

puhinka
8. feb 2011

@chani ,jéééj,ten je šikovný,je vidieť,že sa mu veľa venuješ 🙂