Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
baby dakujeme za pochvalu, to on ked je unaveny tak sa smeje aj na tom ako pes zerie granule 😀 😀 😀
@monky1 akurat som lepila balik 😀
a vsetkym chorym skore uzdravenie !!!
@kuriatko33 on vie ze kable su no no no 😀 este mu nedoslo ze zakazane ovocie najviac chuti 😅
@amima no veru ako sa deti menia,,dufam,ze moj sa nezmeni ,ze mi nebude spavat v noci,,ale urcite cez den to bude stale menej...
@amima
ked som citala tvoj prispevok, mala som pocit, ze pises o mojom Matuskovi 🙂
nebude to tym menom? tiez zvykol prespat celu noc, ale ako idu zubky, tak je to horor...
no ale za dnesnu ho musim pochvalit, cca do 3 spal sam a az potom siel k nam
a prerezal sa nam 4ty zubok - spodna lava dvojka 🙂
a inac dobre rano vsetkym...
aspon teraz mam cas vas pocitat, cez den sa nejak neda 🙂
NO dobré ránko......NA UVOD - MINULA NOC BOLA VYNIMOCNA....moj drobcek sa rozhodol,ze tolko radosti by som naraz neuniesla, tak opet vymyslal celu noc. NO, uz som sa zlakla, ze by to tak zostalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Moja LILI ma stale 37,6 - 37,8, tak neviem neviem, ci je to viroza, ci mam ist k lekarovi. Ine jej nic nie je.....
A ja mam anginu, ha, no co si nezacnem. 🙂
MA tak napadlo, ze deti su krasne ked sa smeju.....
https://www.youtube.com/watch?v=YcoOLec6QXU
@zojec Zojka, gratulujeme Barborke k 8. mesiacikom 🙂
@mojalili aj u nas bieda - myslim, ze este taky stav nebol, ze sme boli vsetci choriiiii .... ja som sa rano zobudila a des - stekam ako pes, hlas nikde, z nosa kvapkaaa 😖 ... ani do skolky som nemohla zavolat, ze hanka nepride - volal mm
ela noc katastrofa, sopel, kychala .... no nemocnica šuvix
a nemame ani nakupene, lebo nikto necakal, ze zalomim ☹
no neviem neviem, ako bude zajtra 😒 ... ale asi pojdeme na najdrahsiu veceru 😀
@zojec hehe, tatko pozdravuje ... sa zasmial 😀
neda sa zalahnut, Ela je nejka umrnkanaaaa, nosim ju na rukach, obcas polozim, nech sama pobehaaa, teraz je v ohradke, hra sa
asi to vyjde na mna co sa nakupu tyka, lebo mm a Hanka teplotuju, ja nie, aj keby som umierala, tak som bez teploty ... a tak ani velmi chora nevyzeram 😀
cafte kocky 🙂 ja som vcera zalomila o 9 vecer, tak som sa relativne vyspala 🙂
sa tu zbiera chorôb, skoré uzdravenie všetkým, mu relatívne fajn, až na to že už aj muž je chorý, ale musí byť v robote, malá strašne kašle, aj teraz by buvala a stále ju dusí 😠
@ellysa
aj my pokasliavame hlavne na rano, cez den je to lepsie
idem na to skusit toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10852
baby aj vase deturence su za rozkom a chlebom ako nepricetny? lebo mne maly hrozne len co to vidi uz sa hadze od radosti 😀 a ja mu to este moc nechcem davat len sem tam . Vy ako casto davate?
@bakatuska ja to tiež moc nedávam. len občas na "prehryznutie" alebo keď jeme my, tak trošku dostane...
@ameanda ja to tiez tuto noc vyskusam ale moc tomu neverim
@julinka2787 presne aj ja tak

@riska jeej, vy oslavujete ... tak vsetko naaaaaaaaaj prajeme 😵