icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
9. feb 2011

@riska jeej, vy oslavujete ... tak vsetko naaaaaaaaaj prajeme 😵

monky1
9. feb 2011

@bakatuska dakujem 😔

desmodka
9. feb 2011

baby dakujeme za pochvalu, to on ked je unaveny tak sa smeje aj na tom ako pes zerie granule 😀 😀 😀
@monky1 akurat som lepila balik 😀

a vsetkym chorym skore uzdravenie !!!
@kuriatko33 on vie ze kable su no no no 😀 este mu nedoslo ze zakazane ovocie najviac chuti 😅

monky1
9. feb 2011

@desmodka ach taaak, ja ze sa takto denne zabavate 😀

tintinka1
9. feb 2011

@desmodka tak s Kubkom si užiješ kopu srandy 😀 😀 😀 Inak aj Alex má dnes 8 mesiačikov 😉

monky1
9. feb 2011

@tintinka1 ty tajnostkarka 😀 😀 😀 😀 ... takze vsetko naaaaaaaaaaaj mu prajeme 😉

patatina83
9. feb 2011

@amima no veru ako sa deti menia,,dufam,ze moj sa nezmeni ,ze mi nebude spavat v noci,,ale urcite cez den to bude stale menej...

ameanda
10. feb 2011

@amima
ked som citala tvoj prispevok, mala som pocit, ze pises o mojom Matuskovi 🙂
nebude to tym menom? tiez zvykol prespat celu noc, ale ako idu zubky, tak je to horor...
no ale za dnesnu ho musim pochvalit, cca do 3 spal sam a az potom siel k nam
a prerezal sa nam 4ty zubok - spodna lava dvojka 🙂

ameanda
10. feb 2011

a inac dobre rano vsetkym...
aspon teraz mam cas vas pocitat, cez den sa nejak neda 🙂

mojalili
10. feb 2011

NO dobré ránko......NA UVOD - MINULA NOC BOLA VYNIMOCNA....moj drobcek sa rozhodol,ze tolko radosti by som naraz neuniesla, tak opet vymyslal celu noc. NO, uz som sa zlakla, ze by to tak zostalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Moja LILI ma stale 37,6 - 37,8, tak neviem neviem, ci je to viroza, ci mam ist k lekarovi. Ine jej nic nie je.....
A ja mam anginu, ha, no co si nezacnem. 🙂

mojalili
10. feb 2011

@desmodka Tak som sa pekne po ranu zasmiala, NO naDherne sa smeje lepiacej paske 😀 😀 😀 😀 😀

zojec
10. feb 2011

@desmodka maly aky zlatucky 😀 😀 😀

mojalili
10. feb 2011

MA tak napadlo, ze deti su krasne ked sa smeju.....

https://www.youtube.com/watch?v=YcoOLec6QXU

@zojec Zojka, gratulujeme Barborke k 8. mesiacikom 🙂

basa23
10. feb 2011

@mojalili
@desmodka dobre ranko.jeeej krasne sa smeju tie vase deturence 😀 ako malo im staci,vidiet ake su spokojneee a stastneee 😀 krasne su

monky1
10. feb 2011

@mojalili aj u nas bieda - myslim, ze este taky stav nebol, ze sme boli vsetci choriiiii .... ja som sa rano zobudila a des - stekam ako pes, hlas nikde, z nosa kvapkaaa 😖 ... ani do skolky som nemohla zavolat, ze hanka nepride - volal mm
ela noc katastrofa, sopel, kychala .... no nemocnica šuvix
a nemame ani nakupene, lebo nikto necakal, ze zalomim ☹
no neviem neviem, ako bude zajtra 😒 ... ale asi pojdeme na najdrahsiu veceru 😀

zojec
10. feb 2011

@monky1 jemineku, liecte sa!! vela vitaminov, zalahnite vsetci do manzelskej postele , ocko nech vam cita rozpravky, ked ty nemozes 😉

monky1
10. feb 2011

@zojec hehe, tatko pozdravuje ... sa zasmial 😀
neda sa zalahnut, Ela je nejka umrnkanaaaa, nosim ju na rukach, obcas polozim, nech sama pobehaaa, teraz je v ohradke, hra sa
asi to vyjde na mna co sa nakupu tyka, lebo mm a Hanka teplotuju, ja nie, aj keby som umierala, tak som bez teploty ... a tak ani velmi chora nevyzeram 😀

mici111
10. feb 2011

cafte kocky 🙂 ja som vcera zalomila o 9 vecer, tak som sa relativne vyspala 🙂

ellysa
10. feb 2011

sa tu zbiera chorôb, skoré uzdravenie všetkým, mu relatívne fajn, až na to že už aj muž je chorý, ale musí byť v robote, malá strašne kašle, aj teraz by buvala a stále ju dusí 😠

ameanda
10. feb 2011

@ellysa
aj my pokasliavame hlavne na rano, cez den je to lepsie
idem na to skusit toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10852

bakatuska
10. feb 2011

@mojalili krasne sa smeje 😀 a teda s tym spankom zasa o nicom? mozno to bude na striedacku.

@monky1 juj no drzte sa tak toto sa nam este nestalo ze cela rodinka chora

monky1
10. feb 2011

@ameanda toto uz mame odskusane 😉

monky1
10. feb 2011

@bakatuska ved ani nam, vzdy bol niekto, kto sa postaral o lazaret, ale tak od Elinky to este nemozem cakat 😀
inak baby zalomili a ja varim, popritom kuknem, tuknem do PC

ellysa
10. feb 2011

@ameanda áno
@monky1 to už odskúšala, aj Oliv len keď leží kašle, asi jej hlieny zatekajú do hrdielka

bakatuska
10. feb 2011

baby aj vase deturence su za rozkom a chlebom ako nepricetny? lebo mne maly hrozne len co to vidi uz sa hadze od radosti 😀 a ja mu to este moc nechcem davat len sem tam . Vy ako casto davate?

julinka2787
10. feb 2011

@bakatuska ja to tiež moc nedávam. len občas na "prehryznutie" alebo keď jeme my, tak trošku dostane...

bakatuska
10. feb 2011

@ameanda ja to tiez tuto noc vyskusam ale moc tomu neverim

@julinka2787 presne aj ja tak

ameanda
10. feb 2011

@ellysa
no hlieny zatekaju aj nam ☹ aj premyslam obcas nad sinupretom, ale tak este asi pockam, ci nieco ine nenajdem...

@bakatuska
u nas tiez..., ja davam pecivo uz teraz kazdy den, malicko, ale davam

ellysa
10. feb 2011

@bakatuska no aj ja tak, keď my jeme na raňajky. tak jej trochu dám, ale moc mu neublíži... rožky jej nedávam, verím len tomu, čo sama napečiem

ellysa
10. feb 2011

@ameanda a čo je sinupret?