icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

fatimuska
9. feb 2011

tak včera som robila mafinky, v lidli som si kúpila tie silikónové košíčky, otvorila som konzervu broskýň, jednu nakrájala, medzi tým prišiel mm z vychádzky s Maximkom a strká mi ho do rúk, vravím ešte 5 min. a ako som si išla umývať ruky, tak som prešla po otvorenom vrchu plechovky rukou....3-4cm rana, rozrezalo mi ruku, šťastie, že nie po žile...au au au

fatimuska
9. feb 2011

@zojec tak Ti závidím, ja si asi budem robiť v noci čiarky, koľko krát som hore....

lenocka84
9. feb 2011

@puhinka my uz bezne aj kolienka papame 🙂

lenocka84
9. feb 2011

@fatimuska au au au to muselo boliet
a velmi si rozrezala? isla si sit??

mojalili
9. feb 2011

@fatimuska taketo poranenia na rukach su najhorsie a zle sa hoja, ked stale umyvas a tak...a boli to jak slak... 😒

No jedno dite by mohlo spat, a druhemu klesla teplota tak sa hra s legom...

monky1
9. feb 2011

dobre ranko
dnes som si po dlhom case zopakovala, co je to odviezt Hanku do skolky 😀
Ela stale strajkuje pri zaspavani - myslim cez den - vecer nie, polozim a o chvilku je tuha ... len cez den sa nam nedari ☹

rano som sa rozpravala s kamoskou - niesla malej sladkosti do skolky, lebo tiez mala narodky a poslala 25 keksikov, lebo vobec nevedela, kolko ich je v triede ... som sa zasmiala, ze super, ze ci vie, ze zasponzorovala MDD???? 😀 😀 😀 .... podarilo sa mi ju vytocit hned navcas rana 😀

@fatimuska och, az mi mraz prebehol po chrbte 😖

monky1
9. feb 2011

@mojalili jejda, takze to prinieslo ovocie? super spanok, kiez by vam to ostalo, nech si konecne oddychnes 😉

@babulina aj vaaaaaaaam 🙂

mojalili
9. feb 2011

@monky1 Nie je nad to, vytocit po ranu niekoho 😀 😀 😀 😀 😀
Nasa prespana noc si myslim, ze bola nahoda 😉

monky1
9. feb 2011

@mojalili 😀 😀 😀 ... tak tak 😀 😀 😀 😀

kiculka
9. feb 2011

Ahojte. No ja si takuto noc uz ani nepamatam. Zaspal o osmej (predtym bez problemov tahal do desiatej a lietal v choditku jak sarkan), asi o hodinu zacal mrncat, tak som ho vzala na ruky, zaspal. O jednej sa zobudil, mm ho siel pestovat, ze ho uspi, ale som mu dala jest, ze nech aspon do stvrtej poton spi. O desat mminut zacal v postielke mrncat, tak som ho ponosila, zaspal. od tretej do stvrtej hore, sak naco by spal, uz aj vyzeral, ze spi, ale akonahle som sa ho nedotykala, sa zacal mrvit a plakat so zatvorenymi ocami 😲. Potom este potiahol do siedmej. Toto sa mi uz davno nestalo, ze bol takyto. Teraz samozrejme dospava chuda moje 🙂

desmodka
9. feb 2011

@hori mame zuuuuuuub, prava dolna jednotka, bolo to uplne bezbolestne 😀 dufam ze aj ostatne tak budu, janarovy nahrdelnik asi fakt funguje 😅

julinka2787
9. feb 2011

@mojalili super, že prespinkal celú noc 😵
@monky1 škodoradosť je najlepšia 😀 aspoň raz nietko nenaserinkal teba 😝

hori
9. feb 2011

@sportpark odhadom... kupila som topanocky c. 17, mensie nemali a aj tak su jej este dost velke... 🙂

hori
9. feb 2011

@mojalili cela noc! tak si sa dockala! 🙂 uz si ani nedufala, vsak? 😉 tesim sa s tebou, neboj, uz sa ten pocet noci bude zvysovat ako na beziacom pase...

hori
9. feb 2011

@desmodka blahozelam k zubu, tak uz nas je len 10. 😀

mojalili
9. feb 2011

@hori Jeeeej, bodaj by 🙂

@kiculka Toto dobre poznaaam, ale pride mi to ako ta tiesen, ze ta potrebuje citit, nuz 8. mesiac 🙂

