icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

hori
10. feb 2011

@weirdo jaaaj, tak nam cislo kleslo na 9... (bezzubych seliem) 🙂

ameanda
10. feb 2011

@takyna
aj nam sa obcas podoba na dievcatko 😀
ja povacsine navarim max na dva dni a davam to do chladnicky, do 24 hod to urcite skonzumujeme, nemrazim

tintinka1
10. feb 2011

@monky1 ďakujeme za blahoželanie. Práve sme sa vrátili o doktorky , tak máme 9100g a 72 cm ( aj keď ja si myslím , že má viac cm ) Dala nám na kašel Sinupret a do nošteka Pamycon, tak dúfam , že pomôže, lebo strašne kašle. ☹ Je to strašné pozerať sa ako sa tie naše detičky trápia. A večer vyskúšam ešte tú cibuľu na nožičky. Minule som mu dávala husaciu masť na hrudník a tak mi voňal , že už len knedľa mi chýbala 😀

ameanda
10. feb 2011

@ellysa
neboj, mala potrebuje oddych, ved ona ti to zase coskoro vynahradi 🙂
hezke boticky, tiez som pozerala na tej stranke, ty si tam nasla aj cennik?

majjka0806
10. feb 2011

ahojte babule. Vsetkym vam zelam rychle uzdravenie drobcov. My sme zatial chvala bohu zdravucky...klop...klop...klop...akurat sme boli von,maly spinkal 2hodiny, a teraz je akcny...v ohradke sa stavia na nohy, a co je najlepsie skusa sa sam udrzat stat a ked drisne na zadok, tak ma s toho srandu, a recni si pri tom ako baba na trhu 🙂

desmodka
10. feb 2011

@bakatuska ja mu davam rohlik kazdy den cely doo ruky nech sa trapi
@mojalili aj dankovi staci malo k radosti... chutny je

nam sedia jedine topanocky z protetiky, mame tlstu nohu a vsetky ostatne maju uzke spicky
mame tie tpb tmavo hnede

ellysa
10. feb 2011

@ameanda ja som to objednala cez jednu babu na mmb http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=89543, ak nemát tie čo sa ti páčia z kolekcie na stránke treba sa len popýtať, ona ich asi zháňa priamo od výrobcu...tieto čo som ja objednala výjdu aj s poštovným do 18 EUR

miculienka
10. feb 2011

@monky1 - júj, chúďatko malé , ale vraj také rýchle vysoké teploty trvajú tak dva dni, potom je už dobre a čo klasika- vypotiť sa ? robí sa to ešte vlastne s deťmi ? ani neviem

puhinka
10. feb 2011

@fatimuska ,skoré uzdravenie prajem 🙂

@ellysa ,gratulujem k sedeniu 🙂
Igorko sa posadí,iba ak sa jemu naozaj chce,inak sa spolieha na to,že však mama ma posadí,ale keď už sedí,tak vydrží dlho,až pokiaľ ho niečo nezaujme a neletí za tým 🙂

baby,my sme boli na prechádzke,vonku krásne...aj som sa stavila za sesterekou v obchode,tam mala zraz mamičiek pred 🙂 tak som sa pridala aj ja,ale nie k ním,radšej som si zbehla dnu kúpiť mama a ja a mamina 🙂
na večerné čítanie 🙂

inak dali by ste za test,že či budete mať chlapca alebo dievča 50 euro ( ten ,čo sa robí v 10 tt)

fatimuska
10. feb 2011

@puhinka ďakujeme veľmi pekne

puhinka
10. feb 2011

@ameanda ,mne veľa ľudí povie na Igorka,že mám krásnu dcérku a pritom je od hlavy po päty v modrom 🙂
@desmodka ,aj ja mu dám celý rohlík do ruky a keď ho nezje,dám ho sliepkam 🙂
my máme zase vysoký nárt...:/

monky1
10. feb 2011

aby toho malo nebolo, co dala dnu, to islo von - a to len caj a bebe keksy
a teplota svina sa drzi nad 39 ☹ .... zabaly, umyvanie vlaznou vodou, Nurofen - nepomaha nic 😒

puhinka
10. feb 2011

@monky1 ,chúďa malé,joj...už aby ste boli zdraví

miculienka
10. feb 2011

neviete niečo o tom , že sa ďasienka pri prerezávaní potierajú bielym vínom ? či to fakt pomáha alebo nie alebo čo ?

