Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ja mám čípky paralen, a sirupy panadol a nurofen. tennurofen nám jediný zaberal na dlhšie ako na dve hodky. tak možno skús ten alebo tak ako ti radí babulina. držím palčeky, nech teplotka čím skôr ustúpi a už nadobro... 😉
@babulina
@julinka2787 ,baby ďakujem,teraz mi spinká,keď sa zobudí,tak zmeriam a dám čípok
🙂
ahojte kočky ako s amaju babatka..?
@puhinka nemáš začo puhi. a nemaj strach, takých chorôb ešte bude. teda snáď čo najmenej ale asi sa tomu nevyhneme. prvá choroba je zlá, ja som tiež plakala strašne čo som sa bála. ale zvládli sme to, malá asi lepšie ako ja a pri ďalšej bolo už lepšie. snáď tá vaša ďalšia nepríde tak skoro. držím palčeky a tebe veľa síl... 😉
@julinka2787 ,no to hej,bo ešte nebol chorý...:/
@slecna0071 ,poväčšine choro 🙂
@puhinka .No to mi je luto,ale aj mi tu vsetci kasleme a dusi nas..aj mala mala teploty,a už len kasle..tak cakame na leto iba..
@slecna0071 ,aj ja už chcem letooo 😎
@puhinka ..no už keby bolo...sa neviem dočkať ...tiez
@slecna0071 a žiadne naobliekané deti,len body a ideš 🙂 jáááj
@puhinka šiesta choroba sú len teploty tri dni, žiadne iné príznaky. na štvrtý deň sa telíčko vysype vyrážkami a ako prišli aj odídu a je po chorobe. 😉
@puhinka presne tak,,lebo neznasam obliekanie a ani neviem co vsetko jej mam obliect aby jej nebola zima,alebo aby sa neprehriala nespotila..
@julinka2787 a keď sa objavia tie fliačky,tak čo mám robiť?
@slecna0071 ,ja sa teším najmä kôli Igorkovi,bo on obliekanie nenávidí 🙂
@puhinka vraj nič. nesvrbia, nepália, nerobia problémy... takže len počkať kým nezmiznú. uvidíš napozajtra či nebude vysypaný. ak hej, tak máte šiestu chorobu. ak nie, treba znova k dokimu. dlhodobé teploty oslabujú organizmus, tak by vám potom asi brali vzorky moču. ale neboj, nič vážne to určite nie je. 😉
@julinka2787 ,no len nech to nie,len nech je už zdravučký
@puhinka tak tak je to nejaká infekčná choroba pri poklese imunity, ale prejavuje sa len horúčkou, ktoré trvajú 3-4 dni a namkoniec sa telíčko vyhádže takými červenými fľakmi, tie potom do dvoch dní zmiznú, ak by ho to náhodou svrbkalo,možno fenistil, ale väčšinou nesvrbia a znamená to koniec choroby, my sme to už mali a presne tak to prebiehalo, zrazu teplota klesne , vyhádže sa a koniec
@puhinka ach jaj, vidim, ze aj vy sa trapite s chorobu.... ☹ skore uzdravenie
Lili ma tiez cely den okolo 37,8 - 38, tak som jej vratila DVD aby som ju dostala do postele. Danko krasne spi uz 2 hod na balkone, ja som postihala dnes navarit, prevliect paplony, upratat spalnu, umyt okna, do toho chora LILI , Danko....no ale uz mam toho dost... 🙂
Idem si uvarit kavu, obudit Danka a hrat sa s nim do vecera, aby bol vyhraty a siel krasne hajat. 🙂 🙂 🙂

@puhinka - ano presne tak, daj mu nurofen po troch hodinach zmeraj teplotu ak neklesla pod 38.5 tak daj panadol, a zase po troch hodinach zmeraj a zase nurofen - len je celkom dobre si to pisat lebo cloveku zacne sibat zachvilu co vlastne dal pred tymi tromi hodinami, a nasa pediatricka to chce aj vidiet ako sa hybala teplota a ako som davala lieky
takze mam vzdy tabulku so stlpcekmi hodina, teplota, podany liek a toto pre kazdy den