@desmodka Gratulujem k zubku, tak uz nie ste bezzubi 🙂

Inak k tym zubkom, myslela som si, ze idu dolne dvojky, ved tie by mali byt na rade...ale jemu idu ocaky horne 😕 😕 😕

ellysa
9. feb 2011

ahojte, tak noc super myslím, že sme už boli vštci unavení, ani neviem kedy bola hore, len vždy keď sa pomrvila som jej dala šťavu a ona cucla a hneď zaspala, asi dva, tri krát ale naozaj iba na pol minútky, bez mrnkania, len ráno bola zasa umrnkaná a ako sa zaklonila som zbadala že horné zúbky sú už na spadnutie, tak ju aj tie trápia 😖

ja som asi na vrchole choroby, len kýcham, soplím a všetko ma bolí, ale tak nejako prežijeme

@mojalili neverííííííííííííííííííííííííííííííím, super 😀 😀 😀

a inak nechápem prečo hneď strkajú bábätkám ATB, však chrípku musia len prejsť tam atb nepomôžu a teraz je to väčšinou chrípka, zbytočne ich zaťažujú, ja som rada, že to asi vyliečime bez nich

piacere
9. feb 2011

ahojte 🙂

@mojalili aj náš má naliate horné dvojky 🙂

@ellysa súhlasím, aj my sme prežili chorobu bez antib., lekárka sama povedala, že ak to pekne ustupuje, zbytočne lieky

ellysa
9. feb 2011

@sportpark ako zmerať veľkosť chodidielka som našla toto, stačí to vytlačiť a postaviť tam bábo http://www.liliputi.sk/download/ShoeSizingChart...

mojalili
9. feb 2011

@piacere my uz horne dvojky mame, ocaky su trojky.....Dvojky nam vysli rychlo jedna za druhou, tak nechs u aj vase vonku...

@ellysa PResne, sice moj pediater nerad dava ATB hned, radsej prikaze prist ked sa zhorsi, tak preto tam ani s LILI nejdem, narobila som jej caj s medom a citronom, papa dobre vela pije a lezi, tak to za 3 dni da von aj bez liekov.. 🙂

Chuda OLIVIA, este zubky ku chorobe, ach jaj ☹ skore uzdravenie Vam obom
@ellysa My budeme mat problem kupit topanocky bez skusania, po LILI papucky su OK, ale Danko ma vysoky nart a siroku nohu..no chlap 🙂

ellysa
9. feb 2011

@mojalili no ja to idem risknúť a jedny objednám z netu, buď www.fare.sk , alebo z tej slovobuv, však ak nebudú predám

chani
9. feb 2011

@ellysa chuda Oliv, vsetko naraz ☹

chani
9. feb 2011

@desmodka gratulacia k zubku, dalsi z kola bezzubych von 🙂

chani
9. feb 2011

baby ja som takaaaa rada za mamu a svokru, ze si tak beru na jeden nocny spanok maleho k sebe, vzdy u nich prespi aj cez 3 hodiny v kuse, tam nemam potrebu cickat, tak spi...ak neratam to ze som odvcera seknuta tak som aspon ako tak vyspata

ellysa
9. feb 2011

@chani chce to masáž a nejaké kúpele

ešte k tým topánočkám, lepšie na šnurovanie, či na lepku?

mojalili
9. feb 2011

@ellysa Topanocky z tej SLOVOBUV sa mi velmi pacia, musim pozret, kde maju podnikove predajne

ellysa
9. feb 2011

@mojalili veď práve, že som nejaké predajne nenašla, majú nejak divne tú stránku robenú našla som len jednu babu na mmb, čo ich predáva, asi skúsim malej odtiať botasôčky objednať, stoja 16 EUR, to nie je také hrozné

riska
9. feb 2011

ahojte 🙂
baby, to kedy stihate tolko písať? však ja ani čitať nestiham... celý den len lozime a stojime pri nabytku a dookola..normalne som unavena ako kon 😝
ani neviem, načo mam reagovať skor 🙂

@mojalili, to je úžasné, že danko prespal noc, zaslúžiš si 😉
@mici111, dalšie stretko? 😀 my sme vtedy tiež na orave, ale už v utorok ideme domov, tak ak to bude potom, rady dofrčime 🙂

ja tiež pozeram po nejakých topánočkách, tie v slovobuv su užasnéééé 🙂

hori
9. feb 2011

@ellysa my mame topanocky na suchy zips a sikovnica si ich uz vie vyzut, takze su nam vlastne nanic... 😒 ked budem kupovat dalsie, tak uz len na snurovnie...

monky1
9. feb 2011

slovobuv je fajn - my kupujeme priamo v dielni, kde siju 😀