puhinka
10. feb 2011

@miculienka ,mne to niekto hovoril,ja si však radšej kúpim calgel 😀

mojalili
10. feb 2011

@miculienka Ja som zase pocula cervenym vinom 😀

@ameanda cibulu na chodidla mam odskusanu, zabera na kasel... 😉

@ellysa Gratulujem k sedeniu a mas velku pravdu,aj u Danka je sedenie velka nuda. ON uz sa postavi uplne vsade, vytiahne sa za jednu ruku, a uz chce chodit....
Ellysa , u nas v obuve maju topanocky SLOVOBUV, a aj ostatne, ale krasne, je velky vyber, no musela som odolat este na par tyzdnov, ale ako vidim, zacneme do mesiaca chodit.. 🙂
@bakatuska - takze u Sestaka v obuve maju pekne topanocky pre Dominika 😉

ellysa
10. feb 2011

@mojalili ja som objednala až 21tky, to sú skôr už jarno-letné topánočky a už teraz má 19/20, ako vlastne rýchlo ratie noha?

desmodka
10. feb 2011

@miculienka zevraj pomaha, neskusali sme, iba som pocula o tom

riska
10. feb 2011

@ellysa, jaaaj, krasne topanky 🙂 ja som bola dnes v eniki-beniki, aj tam nejaké maju, ale tie ceny 😕 a to maju na niektoré teraz 30% zlavu

riska
10. feb 2011

@monky1, ach jaj, to ma mrzi 😔 😔 neviem, či trpi viac dieťa alebo mama 😢

@miculienka, ja by som sa alkohol bala dať 😖

riska
10. feb 2011

@puhinka, ja by som určite za taký test prachy nedala... ved o par tt to už može byť vidno na utz 🙂

puhinka
10. feb 2011

@riska ,aj ja si myslím,len sme to dnes so sesterkou rozoberali 🙂

riska
10. feb 2011

@ellysa, xixi, ake su tie baby podobne, aj ninka si už par dni sadá, ale ešte sa mi ju ani odfotiť nepodarilo, lebo ju to hrozne nebaví, tak ostať, asi je to málo akčné 😀
aj dnes v poradni sme sa slavnostne vážili v sede...máme 8360g...celkom som si vydýchla, lebo tých kukučervov čo zje 😅

riska
10. feb 2011

@puhinka, ale možno keby som nevedela čo s peniazmi.. 😀

miculienka
10. feb 2011

@puhinka @mojalili @desmodka - takže viaceré sme to počuli

riska
10. feb 2011

@mojalili, jemine nestraš, to fakt môžu tak skoro chodiť? 😕 😉

mojalili
10. feb 2011

@riska Moj muz chodil v 8. mesiacoch 😉

ellysa
10. feb 2011

@riska no podľa mňa tak o dva mesiace už isto budú prvé kroky, ak nie aj úplné chodenie, naša už vie sama tak cca 10 sekúnd stáť a už sa začala normálne púšťať len väčšinou spadne, ale tak podľa toho aké pokroky robia, to dlho trvať nebude

riska
10. feb 2011

@mojalili @ellysa - ved toho sa obávam 😅 😝 aj ninuš sa začala úplne puštat, ale len na chviličku...a snaži sa postaviť aj tam, kde nie je nábytok...ale fakt tie pokroky sú úžasné 😅 😅 a celkom dobre jej už ide padanie na riť, tak sa tešííím 😎

mici111
10. feb 2011

no a pridavame sa k lazaretu ☹ zatial len strasne sople a kasle a kychanie..zatial bez teploty..dufam, ze to tak aj zostane ☹