Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte, tak sa to tu akosi schorobnieva ☹ , rýchlo sa všetci uzdravte
krásne smiechoty dokážu tie deťuše, ja mám tiež kopu videí, len musím sa k tomu dostať, potom vám tu niečo hodím, akosi nestíham nič
8 mesačným prajem všetko naj naj
nám sa režú vrchné zúbky , za to aj tie zlé noci - dnes som kukala keď sa smiala - už sú tam čiaročky , tak dúfam, že to už prerazí , včera jej aj krv tiekla odtiaľ
no a pochválim svoju ratolesť - odvčera vieme urobiť pá pá 🙂
@miculienka
aj ja tu chcem hodit videa
len potrebujem navod ako to dat na youtube 🙂
@ameanda - tak to aj ja , no a k tomu 2 ho diny voľného času 🙂 , zlatý je malý
@miculienka
🙂 podobne s tym casom
a dakujeme
Ahojte babule 🙂
U nas dnesna noc, prebdena 😖 , idu nam horne zuby 🙂 . Tak som ako vygrcana 😝
Prosim vas, ked viacej toho pripravite , date si to do mraznicky, aj to predtym nejako vysterilizujete ci nie? díky
ahojte,ani my sme dnes s manželom nespali,malý mal zase 38,8,ale ráno sa zobudil už fit 🙂 klop-klop-klop
dneska je ták krásne 🙂
ale už sú vidno,tak dúfam,že sú čoskoro vonku 🙂
u nas zle nedobre - hana 39,6, ani zabal nepomohol, ani sprcha .... uz som aj doktorke volala
a zajtra plesat nejdeme - listky berie niekto iny - aspon jedna dobra sprava 😵
ahojte, tak aj moji chlapci sú chorííí, och jo, chúďatko Hanička
@monky1 - a citrónové kolieska na nohy - šľapaje ? chúďatko malé
a tie vrchné zuby sa tu asi zbláznili, to koľkým nám idú 😕 ? mojej som to teraz lepšie kukla, má tam aj také ako dožlta akoby zahnisané , teraz neviem čo s tým
@ellysa - asi bude unavená z tej choroby, potrebuje sa pozviechať 😉 , peknučké topánočky 😵
manželík šiel s malou von , idemja poupratovať, inak je nádherne ale svokra je furt nasratá 😝 - kašlem na to
@miculienka - nechaj tak, uvidis, kto dlhsie vydrzi. Ak ona, aspon budes mat chvilu svaty pokoj 😝 😀
@miculienka tak tak aspoň si od nej oddýchneš, jej to dlho nevydrží...
juj baby máme 4 nových záujemcov, čo prídu pozrieť byt, tak držte palce, najhoršie je, že ak by sme ho predali, nevieme sa rozhodnúť kam by sme šli
a som sa aj zaudla pochváliť, že moje dieť konečne sedí, aj sa pekne sama dá do sedu, aj keď maximum koľko v tejto polohe vydrží je 10 sekúnd
@ellysa - no vidíš, šikuľa je to , moja tiež sedí ale pofukuje kde tu vietor tak padne 😀
@miculienka no moja by aj sedela ale to je nuda...
@weirdo paraaada ... blahozelaaaaaam 😵
@miculienka citron uz ma aj na chodidlach aj na zapästiach .. uz aj zemiaky mala 😔
aj som ju poumyvala v letnej vode, vypila karamelovy caj - ten by pila na litre, tak snad sa aj kasel umudri

@ellysa
taky sirup, mozu to aj tehotne aj babatka
je to na odhlienenie, na nadchu
ked sa na mna obcas v tehu nieco lepilo, tak som si to davala a je to na prirodnej baze
mne to vzdy super zaberalo