Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@monky1 ďakujeme za blahoželanie. Práve sme sa vrátili o doktorky , tak máme 9100g a 72 cm ( aj keď ja si myslím , že má viac cm ) Dala nám na kašel Sinupret a do nošteka Pamycon, tak dúfam , že pomôže, lebo strašne kašle. ☹ Je to strašné pozerať sa ako sa tie naše detičky trápia. A večer vyskúšam ešte tú cibuľu na nožičky. Minule som mu dávala husaciu masť na hrudník a tak mi voňal , že už len knedľa mi chýbala 😀
ahojte babule. Vsetkym vam zelam rychle uzdravenie drobcov. My sme zatial chvala bohu zdravucky...klop...klop...klop...akurat sme boli von,maly spinkal 2hodiny, a teraz je akcny...v ohradke sa stavia na nohy, a co je najlepsie skusa sa sam udrzat stat a ked drisne na zadok, tak ma s toho srandu, a recni si pri tom ako baba na trhu 🙂
@ameanda ja som to objednala cez jednu babu na mmb http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=89543, ak nemát tie čo sa ti páčia z kolekcie na stránke treba sa len popýtať, ona ich asi zháňa priamo od výrobcu...tieto čo som ja objednala výjdu aj s poštovným do 18 EUR
@monky1 - júj, chúďatko malé , ale vraj také rýchle vysoké teploty trvajú tak dva dni, potom je už dobre a čo klasika- vypotiť sa ? robí sa to ešte vlastne s deťmi ? ani neviem
@fatimuska ,skoré uzdravenie prajem 🙂
@ellysa ,gratulujem k sedeniu 🙂
Igorko sa posadí,iba ak sa jemu naozaj chce,inak sa spolieha na to,že však mama ma posadí,ale keď už sedí,tak vydrží dlho,až pokiaľ ho niečo nezaujme a neletí za tým 🙂
baby,my sme boli na prechádzke,vonku krásne...aj som sa stavila za sesterekou v obchode,tam mala zraz mamičiek pred 🙂 tak som sa pridala aj ja,ale nie k ním,radšej som si zbehla dnu kúpiť mama a ja a mamina 🙂
na večerné čítanie 🙂
inak dali by ste za test,že či budete mať chlapca alebo dievča 50 euro ( ten ,čo sa robí v 10 tt)
aby toho malo nebolo, co dala dnu, to islo von - a to len caj a bebe keksy
a teplota svina sa drzi nad 39 ☹ .... zabaly, umyvanie vlaznou vodou, Nurofen - nepomaha nic 😒
neviete niečo o tom , že sa ďasienka pri prerezávaní potierajú bielym vínom ? či to fakt pomáha alebo nie alebo čo ?
@miculienka ,mne to niekto hovoril,ja si však radšej kúpim calgel 😀
@miculienka Ja som zase pocula cervenym vinom 😀
@ameanda cibulu na chodidla mam odskusanu, zabera na kasel... 😉
@ellysa Gratulujem k sedeniu a mas velku pravdu,aj u Danka je sedenie velka nuda. ON uz sa postavi uplne vsade, vytiahne sa za jednu ruku, a uz chce chodit....
Ellysa , u nas v obuve maju topanocky SLOVOBUV, a aj ostatne, ale krasne, je velky vyber, no musela som odolat este na par tyzdnov, ale ako vidim, zacneme do mesiaca chodit.. 🙂
@bakatuska - takze u Sestaka v obuve maju pekne topanocky pre Dominika 😉
@miculienka zevraj pomaha, neskusali sme, iba som pocula o tom
@monky1, ach jaj, to ma mrzi 😔 😔 neviem, či trpi viac dieťa alebo mama 😢
@miculienka, ja by som sa alkohol bala dať 😖
@ellysa, xixi, ake su tie baby podobne, aj ninka si už par dni sadá, ale ešte sa mi ju ani odfotiť nepodarilo, lebo ju to hrozne nebaví, tak ostať, asi je to málo akčné 😀
aj dnes v poradni sme sa slavnostne vážili v sede...máme 8360g...celkom som si vydýchla, lebo tých kukučervov čo zje 😅
no a pridavame sa k lazaretu ☹ zatial len strasne sople a kasle a kychanie..zatial bez teploty..dufam, ze to tak aj zostane ☹

@weirdo jaaaj, tak nam cislo kleslo na 9... (bezzubych seliem) 🙂