Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko
dnes som si po dlhom case zopakovala, co je to odviezt Hanku do skolky 😀
Ela stale strajkuje pri zaspavani - myslim cez den - vecer nie, polozim a o chvilku je tuha ... len cez den sa nam nedari ☹
rano som sa rozpravala s kamoskou - niesla malej sladkosti do skolky, lebo tiez mala narodky a poslala 25 keksikov, lebo vobec nevedela, kolko ich je v triede ... som sa zasmiala, ze super, ze ci vie, ze zasponzorovala MDD???? 😀 😀 😀 .... podarilo sa mi ju vytocit hned navcas rana 😀
@fatimuska och, az mi mraz prebehol po chrbte 😖
Ahojte. No ja si takuto noc uz ani nepamatam. Zaspal o osmej (predtym bez problemov tahal do desiatej a lietal v choditku jak sarkan), asi o hodinu zacal mrncat, tak som ho vzala na ruky, zaspal. O jednej sa zobudil, mm ho siel pestovat, ze ho uspi, ale som mu dala jest, ze nech aspon do stvrtej poton spi. O desat mminut zacal v postielke mrncat, tak som ho ponosila, zaspal. od tretej do stvrtej hore, sak naco by spal, uz aj vyzeral, ze spi, ale akonahle som sa ho nedotykala, sa zacal mrvit a plakat so zatvorenymi ocami 😲. Potom este potiahol do siedmej. Toto sa mi uz davno nestalo, ze bol takyto. Teraz samozrejme dospava chuda moje 🙂
ahojte, tak noc super myslím, že sme už boli vštci unavení, ani neviem kedy bola hore, len vždy keď sa pomrvila som jej dala šťavu a ona cucla a hneď zaspala, asi dva, tri krát ale naozaj iba na pol minútky, bez mrnkania, len ráno bola zasa umrnkaná a ako sa zaklonila som zbadala že horné zúbky sú už na spadnutie, tak ju aj tie trápia 😖
ja som asi na vrchole choroby, len kýcham, soplím a všetko ma bolí, ale tak nejako prežijeme
@mojalili neverííííííííííííííííííííííííííííííím, super 😀 😀 😀
a inak nechápem prečo hneď strkajú bábätkám ATB, však chrípku musia len prejsť tam atb nepomôžu a teraz je to väčšinou chrípka, zbytočne ich zaťažujú, ja som rada, že to asi vyliečime bez nich
@sportpark ako zmerať veľkosť chodidielka som našla toto, stačí to vytlačiť a postaviť tam bábo http://www.liliputi.sk/download/ShoeSizingChart...
@piacere my uz horne dvojky mame, ocaky su trojky.....Dvojky nam vysli rychlo jedna za druhou, tak nechs u aj vase vonku...
@ellysa PResne, sice moj pediater nerad dava ATB hned, radsej prikaze prist ked sa zhorsi, tak preto tam ani s LILI nejdem, narobila som jej caj s medom a citronom, papa dobre vela pije a lezi, tak to za 3 dni da von aj bez liekov.. 🙂
Chuda OLIVIA, este zubky ku chorobe, ach jaj ☹ skore uzdravenie Vam obom
@ellysa My budeme mat problem kupit topanocky bez skusania, po LILI papucky su OK, ale Danko ma vysoky nart a siroku nohu..no chlap 🙂
@mojalili no ja to idem risknúť a jedny objednám z netu, buď www.fare.sk , alebo z tej slovobuv, však ak nebudú predám
baby ja som takaaaa rada za mamu a svokru, ze si tak beru na jeden nocny spanok maleho k sebe, vzdy u nich prespi aj cez 3 hodiny v kuse, tam nemam potrebu cickat, tak spi...ak neratam to ze som odvcera seknuta tak som aspon ako tak vyspata
ahojte 🙂
baby, to kedy stihate tolko písať? však ja ani čitať nestiham... celý den len lozime a stojime pri nabytku a dookola..normalne som unavena ako kon 😝
ani neviem, načo mam reagovať skor 🙂
@mojalili, to je úžasné, že danko prespal noc, zaslúžiš si 😉
@mici111, dalšie stretko? 😀 my sme vtedy tiež na orave, ale už v utorok ideme domov, tak ak to bude potom, rady dofrčime 🙂
ja tiež pozeram po nejakých topánočkách, tie v slovobuv su užasnéééé 🙂
slovobuv je fajn - my kupujeme priamo v dielni, kde siju 😀

tak včera som robila mafinky, v lidli som si kúpila tie silikónové košíčky, otvorila som konzervu broskýň, jednu nakrájala, medzi tým prišiel mm z vychádzky s Maximkom a strká mi ho do rúk, vravím ešte 5 min. a ako som si išla umývať ruky, tak som prešla po otvorenom vrchu plechovky rukou....3-4cm rana, rozrezalo mi ruku, šťastie, že nie po žile...au au au